זהו, לא רציתי להוסיף כי שתי דמויות מפתח מאד חסרו לי וזה נראה לי לא הוגן.Og כתב:האטנו קצת? קבלו אות אהו"י כבונוס: אל"ף.
אבל עכשיו, אני פשוט אחכה לתוצאות...
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

זהו, לא רציתי להוסיף כי שתי דמויות מפתח מאד חסרו לי וזה נראה לי לא הוגן.Og כתב:האטנו קצת? קבלו אות אהו"י כבונוס: אל"ף.
שתשאיר אותך עם 10 קרדיטים.BluePrint כתב:אני מעוניין להושיט יד. או לפחות, כף.
שמקפיצה אותך ל-20 קרדיטים.C-man כתב:אני בית.
ניסיתי לקרוא שוב ושוב ופשוט לא הצלחתי להבין למה אתה מתכוון... יש מצב לירידה במשלב כדי שאוכל להבין?Radioactive Grandpa כתב:זהו, לא רציתי להוסיף כי שתי דמויות מפתח מאד חסרו לי וזה נראה לי לא הוגן.
אבל עכשיו, אני פשוט אחכה לתוצאות...

מחזירה אותך להתחלה עם 10 קרדיטים.astralc כתב:ל
הימורך התברר כנכוןRadioactive Grandpa כתב:אני אשים זין ואהמר שאשאר עם אותו ניקוד.
ומה אם אומר לך שהמילה לפני האחרונה לבדה מסגירה את המשחק? כלומר, גם היא הייתה ללא שאר המשפט זה היה די ברור, לפחות עבור ניחוש מושכל.Radioactive Grandpa כתב:אגב, עוג, אני חושב שמשאלתך תאלץ לחכות להתגשמותה בתור הבא. חוץ מהמילה הלפני-אחרונה כל המילים די ברורות, למראית עין. למרות זאת אני לא יודע אם המשפט המלא אמור להסגיר את המשחק לחלוטין.
C-Man כבר רכש אות בחידה הזו...Radioactive Grandpa כתב:התכוונתי לכך ש-C-man ו-BluePrint עוד לא קנו אות אחת ונראה היה לי לא הוגן להפציץ אותיות בלעדיהם.

בוודאי אשיב לך "ואללה", או משהו כזה.Og כתב: ומה אם אומר לך שהמילה לפני האחרונה לבדה מסגירה את המשחק?
ואללה.Og כתב:C-Man כבר רכש אות בחידה הזו...
על פי השורה הראשונה המצוטטת בתגובה הזו, המלה האחרונה (כלומר, מה שלא נחשף ממנה) אינה מורכבת רק מאותיות אהו"י כמו שחשבתי בהתחלה.astralc כתב:"האם אתה בכל זאת מעוניין (ליבש?) אותי?"