brother34 כתב:אם יש לך כח וזמן, אולי תסביר לחובבן בכמה מילים מה הכוונה "עם טקטיקות"? גם להסתער בצרחות עם גרזן מונף זה טקטיקה מסוימת (שיטת הקרנף, נראה לי קוראים לזה).
ואני מתאר לעצמי שכולם היו מעדיפים לנצח בתור הראשון בלי שהמחשב יצליח לזוז, אבל אני לא מבין איך אתה יכול ליישם את זה במקרים שהיצור הכי מהיר שלך איטי יותר משלו.
טקטיקות.
בתכלס', אי אפשר להסביר טקטיקות במילה אחת או שתיים, וגם לא ב-700. HOMM זה לא סנייק, זה משחק מאד לא ליניארי ואפשר להגיע למטרה מסויימת בכמה דרכים, אין לך יחידה מהירה? תדאג שתהיה לך - ע"י טקטיקה נכונה של איסוף משאבים, צבאות, בונוסים, חפצים, קסמים, יכולות(Skills) וכו'. אם מתו לך חצי מהיחידות אבל החזרת אותן לחיים עם Resurrect True זה עדיין נחשב שלא איבדת אותן.
נכון, לא
תמיד אפשר לעשות קרבות בלי אבידות, במיוחד לא ברמות הקושי הקשות יותר (אני תמיד משחק על HARD, כן, אני יודע, זה קל מדי, אבל אני משחק כדי ליהנות, רמות הקושי הקשות יותר רק מתסכלות אותי. אאל"ט Azurerider משחק בהן) אבל תמיד יש פשרות, למשל אם מישהו חייב למות, אתה יכול לדאוג שזו תהיה יחידה שאתה לא צריך. לפעמים אני משאיר את היחידות האיטיות שלי להגן על הטירה ולפעמים אני שם אותן על גיבור שמשתרך אחריי ואז במקרה הצורך אני יכול לשאול אותן.
brother34 כתב:אאל"ט, קוראים להם Enchanters. (בהנחה שהם זהים לאלה שיש בHOMM3 הרגיל.)
טוב, הכרחת אותי לבדוק. כן, Enchanters. לא הם לא קיימים בH3 ה"רגיל". אבל כן באחת ההרחבות.
c0olL כתב:בראשונים בהתחלה באמת היה קשה עם הקסמים, אבל מהר מאד התרגלתי ושיחקתי עם מה שיש ונהנתי. באופן מפתיע דווקא בקמפיין הזה שאתה משחק קוסם אתה מתחיל ב2 השלבים הראשונים עם טירות בלי אפשרות למיגדל קוסמים.
וסליחה, אבל הסקילים שאפשר לבחור פשוט זוועה! יש קטע שבו אתה עולה רמה והדבר היחיד שאפשר לקחת זה לשוט בים מהר יותר, כי את כל הדברים האחרים כבר שיפרת עד הסוף בשביל להתחמק מהסקיל המעפן הזה. וכפרפקציוניסט זה תיסכל אותי במיוחד!
ואני חושב שבילתי אפשרי לקנות גיבור שמתחיל עם 2 סקילים טובים, תמיד יש אחד עלוב כמו איגל איי, או דיפלומטיה.
בראשון ובשני היו לי גיבורים פצצה, ופשוט חיסלתי מפלצות על ימין ועל שמאל עם קסמים חזקים במיוחד, לא היה סקיל אחד מיותר. בשלישי פשוט אין לי גיבור כזה, כל אחד תקוע עם איזה סקיל לא קשור לכלום.
למיטב זכרוני, אתה צודק בכל מה שאתה אומר, אבל לא אמרתי שהמשחקים האלה מושלמים. רחוק מכך, יש לא מעט דברים מעצבנים, אבל זה טריידאוף, אין מה לעשות.
c0olL כתב:וגם העלילה נשמעת לא משהו. האלים כובלים 4 אדוני יסודות, אז אני יוצא להלחם בהם? האלים הצליחו רק לכבול אותם, מה כבר אני יכול לעשות? ובכלל אני לא אוהב כ"כ את הקטעים האלו של הצלת העולם אלא אם אתה משחק את סופרמן (כפשוטו), זה נשמע לי תמיד כמו אחד מהספרים שהיתי קורא בכיתה ג' ד' שאיזה ילד מחוצקן בן 14 מציל את העולם משואה גרעינית.
פה אני לא מסכים, אני לא חושב שהעלילה פחות טובה מהמשחקים האחרים, כולן קצת טפשיות... בראשון טארנום היה רק נער רועה כבשים (או משהו כזה), יש גבול עם מה שאפשר לעשות עם כ"כ מעט טקסט בכמה הודעות פופ-אפ...
c0olL כתב:נ.ב.
בזיפנאב אתה מתכוון למקביל של פיזבן משער המוות?
כן, אבל כבר בדקתי את הEnchanters ובכלל אין להם כובע