[הורדה] אלימלך אגוז בתככי הרייטינג
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: [הורדה] אלימלך אגוז בתככי הרייטינג
אחלה, שמחתי לעזור.
-
ilphi22
היי,
גם לי יש את אותה הבעיה שהמשחק קורס לי משום מקום. לרוב זה כשאני משחקת את הmini games כמו בארקייד או נגד המציל.
יש משהו שאפשר לעשות עם זה?
מנסיוני להפעיל דרך מכונה וירטואלית של XP או דרך חבילת Win95 זו הדרך הכי בטוחה להריץ.
-
בלש מדופלם
מה קורה חברים?
אני מחפש את שיר הנושא של "בתככי הרייטינג" בגרסאת הסיום שלו - אינסטרומנטלי ללא המילים רק המוזיקה.
לצערי אני לא מוצא בשום מקום את הזיפ הישן של המשחק (שהפך בלתי שחיק בשלב מסוים), נדמה לי שקראו לו rating.zip או ratings.zip. יש סיכוי שלמישהו יש אותו על המחשב? אני יודע שהסיכוי אפסי... :(
הקישור במרקורי מת מזמן :(
אני מחפש את שיר הנושא של "בתככי הרייטינג" בגרסאת הסיום שלו - אינסטרומנטלי ללא המילים רק המוזיקה.
לצערי אני לא מוצא בשום מקום את הזיפ הישן של המשחק (שהפך בלתי שחיק בשלב מסוים), נדמה לי שקראו לו rating.zip או ratings.zip. יש סיכוי שלמישהו יש אותו על המחשב? אני יודע שהסיכוי אפסי... :(
הקישור במרקורי מת מזמן :(
אני לא בטוח שהקישור במרקורי מת מזמן, אבל מרקורי באמת לא עובד, וזה משפיע כמעט על כל המשחקים של השת"פ.
אין לי את הגרסא של תככי הרייטינג שהעלו פה, אבל אם תיכנס לאתר האינטרנט הרשמי של פיפוש, אז תחת פינת ארכיון המשחקים שלנו תמצא קישור להורדה של המשחק.
האם זה פותר את הבעיה?
אין לי את הגרסא של תככי הרייטינג שהעלו פה, אבל אם תיכנס לאתר האינטרנט הרשמי של פיפוש, אז תחת פינת ארכיון המשחקים שלנו תמצא קישור להורדה של המשחק.
האם זה פותר את הבעיה?