מדריך ל- Virtual PC

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Og
מנהל
מנהל

Re: מדריך ל- Virtual PC

שליחה על ידי Og »

אורח כתב:האם יש מצב שאתה עוזר לי בנייד
לא. אין מצב.
מה הבעיה עם התכנה? ואיך זה קרה פתאום?
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

OG כל הכבוד על המדריך הוא מאוד ברור והצלחתי להפעיל תוך 10 דקות

יש לי שאלה

החלונות 95 עולה בעברית, וזה ממש הצחיק אותי לראות את זה מגניב רצח :P

יש לי בעיה עם העכבר ואני אסביר, אם אני רוצה ללחוץ על הSTART אני מזיז את העכבר וזה עובד יופי

אבל ברגע שאני נכנס לחלון, למשל לMY COMUPTER העכבר מתחיל להתנהג בצורה מאוד משונה אני אסביר, יוצא שאני צריך ללחוץ איזה 5 ס"מ שמאלה מהאייקון של כונן C, כדי להיכנס אליו, ז"א בכל מקום שאני לוחץ עם החץ של העכבר, המחשב חושב שלחצתי 5 ס"מ שמאלה

ניסיתי את זה גם במסך מלא וגם בחלון, ניסיתי בכל מיני רזולוציות וזה לא עבד

לא התקנתי את VMA, עדיין

אתה מכיר את הבעיה יש לך מושג איך לתקן את זה?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

מוזר, זה קורה לי רק במסך מלא או במעבר ממנו לחלון - אתה בטוח שלא העברת מחלון למסך מלא בכלל?
dj_anubis כתב:לא התקנתי את VMA, עדיין
עשה זאת, יש סיכוי שזה יפתור לך את הבעיה.
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

הרצתי את זה עכשיו בחלון, ולא עברתי למסך מלא וזה קרה לי שוב :(

אצלי במסך אני רץ עם 1024X768 ובוירטואל PC, על ברירת המחדל 640X480
אני עדיף לעבוד עם מסך מלא, אם כבר אז להרגיש את זה עד הסוף :P
בקיצור מה עושים, אני מתאר לעצמי שהבאג הזה יהיה גם במשחקים

איך מתקנים את הבאג הזה???

אצלך במסך מלא יש את הבעיה הזאת? ובחלון?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

האם התקנת את VMA (ובכלל, האם קראת את כל המדריך בקפדנות?) ?
אורח

שליחה על ידי אורח »

באופן מאוד מוזר, כאשר התקנתי את הVMA פונטים מסויימים, במיוחד בתפריטים, הפכו לבלתי נראים. זה קרה לי גם בהתקנה של WIN 98 בעברית וגם באנגלית (בעברית זה יותר חמור מבאנגלית).
עוד נקודה - המחשב הוירטואלי זז לפעמים נורא לאט. יש דרך להאיץ אותו (לדמות עוד יכולת מעבד למשל)? הוא רץ על 256 מגה זכרון.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אורח כתב:באופן מאוד מוזר, כאשר התקנתי את הVMA פונטים מסויימים, במיוחד בתפריטים, הפכו לבלתי נראים.
כן, זה קורה עם חלונות 98. אני מכיר את הבעיה ורשום לי כבר מזמן לכתוב על כך סעיף בגרסה הבאה של המדריך. אני לא כ"כ מבין למה לא השתמשת בכונן הקשיח המוכן עם חלונות 95 - שגם יהיה יותר יעיל בהפעלת חשבשת (אולי בגלל שאין לך עותק מקורי של W95 ?).

בכל מקרה, כדי לסדר את זה, לאחר התקנת VMA על חלונות 98 אתה צריך ללכת למנהל ההתקנים ולבחור מנהל התקן (DRIVER) אחר עבור כרטיס המסך. נדמה לי שכמה אפשרויות תעבודנה, אבל אם לא, *אני חושב* שאני בחרתי משהו שהיה לו בשם Mach 64 או Mech 64 או משהו כזה. יכול להיות שאני טועה לגמרי כי זה רק מזכרון. לפי השרשור השני שלך אני רואה שאתה מבין עניין אז אני מרשה לעצמי לתת תשובות בראשי פרקים - אם לא תסתדר, תאמר לי ואבדוק בבית מהו התהליך המדוייק.
אורח כתב:עוד נקודה - המחשב הוירטואלי זז לפעמים נורא לאט. יש דרך להאיץ אותו (לדמות עוד יכולת מעבד למשל)?
המעבד אינו מדומה, ההוראות מועברות ישירות למעבד הפיזי שבמחשבך. אתה יכול לפרט יותר כיצד בדיוק האיטיות מתבטאת?
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

OG אני ממליץ בחום להכניס למדריך שאחרי שמתקינים את הADDITIONS חייבים לאתחל את המערכת הפעלה המארחת

אחרת DRAG AND DROP לא עובד!!!
דרך אגב זה פתר את הבעיה עם העכבר :P

כשאני מריץ VIRTUAL PC לא עולה לי התפריט עם הבחירת VIRTUAL MACHINE כמו שהיה פועל לי בהתחלה, עולה לי ישר WINDOWS 98

וגם כשאני כושה בICON בפינה הימנית למטה, SHOW CONSOLE אני עדיין לא רואה את זה, ניסיתי לאתחל וזה לא עבד, מה עושים?
אורח

שליחה על ידי אורח »

Og כתב:
אורח כתב:באופן מאוד מוזר, כאשר התקנתי את הVMA פונטים מסויימים, במיוחד בתפריטים, הפכו לבלתי נראים.
כן, זה קורה עם חלונות 98. אני מכיר את הבעיה ורשום לי כבר מזמן לכתוב על כך סעיף בגרסה הבאה של המדריך. אני לא כ"כ מבין למה לא השתמשת בכונן הקשיח המוכן עם חלונות 95 - שגם יהיה יותר יעיל בהפעלת חשבשת (אולי בגלל שאין לך עותק מקורי של W95 ?).

בכל מקרה, כדי לסדר את זה, לאחר התקנת VMA על חלונות 98 אתה צריך ללכת למנהל ההתקנים ולבחור מנהל התקן (DRIVER) אחר עבור כרטיס המסך. נדמה לי שכמה אפשרויות תעבודנה, אבל אם לא, *אני חושב* שאני בחרתי משהו שהיה לו בשם Mach 64 או Mech 64 או משהו כזה. יכול להיות שאני טועה לגמרי כי זה רק מזכרון. לפי השרשור השני שלך אני רואה שאתה מבין עניין אז אני מרשה לעצמי לתת תשובות בראשי פרקים - אם לא תסתדר, תאמר לי ואבדוק בבית מהו התהליך המדוייק.
אורח כתב:עוד נקודה - המחשב הוירטואלי זז לפעמים נורא לאט. יש דרך להאיץ אותו (לדמות עוד יכולת מעבד למשל)?
המעבד אינו מדומה, ההוראות מועברות ישירות למעבד הפיזי שבמחשבך. אתה יכול לפרט יותר כיצד בדיוק האיטיות מתבטאת?
כן, יש לי עותק מקורי של 98, לא של 95 וההורדה של ה95 שהבאת משום מה קרסה לי באמצע אז החלטתי כבר להתקין אותו. כשאני אהיה בבית אני אנסה את הקטע עם המנהל התקן, תודה.
בעניין האיטיות - תוכנות הדוס זזות משום מה לאט מאוד. המחשב חושב הרבה זמן, וגם למסכים לוקח כמה שניות לעלות (ממש אפשר לראות את התפריט במהלך הציור שלו). אפשר לעבוד עליו, אבל זה מעיק.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אורח כתב:בעניין האיטיות - תוכנות הדוס זזות משום מה לאט מאוד. המחשב חושב הרבה זמן, וגם למסכים לוקח כמה שניות לעלות (ממש אפשר לראות את התפריט במהלך הציור שלו). אפשר לעבוד עליו, אבל זה מעיק.
יכול להיות שאני לא זוכר נכון, אבל נדמה לי שהקטע הזה של האיטיות הוא טבעי, מופיע גם לא בשימוש ב-VPC ונובע בעצם מאופן התצוגה בחלון דוס. האם ניסית להגדיל למסך מלא? כלומר, לא את המכונה הוירטואלית, את חשבשבת ?
(גם במצב כזה אמורה להיות איטיות מסויימת, אבל למיטב זכרוני היא ממש לא כמו האיטיות שאתה מתאר ואמורה להיות סבילה)

[עריכה]
dj_anubis כתב:דרך אגב זה פתר את הבעיה עם העכבר
מי היה מאמין.... :roll:
dj_anubis כתב: אני ממליץ בחום להכניס למדריך שאחרי שמתקינים את הADDITIONS חייבים לאתחל את המערכת הפעלה המארחת

אחרת DRAG AND DROP לא עובד!!!
מוזר, לא זכור לי דבר כזה...
dj_anubis כתב:כשאני מריץ VIRTUAL PC לא עולה לי התפריט עם הבחירת VIRTUAL MACHINE כמו שהיה פועל לי בהתחלה, עולה לי ישר WINDOWS 98

וגם כשאני כושה בICON בפינה הימנית למטה, SHOW CONSOLE אני עדיין לא רואה את זה, ניסיתי לאתחל וזה לא עבד, מה עושים?
זה לא אמור לקרות.... יכול להיות שהחלון נמצא מחוץ לתחום המסך המוגדר ואתה פשוט לא רואה אותו?
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

לא זה לא עזר ניסיתי, לשנות רזולוציות של המסך, אני עדיין לא מצליח לראות את זה, אני צריך להפעיל ע"י קליק ימני באייקון בפינה אוף אי אפשר לסדר את זה? :(

ניסיתי ללחוץ קליק ימני על החלון המכווץ בTASKBAR ולחצתי MOVE ואז הוא פשוט מזיז לי את החץ לפינה השמאלית העליונה אני לא מבין מה לעשות
אורח

שליחה על ידי אורח »

אורח כתב:
Og כתב:

כן, יש לי עותק מקורי של 98, לא של 95 וההורדה של ה95 שהבאת משום מה קרסה לי באמצע אז החלטתי כבר להתקין אותו. כשאני אהיה בבית אני אנסה את הקטע עם המנהל התקן, תודה.
בעניין האיטיות - תוכנות הדוס זזות משום מה לאט מאוד. המחשב חושב הרבה זמן, וגם למסכים לוקח כמה שניות לעלות (ממש אפשר לראות את התפריט במהלך הציור שלו). אפשר לעבוד עליו, אבל זה מעיק.
החלפתי את המנהל התקן וזה עבד, וזה אפילו השפיע על המהירות לטובה. השתמשתי מקודם ברזולוציה של 1440*900 (הnative של המסך) וזה כנראה גרם לחלונות לצייר את עצמם לאט ולמחשב לעבוד קשה. עכשיו עם הכרטיס החדש זה עובד מהר משמעותית. רק קטע מוזר - עכשיו מסיבה כלשהי ה D&D הפסיק לעבוד. אתה חושב שיש קשר?
אורח

שליחה על ידי אורח »

אגב, עוד שאלה (צר לי על ההודעה הכפולה) - אתה יודע במקרה איפה קובץ השיאים של הfreecell שבא עם win98 (זה משחק ישן!). אבא שלי עשה עליו תוצאה מאוד יפה (27544 נצחונות, 17 הפסדים, מעל ל2000 בסטרייקים) וחבל לי שזה יאבד. על הקובץ עצמו זה לא נמצא, ואני לא רוצה להסתכן בלהעתיק את כל תיקיית החלונות לשם...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אורח כתב:מסיבה כלשהי ה D&D הפסיק לעבוד. אתה חושב שיש קשר?
לא, לא אמור להיות קשר. לפעמים הגרירה נדפקת ואז צריך להפעיל מחדש את המחשב (גם הוירטואלי וגם לא). ניסית את זה?

אגב, שיטה יותר נוחה משיטת הגרירה, היא שימוש ב Shared folders, הסבר על כך גם כן מתוכנן לגרסה הבאה של של המדריך...
אורח כתב:אתה יודע במקרה איפה קובץ השיאים של הfreecell שבא עם win98
אני לא מכיר את Freecell, אבל אני מניח שאתה מתכוון לסטטיסטיקה (?), אם כן, זה נמצא ב:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Applets\FreeCell
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

dj_anubis כתב:ניסיתי ללחוץ קליק ימני על החלון המכווץ בTASKBAR ולחצתי MOVE ואז הוא פשוט מזיז לי את החץ לפינה השמאלית העליונה
זה נשמע ממש כאילו החלון נמצא מחוץ לגבול המסך... נסה לשנות את הרזולוציה להכי גבוהה שהמסך שלך תומך.

[עריכה]
הנה משהו מעניין שמצאתי:
http://www.howtogeek.com/howto/windows/ ... ard-trick/" target="_blank
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא