הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
רק שים לב שהסיקור של עוג כולל שני משפטים המתייחסים לגרסת הריפ שמוצעת להורדה באתר ולא רלוונטים לגרסת השת"ק:
Og כתב:... (לצערי הגרסה המובאת כאן היא הריפ, ולכן אין בה סרטונים או מוזיקה איכותית, אך ניתן להוריד את הסרטים והמוזיקה כתוסף נפרד כאן) ... מה שכן, אל תשכחו לבדוק את חלק הטיפים אם אתם מתקשים להפעיל את המשחק או נתקלים בבעיה במהלכו, לריפ הזה יש כמה שגעונות שחשוב לדעת כיצד לטפל בהם כדי להשיג משחק חלק.
עכשיו כשעוג פתח את השרשור הטכני, ועם התרבות שרשורי המטא, נראה לי שכדאי ליצור עוד הודעה שתרכז את כל הקישורים - לניטפוקיה, שרשור ההצעות, הטכני ומה שעוד יבוא בעתיד - ולנעוץ אותה בפורום הכללי כדי שיהיה פשוט למצוא את כולם.
קודם כל, שרשורי המטא הרשמיים כבר מעוגנים כאן. לגבי השרשור הטכני האחרון, הבעתי את דעתי הנוכחית לשעה זו (לפני שהיא תושפע או שלא בעקבות תגובתו של עוג/אחרים).
אני לא יודע באילו עוד שרשורי מטא מדובר. לגבי התרבות השרשורים הרשמיים בכל אופן, לי היתה כוונה להפריד בין שרשורים משמעותיים כאלו שהם מנהלתיים ומעוגנים כאמור בשרשור הנ"ל, ובין שרשורים משמעותיים שהם שרשורי קהילה (וההוצאה לפועל של העניין האחרון, נמצאת אצלי ברשימה כבר למעלה משנה).
שמתי לב שעדיין יש הפניות בדפי המשחק שבאתר למשחקי שת"ק שלא הועלו מחדש לאחר ש-MU הורדה מהרשת, אפשר לראות דוגמה לכך במשחקי הגובלינים שמפנים לגרסת ה-CD שלא זמינה יותר.