חידון מסע אל העבר - זהו את המשחק!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
לא, זה לא ריימן.
הנה הרמז האחרון. לדעתי היה מספיק קטע של 5 שניות, אבל זה פשוט פשע לחתוך מוזיקה כ"כ יפה:
http://masariddles.diinoweb.com/files/batch5/b506.mp3
זה אמור להספיק לכל אחד ששיחק במשחק לזהות מיד.
הנה הרמז האחרון. לדעתי היה מספיק קטע של 5 שניות, אבל זה פשוט פשע לחתוך מוזיקה כ"כ יפה:
http://masariddles.diinoweb.com/files/batch5/b506.mp3
זה אמור להספיק לכל אחד ששיחק במשחק לזהות מיד.
!of course! its the... thing! with the whatisname on it
את זה כמובן שכולם מכירים, אבל אני מעולם לא שמעתי את 501-502 ב-Diablo.
זה תלוי כמה בכמה פעמים שיחקת במשחק. בדיאבלו, יש כמות מסויימת של קווסטים וכשאתה מתחיל משחק חדש חלקם נבחרים באקראי. בקווסט המדובר עליך להביא לאדריה, המכשפה, פטריה שאתה מוצא באחד השלבים, אז היא מביאה לך משהו להביא לפפין, המרפא, והוא נותן לך איזשהו שיקוי (וזה מזכרון אז יתכן שיש אי-דיוקים). בקיצור, הקולות 502 ו-501 נוצרים שניהם מהלוחם כאשר הוא מוצא לראשונה את הפטריה (אחד משלושה קולות נבחרים באקראי, את הקול השלישי לא כללתי, אבל אני יכול להעלותו אם תחפוץ).
אתה רוצה לחוד את חידתך בשרשור הזה או לחכות שאפתח חדש?
אתה רוצה לחוד את חידתך בשרשור הזה או לחכות שאפתח חדש?
אההה, עכשיו אני מבין את המנגינות ששמת קודם..
יש מצב ששמעתי את האימרות על הפטרייה כי אני זוכר את הקווסט, אבל לא היה שום סיכוי שאני אזהה אותן, כי כששיחקתי את המשחק הזה לא ידעתי בכלל אנגלית
(רק את האימרות של של אנשי הערייה אני יכול לזהות).
עושה חשק לחזור לשחק במשחק הזה..
רק חבל שאי אפשר לשחק בו ברשת (לפחות לא בפעם האחרונה שניסיתי), זה הופך לקצת משעמם לשחק בSP.
יש מצב ששמעתי את האימרות על הפטרייה כי אני זוכר את הקווסט, אבל לא היה שום סיכוי שאני אזהה אותן, כי כששיחקתי את המשחק הזה לא ידעתי בכלל אנגלית
עושה חשק לחזור לשחק במשחק הזה..
רק חבל שאי אפשר לשחק בו ברשת (לפחות לא בפעם האחרונה שניסיתי), זה הופך לקצת משעמם לשחק בSP.
כן, שתי ההקלטות הראשונות נועדו בכוונה שאף אחד לא יזהה אותן, פשוט הכנתי את כל ההקלטות מראש והיה חבל לי שיזהו את הראשונה, אז שמתי אותן כמעין "חימום". אח"כ תכננתי לשים את ההקלטות של "Zhar the mad" - הקווסט שהכי זכור לי מהמשחק, או יותר נכון, זה המשפט שזכור לי, לא הקווסט עצמו - "Your curiosity will be the death of you". ואחריו, אם לא יזהו, לשים את הזוטון ההוא, זה עם ה- "You kill uglies!! Get Banner" (זה פשוט מצחיק איך שהוא אומר את זה) מהקווסט של השלט של Ogdan. ואם גם את זה לא יזהו, לשים את כל ההקלטות של Gharbad The Weak, הכבש הזה... "Pleaeaease, no hurt, no kill, keep alive and next time goooood bring to you".
אם אחרי כל אלה לא היו מזהים, תכננתי לשים את אנשי העיירה, תחילה את Gillian אח"כ את Wirt, הפיסח, אחריו את פפין ולבסוף או את אדריה או את קיין או את גריזוולד. לשלושתם יש קול יחודי שאפשר לזהות מייד.
אכן, אכזבתי הייתה רבה כשגיליתי שאת כל ההקלטות הללו, ללא יוצאים מן הכלל ניתן לתמלל ולחפש בגוגל ובדר"כ התוצאה הראשונה תסגיר מיד את המשחק...
אגב, למה אי אפשר לשחק בבטאל.נט? ניסית לעדכן לגרסה האחרונה, כן? (זה חובה)
אם אחרי כל אלה לא היו מזהים, תכננתי לשים את אנשי העיירה, תחילה את Gillian אח"כ את Wirt, הפיסח, אחריו את פפין ולבסוף או את אדריה או את קיין או את גריזוולד. לשלושתם יש קול יחודי שאפשר לזהות מייד.
אכן, אכזבתי הייתה רבה כשגיליתי שאת כל ההקלטות הללו, ללא יוצאים מן הכלל ניתן לתמלל ולחפש בגוגל ובדר"כ התוצאה הראשונה תסגיר מיד את המשחק...
אגב, למה אי אפשר לשחק בבטאל.נט? ניסית לעדכן לגרסה האחרונה, כן? (זה חובה)
הנה חלק מהקולות שהכנתי מראש(21 במספר):
http://masariddles.diinoweb.com/files/b ... sounds.zip
http://masariddles.diinoweb.com/files/b ... sounds.zip
אני חושב שB זה רק לWinNT.
התחברתי עכשיו, אני באמת לא רואה הרבה אנשים. בTech Support יש הרבה, אבל אני מניח שהם לא ממש שחקנים(אולי אפילו כולם בוטים).
בTown Squre שב- US West דווקא יש כמה אנשים, אני חושב.
למען האמת, אני כבר לא זוכר איך זה הולך, אולי יש חדרים שאתה צריך לדעת את שמם בכדי להכנס אליהם? סביר להניח שחיפוש בגוגל יביא לך כמה טיפים.
אתה רוצה לראות אם אנחנו רואים אחד השני (לבדוק אם זה פורט חסום או משהו כזה)?
התחברתי עכשיו, אני באמת לא רואה הרבה אנשים. בTech Support יש הרבה, אבל אני מניח שהם לא ממש שחקנים(אולי אפילו כולם בוטים).
בTown Squre שב- US West דווקא יש כמה אנשים, אני חושב.
למען האמת, אני כבר לא זוכר איך זה הולך, אולי יש חדרים שאתה צריך לדעת את שמם בכדי להכנס אליהם? סביר להניח שחיפוש בגוגל יביא לך כמה טיפים.
אתה רוצה לראות אם אנחנו רואים אחד השני (לבדוק אם זה פורט חסום או משהו כזה)?
!SHROOMS
דווקא ביצעתי את משימת הפטריות, פעמיים. אבל לא שמעתי את 501-501 מעולם, רק את "that's one big mushroom" שלא פרסמת.
הקטעים האחרים באמת היו מסגירים מיד את המשחק, גם בלי לחפש בגוגל.
אני בעד לפתוח פתיל חדש. אוכל לתת את החידה שנראית כמו חיפוש משחק נשכח, שאולי תמשוך קהל חדש שצריך רק לנחש.
הקטעים האחרים באמת היו מסגירים מיד את המשחק, גם בלי לחפש בגוגל.
אני בעד לפתוח פתיל חדש. אוכל לתת את החידה שנראית כמו חיפוש משחק נשכח, שאולי תמשוך קהל חדש שצריך רק לנחש.
נו, איך הלך המשחק עם הבחור בדרגה 50? אני לא כ"כ זוכר איך כל העניין הולך, אבל נדמה לי שזה לא ממש ישים לשחק בהפרשי דרגות כ"כ גדולים. בכלל, אני זוכר שכשאני ובן-דודי שיחקנו ברשת והיינו מתחילים, האנשים בדרגות הגבוהות רצו מאיתנו רק דבר אחד: להרוג אותנו.C-man כתב:(בקשר לדיאבלו) - ממה שאני ועוג בדקנו (לא בצורה מעמיקה), זה לא נראה ממש פרקטי לשחק ברשת..
</ספאם>
בלופרינט, אני אוכל לפתוח את הנושא החדש רק בערב המאוחר/לילה. אם זה בסדר מצידך (אם לא, תרגיש חופשי לחוד כאן).