לא. אין מצב.אורח כתב:האם יש מצב שאתה עוזר לי בנייד
מה הבעיה עם התכנה? ואיך זה קרה פתאום?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
לא. אין מצב.אורח כתב:האם יש מצב שאתה עוזר לי בנייד
עשה זאת, יש סיכוי שזה יפתור לך את הבעיה.dj_anubis כתב:לא התקנתי את VMA, עדיין
כן, זה קורה עם חלונות 98. אני מכיר את הבעיה ורשום לי כבר מזמן לכתוב על כך סעיף בגרסה הבאה של המדריך. אני לא כ"כ מבין למה לא השתמשת בכונן הקשיח המוכן עם חלונות 95 - שגם יהיה יותר יעיל בהפעלת חשבשת (אולי בגלל שאין לך עותק מקורי של W95 ?).אורח כתב:באופן מאוד מוזר, כאשר התקנתי את הVMA פונטים מסויימים, במיוחד בתפריטים, הפכו לבלתי נראים.
המעבד אינו מדומה, ההוראות מועברות ישירות למעבד הפיזי שבמחשבך. אתה יכול לפרט יותר כיצד בדיוק האיטיות מתבטאת?אורח כתב:עוד נקודה - המחשב הוירטואלי זז לפעמים נורא לאט. יש דרך להאיץ אותו (לדמות עוד יכולת מעבד למשל)?
כן, יש לי עותק מקורי של 98, לא של 95 וההורדה של ה95 שהבאת משום מה קרסה לי באמצע אז החלטתי כבר להתקין אותו. כשאני אהיה בבית אני אנסה את הקטע עם המנהל התקן, תודה.Og כתב:כן, זה קורה עם חלונות 98. אני מכיר את הבעיה ורשום לי כבר מזמן לכתוב על כך סעיף בגרסה הבאה של המדריך. אני לא כ"כ מבין למה לא השתמשת בכונן הקשיח המוכן עם חלונות 95 - שגם יהיה יותר יעיל בהפעלת חשבשת (אולי בגלל שאין לך עותק מקורי של W95 ?).אורח כתב:באופן מאוד מוזר, כאשר התקנתי את הVMA פונטים מסויימים, במיוחד בתפריטים, הפכו לבלתי נראים.
בכל מקרה, כדי לסדר את זה, לאחר התקנת VMA על חלונות 98 אתה צריך ללכת למנהל ההתקנים ולבחור מנהל התקן (DRIVER) אחר עבור כרטיס המסך. נדמה לי שכמה אפשרויות תעבודנה, אבל אם לא, *אני חושב* שאני בחרתי משהו שהיה לו בשם Mach 64 או Mech 64 או משהו כזה. יכול להיות שאני טועה לגמרי כי זה רק מזכרון. לפי השרשור השני שלך אני רואה שאתה מבין עניין אז אני מרשה לעצמי לתת תשובות בראשי פרקים - אם לא תסתדר, תאמר לי ואבדוק בבית מהו התהליך המדוייק.
המעבד אינו מדומה, ההוראות מועברות ישירות למעבד הפיזי שבמחשבך. אתה יכול לפרט יותר כיצד בדיוק האיטיות מתבטאת?אורח כתב:עוד נקודה - המחשב הוירטואלי זז לפעמים נורא לאט. יש דרך להאיץ אותו (לדמות עוד יכולת מעבד למשל)?
יכול להיות שאני לא זוכר נכון, אבל נדמה לי שהקטע הזה של האיטיות הוא טבעי, מופיע גם לא בשימוש ב-VPC ונובע בעצם מאופן התצוגה בחלון דוס. האם ניסית להגדיל למסך מלא? כלומר, לא את המכונה הוירטואלית, את חשבשבת ?אורח כתב:בעניין האיטיות - תוכנות הדוס זזות משום מה לאט מאוד. המחשב חושב הרבה זמן, וגם למסכים לוקח כמה שניות לעלות (ממש אפשר לראות את התפריט במהלך הציור שלו). אפשר לעבוד עליו, אבל זה מעיק.
מי היה מאמין....dj_anubis כתב:דרך אגב זה פתר את הבעיה עם העכבר
מוזר, לא זכור לי דבר כזה...dj_anubis כתב: אני ממליץ בחום להכניס למדריך שאחרי שמתקינים את הADDITIONS חייבים לאתחל את המערכת הפעלה המארחת
אחרת DRAG AND DROP לא עובד!!!
זה לא אמור לקרות.... יכול להיות שהחלון נמצא מחוץ לתחום המסך המוגדר ואתה פשוט לא רואה אותו?dj_anubis כתב:כשאני מריץ VIRTUAL PC לא עולה לי התפריט עם הבחירת VIRTUAL MACHINE כמו שהיה פועל לי בהתחלה, עולה לי ישר WINDOWS 98
וגם כשאני כושה בICON בפינה הימנית למטה, SHOW CONSOLE אני עדיין לא רואה את זה, ניסיתי לאתחל וזה לא עבד, מה עושים?
החלפתי את המנהל התקן וזה עבד, וזה אפילו השפיע על המהירות לטובה. השתמשתי מקודם ברזולוציה של 1440*900 (הnative של המסך) וזה כנראה גרם לחלונות לצייר את עצמם לאט ולמחשב לעבוד קשה. עכשיו עם הכרטיס החדש זה עובד מהר משמעותית. רק קטע מוזר - עכשיו מסיבה כלשהי ה D&D הפסיק לעבוד. אתה חושב שיש קשר?אורח כתב:כן, יש לי עותק מקורי של 98, לא של 95 וההורדה של ה95 שהבאת משום מה קרסה לי באמצע אז החלטתי כבר להתקין אותו. כשאני אהיה בבית אני אנסה את הקטע עם המנהל התקן, תודה.Og כתב:כן, זה קורה עם חלונות 98. אני מכיר את הבעיה ורשום לי כבר מזמן לכתוב על כך סעיף בגרסה הבאה של המדריך. אני לא כ"כ מבין למה לא השתמשת בכונן הקשיח המוכן עם חלונות 95 - שגם יהיה יותר יעיל בהפעלת חשבשת (אולי בגלל שאין לך עותק מקורי של W95 ?).אורח כתב:באופן מאוד מוזר, כאשר התקנתי את הVMA פונטים מסויימים, במיוחד בתפריטים, הפכו לבלתי נראים.
בכל מקרה, כדי לסדר את זה, לאחר התקנת VMA על חלונות 98 אתה צריך ללכת למנהל ההתקנים ולבחור מנהל התקן (DRIVER) אחר עבור כרטיס המסך. נדמה לי שכמה אפשרויות תעבודנה, אבל אם לא, *אני חושב* שאני בחרתי משהו שהיה לו בשם Mach 64 או Mech 64 או משהו כזה. יכול להיות שאני טועה לגמרי כי זה רק מזכרון. לפי השרשור השני שלך אני רואה שאתה מבין עניין אז אני מרשה לעצמי לתת תשובות בראשי פרקים - אם לא תסתדר, תאמר לי ואבדוק בבית מהו התהליך המדוייק.
בעניין האיטיות - תוכנות הדוס זזות משום מה לאט מאוד. המחשב חושב הרבה זמן, וגם למסכים לוקח כמה שניות לעלות (ממש אפשר לראות את התפריט במהלך הציור שלו). אפשר לעבוד עליו, אבל זה מעיק.
לא, לא אמור להיות קשר. לפעמים הגרירה נדפקת ואז צריך להפעיל מחדש את המחשב (גם הוירטואלי וגם לא). ניסית את זה?אורח כתב:מסיבה כלשהי ה D&D הפסיק לעבוד. אתה חושב שיש קשר?
אני לא מכיר את Freecell, אבל אני מניח שאתה מתכוון לסטטיסטיקה (?), אם כן, זה נמצא ב:אורח כתב:אתה יודע במקרה איפה קובץ השיאים של הfreecell שבא עם win98
זה נשמע ממש כאילו החלון נמצא מחוץ לגבול המסך... נסה לשנות את הרזולוציה להכי גבוהה שהמסך שלך תומך.dj_anubis כתב:ניסיתי ללחוץ קליק ימני על החלון המכווץ בTASKBAR ולחצתי MOVE ואז הוא פשוט מזיז לי את החץ לפינה השמאלית העליונה