חידון מסע אל העבר - זהו את המשחק!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: you need to see the whole picture grasshoppa
ארר, חשבתי בהתחלה שזה אולי זה, אבל כנראה לא שיחקתי במשחק הזה מספיק וחשבתי שהדינוזאור אמור ליהיות בכלל בצד השני..astralc כתב:וזה נכון!BluePrint כתב:Joe & Mac Caveman Ninja.
זהו זה, מעכשיו אני מנחש גם אם אני לא בטוח!
זה הדינוזאור מהשלב הראשון....C-man כתב:ארר, חשבתי בהתחלה שזה אולי זה, אבל כנראה לא שיחקתי במשחק הזה מספיק וחשבתי שהדינוזאור אמור ליהיות בכלל בצד השני..astralc כתב:וזה נכון!BluePrint כתב:Joe & Mac Caveman Ninja.
אני יודע, אבל הייתי בטוח שהוא בא מצד ימין..astralc כתב:זה הדינוזאור מהשלב הראשון....C-man כתב:ארר, חשבתי בהתחלה שזה אולי זה, אבל כנראה לא שיחקתי במשחק הזה מספיק וחשבתי שהדינוזאור אמור ליהיות בכלל בצד השני..astralc כתב: וזה נכון!
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
"damn, I'm looking good"
Duke Nukem 2 זה נכון. (לא יכול להיות Duke Nukem כיוון שנהיה גיבור בין לאומי רק לאחר שהביס את דר. פרוטון)astralc כתב:אף אחד לא עונה? אז אני אענה.
דיוק ניוקם, יש את זה ב duke nukem 2
אמרתי שזו שאלת Gaming Lore, שאלה שצריך באמת להכיר את המשחק בשבילה ולא סתם לחפש בגוגל.Og כתב:לקח לי שעה למצוא את התשובה בגוגל. קשה לי להאמין שהייתי יודע גם אם הייתי מכיר את המשחק, אחרי הכל, מי צופה בסרטוני פתיח בימינו? :/
ואני לא יודע מי צופה בסרטוני פתיח בימינו, אבל בימיהם של המשחקים המדוברים... צודק, בתקופה ההיא באמת לא. עכשיו אני נזכר שהייתי מסביר לאחרים בכל פעם מחדש מה מטרת המשחק, בגלל שלא היו צופים בפתיח ותדרוכי המשימות.
התנהגות שמעולם לא הבנתי כי אם ניקח את הדוגמא הנ"ל: Duke Nukem ללא פתיח זה סתם משחק יריות, אבל עם הפתיח זה הגיבור הקשוח ביותר מכסח חיזרים שהפריעו לו באמצע ראיון טלביזיוני. שזה הרבה יותר "מגניב". (שלא להזכיר את כל ההומור המבוזבז כשלא מבינים מה הוא עושה שם)
ועכשיו-ו-ו-ו-ו... ברוך!
אוקי... אז חידה: (נפתר ע"י C-man)
באיזה משחק יש את החפץ "ביצת הזמן", ולמה הוא משמש?
נערך לאחרונה על ידי astralc ב ג' נובמבר 27, 2007 5:20 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
שכח מההערה, טעות שלי, שוב לא תרגמתי לאנגלית נכון.Og כתב:אמממ, אתה זוכר שאסור לשאול שאלות על משחקים שמעל 1998, כן?astralc כתב:אוקי... אז חידה:
גם אני הייתי צריך לנחש לפי השם... למרות שלא שיחקתי במשחק, זה אחד מהמשחקים שרשמתי לפניי לנסות לשחק בהם מתישהו (בגלל הביקורות הטובות שהוא קיבל בכל מקום).
[עריכה]
ותפסיקו כבר לשאול שאלות שאפשר למצוא את התשובה להן בגוגל!