המשחקים המומלצים שלכם

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: המשחקים המומלצים שלכם (אוף-טופיק)

שליחה על ידי עידן »

יאללה, בואו נזהם עוד קצת ב-Off-Topic:)

לגבי פורטל, כדאי לכם לראות את זה(למי ששיחק וסיים):

http://www.vgcats.com/comics/extras/stillalive.php" target="_blank

בכלל vgcats זה אחלה אתר עם קומיקסים שהם פארודיות על משחקים בעיקר, גם Left 4 Dead הוזכר פה, אז הנה קומיקס חמוד משם(למי שמכיר את המשחק):

http://www.vgcats.com/comics/?strip_id=276" target="_blank

ורשימה של קומיקסים בארכיון(ליד כל אחד רשום מאיזה משחק/סרט וכד' הוא לקוח):

http://www.vgcats.com/archive" target="_blank

עריכה: ההודעה ה-3500 שלי! Yey
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

גם אני קניתי את L4D (בסופ"ש שהוא עלה 15$), משחק מהנה, שווה את הכסף (אמנם לא הייתי משלם עליו יותר מ 15$, בטח שלא 50$).
yoyole אולי תרשום את שם המשתמש שלך ונשחק ביחד בהזדמנות?

אגב, עוג שמעתי על משחקים שגם אם קונים עותקים פיזיים שלהם ההתקנה שלהם מאלצת אותך להתקין steam ולעשות ולידציה על פני הרשת. ז"א שאין הבדל בין לקנות אותם פיזית או להוריד אותם בsteam ולעשות גיבוי לתוכן שלהם על דיסק מתוך התוכנה (זה מה שעשיתי עם UT3).
אני לא יודע איך זה בפורטל, אבל מכיוון שזה משחק של valve אני מתערב שאין דרך להתחמק מSTEAM.
סמל אישי של משתמש
raztk
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי raztk »

C-man כתב:אני לא יודע איך זה בפורטל, אבל מכיוון שזה משחק של valve אני מתערב שאין דרך להתחמק מSTEAM.
יש תוכנות שמשמשות כתחליף ל-Steam ומאפשרות לך לשחק ללא התקנת התוכנה. כמובן שכרוכים בכך חסרונות: אין אפשרות לשחק בשרתי משחק מקוריים (ז"א לא פרוצים) וכד'.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

C-man כתב:אגב, עוג שמעתי על משחקים שגם אם קונים עותקים פיזיים שלהם ההתקנה שלהם מאלצת אותך להתקין steam ולעשות ולידציה על פני הרשת. ז"א שאין הבדל בין לקנות אותם פיזית או להוריד אותם בsteam ולעשות גיבוי לתוכן שלהם על דיסק מתוך התוכנה (זה מה שעשיתי עם UT3).
אני לא יודע איך זה בפורטל, אבל מכיוון שזה משחק של valve אני מתערב שאין דרך להתחמק מSTEAM.
כן, גם אני שמעתי על משהו כזה, אבל אני תמה מדוע אתה כ"כ שש להתערב? הרי בוודאי אתה יודע שאין הגנה שלא ניתן לפרוץ, לא? וכשמדובר במשחק פופולרי, זו רק שאלה של זמן.

מלבד זאת, אני לא חושב שאפילו אפתח את האריזה... אני פשוט אשחק בעותק הפיראטי שהורדתי, אם אני רוצה... גם עם ווארקראפט 3, דיאבלו 2 ועוד כמה עשיתי אותו הדבר, קודם הורדתי וסיימתי ורק אח"כ קניתי.
raztk כתב:יש תוכנות שמשמשות כתחליף ל-Steam ומאפשרות לך לשחק ללא התקנת התוכנה. כמובן שכרוכים בכך חסרונות: אין אפשרות לשחק בשרתי משחק מקוריים (ז"א לא פרוצים) וכד'.
הי רז, טוב לראותך במחוזותינו שוב :)

בקשר לחסרונות - הם לא תקפים לגבי, אני אף פעם לא משחק במולטיפלייר (אין זמן...)
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

Og, גם אני הייתי כמוך עד לא מזמן. אני אוהב את ההרגשה המוחשית של הדיסק (שלא לדבר על המקום שנחסך על הדיסק וכמובן הכיף האדיר בלקרוע את הניילון של אריזה חדשה :)). אבל אז ראיתי את המבצע ב-direct2drive של ביושוק ב-5 דולר (אל תחפשו, הוא כבר נגמר). ובשביל חיסכון כזה גדול אני מוכן להקריב עוד 6 ג'יגה מהכונן הקשיח ולקבל את זה שכדי להתקין על המחשב השני אני צריך לבקש עוד מפתח הפעלה. סה'כ בשביל מחירים נמוכים מספיק זה עסק משתלם.
ויש גם מקומות כמו GOG שפשוט נותנים לך להוריד ולצרוב על דיסק בלי הגנות, DRM ושטויות כאלו. הלוואי שכולם ילמדו מהם.
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

C-man כתב:אגב, עוג שמעתי על משחקים שגם אם קונים עותקים פיזיים שלהם ההתקנה שלהם מאלצת אותך להתקין steam ולעשות ולידציה על פני הרשת. ז"א שאין הבדל בין לקנות אותם פיזית או להוריד אותם בsteam ולעשות גיבוי לתוכן שלהם על דיסק מתוך התוכנה (זה מה שעשיתי עם UT3).
אמת. זה המצב שהיה לי עם L4D. אני יכול להזדהות עם הרצון לאריזה מוצקה, דיסק שאפשר להכניס לכונן ומדריך, אבל המחירים של steam שבו את ליבי. (ואת כיסי)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

raztk כתב:
C-man כתב:אני לא יודע איך זה בפורטל, אבל מכיוון שזה משחק של valve אני מתערב שאין דרך להתחמק מSTEAM.
יש תוכנות שמשמשות כתחליף ל-Steam ומאפשרות לך לשחק ללא התקנת התוכנה. כמובן שכרוכים בכך חסרונות: אין אפשרות לשחק בשרתי משחק מקוריים (ז"א לא פרוצים) וכד'.
אני בדרך כלל מעדיף לא לפרוץ משחק מקורי שקניתי :S (מקסימום no-cd).
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

לכל חובבי הדיאבלו שביניכם(ובטח יש לא מעט, נכון?), כדאי לכם לנסות את המשחק Torchlight(להלן TL בראשי תיבות), בזמן שאתם מחכים לכם למשחק השלישי בסדרת דיאבלו.

משחק מהיוצרים המקוריים(אחרי שעברו איזה שלושה-ארבעה גלגולים בדרך...) של דיאבלו, אך בעיקר של המשחק Fate, שהמשחק החדש דומה לו-אך מאוד משופר. אני שיחקתי בזמנו ב-Fate, היה משחק באמת לא רע, אך הרגשתי שהוא לוקה בחסר. TL לוקח מ-Fate אלמנטים כמו העובדה שיש לך חיית מחמד(כלב/חתול), דיג וכד', ומשפר אותם עם גרפיקה מצויינת, מוסיקה משובחת וגם שיפור מהותי במשחקיות. בנוסף, למשחק יש אפילו ס-י-פ-ו-ר!(למרות שממה ששיחקתי בינתיים הוא לא שווה יותר מידי...)

אז לכל מי שאהב את דיאבלו/Fate-מומלץ בחום. וזה ממישהו שהוא לא חובב גדול של משחקי Action RPG, ואני בכל זאת נהנה ממנו.

הרי לכם טריילר:

http://www.youtube.com/watch?v=ghQBj6Gfn10" target="_blank

עוד דברים ראויים לציון הם שלמשחק יש דרישות מערכת נמוכות, יש אפילו מצב תאימות למחשבי Notebook, וכמו כן, הוא עולה 20 דולר בלבד
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

Psychonauts הגיע ל-GOG!
http://www.gog.com/en/gamecard/psychonauts

שווה כל דולר (או שקל, מה שתרצו).
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Octarine כתב:Psychonauts הגיע ל-GOG!

נראה לי שזה כבר מזמן שם, לא? יש ב-GOG כמה משחקים לא רעים דווקא...
סמל אישי של משתמש
Azurerider
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Azurerider »

עידן כתב: אז לכל מי שאהב את דיאבלו/Fate-מומלץ בחום. וזה ממישהו שהוא לא חובב גדול של משחקי Action RPG, ואני בכל זאת נהנה ממנו.

אנשים, אתם הורגים אותי...
סמל אישי של משתמש
dodlp5459
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dodlp5459 »

אני מסכים אתך
god of war
זה משחק יפה אבל אני כמעת בטוח ש אפשר ב מחשב
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Azurerider כתב:
עידן כתב: אז לכל מי שאהב את דיאבלו/Fate-מומלץ בחום. וזה ממישהו שהוא לא חובב גדול של משחקי Action RPG, ואני בכל זאת נהנה ממנו.

אנשים, אתם הורגים אותי...
אז לך על זה, בן אדם :) (ושוב, טוב לראות אותך כאן)
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

אתמול סיימתי את Bioshock אחרי מרתון של 4 ימים. אפילו שכבר ידעתי מה הטויסט, זה עדיין משחק נהדר. מומלץ למי שאוהב שוטרים (נו, לא האלו הכחולים בניידות...) עשויים היטב ועם אווירה ויופי ויזואלי מדהים.
רק חבל שכבר מתכננים לסדרה 5 המשכים וסרט. עוד רעיון טוב ימוחזר למוות על ידי האולפנים הקפיטליסטים (מעניין מה אנדרו ראיין היה אומר על זה? :))

הצעד הבא - System Shock 2. ואחריו System Shock...
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

איזה קטע, התכוונתי להקפיץ את ההודעה הזו בשבוע החולף עם הודעת ההמשך שאני חייב עוד מהעמוד הראשון... אבל קוצר הזמן, וזה... אולי השבוע.
(החזקתי מעמד לא להגיב לכם כשהתחלתם לדבר על מוסיקות של משחקים, כי לדעתי הנושא ראוי לדיון (או דיונים) עצמאי ולא בתוך שרשור משחקים מומלצים שבלי קשר התנפח למימדים מפלצתיים.)

Bioshock היה ללא ספק נכנס לחמישיה הפותחת (טוב, אולי עשיריה) ברשימה הבהולה, אילולא הייתי מפסיק את החימוש החומרתי לפני למעלה ממחצית העשור...
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא