Bah, אם סנסיבל היא לא המפתחת אני בספק גדול אם המשחק הזה יהיה שווה משהו.Gordi כתב:סדרת הפעולה הקלסית Cannon Fodder חוזרת בכותר חדש ותלת-מימדי
כמה דברים נחמדים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: כמה דברים נחמדים
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
- I Gotta Drop a Goomba!
- NES Beads
- Life-Sized Papercraft of Link
- Insert Coin
- מתמטיקה של החיים
- Tetris Fail [#1],[#2]
- הברוטליות שבמשחקי מריו (אולי הופיע פה פעם?)
- מריו, צבים, צינורות המובילים לביוב. איך לא עלו על זה קודם? [#1],[#2]
- Point of View
- איזה מין נינג'ה מציץ מאחורי העצים? נו, באמת.
- Finish...
- Hey, you totally could have killed me just now... And you didn't. Thanks!
- עוד על הברוטליות הבלתי נסבלת (ומומלץ לעיין בכל הסרטונים המעולים של היוצרים המוכשרים האלו)
- ולסיום - הוא אמיתי!
[לחצו עליו לעוד כאלה]
זה עשוי ממש יפה, אבל אין לי ספק שההשקעה על זיוף של הסרטון הזה קטנה יותר מההשקעה של באמת לעשות דבר כזה בסטופ-מושן.Radioactive Grandpa כתב:Insert Coin

- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
אכן אין שום ספק. חשבתי כך, אבל הקטע האחרון של behind the scenes היה די משכנע. אם כל-כך חשוב להם לזייף גם את זה, שיהיה להם לבריאות (לא מת על זה, אבל התוצאה בכל מקרה מרשימה מאד).
ברור לי לגמרי איך הם עשו את זה - הם צילמו תמונה אחת של המטבעות מסודרים יפה על הבד השחור, ולאחר מכן הוסיפו במחשב את האנימציה, כאשר הצורות באנימציה היו מעין מסיכה שאמרה למחשב באיזה שטח להציג את התמונה עם המטבעות ובאיזה שטח להסתיר אותה. (משהו כזה)
הראיה לכך היא שאם תבחר לך מטבע אחד ותשים עליו את האצבע, תוכל לראות שבכל שלב של הסרטון הוא ישאר בדיוק באותה צורה ובאותה זווית, כלומר - הוא לא באמת זז.

הראיה לכך היא שאם תבחר לך מטבע אחד ותשים עליו את האצבע, תוכל לראות שבכל שלב של הסרטון הוא ישאר בדיוק באותה צורה ובאותה זווית, כלומר - הוא לא באמת זז.

לי בכלל השחור-לבן הזה עשה די רע...הפסקתי אחרי דקה וחצי(גם זה לא בדיוק עניין אותי)
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
צודק.Yoyole כתב:אם תבחר מטבע אחד ותשים עליו את האצבע, תוכל לראות שבכל שלב של הסרטון הוא ישאר בדיוק באותה צורה ובאותה זווית
קרדיט לפורום של VGFreak שמהם גנבתי את זה. זה מגניב:
http://www.youtube.com/watch?v=5-Gdl5tj ... r_embedded" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=5-Gdl5tj ... r_embedded" target="_blank
חח...לפחות הסרטון שהודיע על דחייה נעשה בטעם טוב

הנחת הבסיס שמאחורי הכתבה הזו כ'כ לא נכונה שסתם התעצבנתי מלקרוא אותה.Gordi כתב: עלייתם ונפילתם של משחקי הפלטפורמה
די מגניב הפקמן הזה, אני חייב להודות.