על Heroes of Might & Magic בכלל ועל המשחק השישי בסדרה בפרט
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: על Heroes of Might & Magic בכלל ועל המשחק השישי בסדרה בפ
אני לא משחק במשחק אם לא כיף לי, זה לא פספוס של המטרה? לשחק לא אמורה להיות מטלה(אלא אם העבודה שלך היא לסקר משחקי מחשב).
למעט מקרים חריגים, אם למשל המשחק קצר מאוד ואני מצפה לסוף טוב, או משהו כזה.
למעט מקרים חריגים, אם למשל המשחק קצר מאוד ואני מצפה לסוף טוב, או משהו כזה.
אולי באמת הניסוח לא ברור, ב"ממש" אני מתכוון שזה כן נחמד לפעמים, אבל הרבה פחות ממה שיכול היה להיות.Og כתב:לא כיף לי ממש
- Azurerider
- משתמש רשום

Re: שרשור חבילות משחקי ה-Indie הארעיות
היי כולם. מישהו שיחק ב armored princess ויכול לתת חוות דעת? מכמה דקות משחק זה נראה בדיוק כמו king's bounty.
[נערך על ידי עוג]
הודעה זו והדיון שהתפתח בעקבותיה פוצלו לשרשור הנוכחי מכאן
[סוף עריכה]
[נערך על ידי עוג]
הודעה זו והדיון שהתפתח בעקבותיה פוצלו לשרשור הנוכחי מכאן
[סוף עריכה]
כנראה לא הבנתי אותך נכון...למה שזה לא יהיה כמו King's Bounty? זה מאותה סדרהAzurerider כתב:היי כולם. מישהו שיחק ב armored princess ויכול לתת חוות דעת? מכמה דקות משחק זה נראה בדיוק כמו king's bounty.
- Azurerider
- משתמש רשום

אני באמת לא יודע למה התנסחתי ככה. זה נראה לי הגיוני באותו הרגע. בכל אופן, התכוונתי לשאול אם יש דברים חדשים במשחק או שזה כאילו שהוציאו את king's bounty בשני חלקים.
פחות או יותר על זה נסב הדיון קודם. אני אישית לא שיחקתי(ואני בספק אם מישהו אחר בפורום כאן שיחק) ב-Armored Princess, אז אני לא יכול לענות לך על זה.Azurerider כתב:אני באמת לא יודע למה התנסחתי ככה. זה נראה לי הגיוני באותו הרגע. בכל אופן, התכוונתי לשאול אם יש דברים חדשים במשחק או שזה כאילו שהוציאו את king's bounty בשני חלקים.
אני חושב שיש דמו. אם אתה מנסה אותו, נשמח אם תאמר לנו מה דעתך עליו.
אגב, Azurerider, את King's Bounty: The Legend סיימת?
אגב, Azurerider, את King's Bounty: The Legend סיימת?
- Azurerider
- משתמש רשום

כן, ראיתי את הדיון. אבל לא היה ברור ממנו אם מישהו ממש שיחק במשחק.עידן כתב:פחות או יותר על זה נסב הדיון קודם. אני אישית לא שיחקתי(ואני בספק אם מישהו אחר בפורום כאן שיחק) ב-Armored Princess, אז אני לא יכול לענות לך על זה.Azurerider כתב:אני באמת לא יודע למה התנסחתי ככה. זה נראה לי הגיוני באותו הרגע. בכל אופן, התכוונתי לשאול אם יש דברים חדשים במשחק או שזה כאילו שהוציאו את king's bounty בשני חלקים.
Og, לא סיימתי את The legend, אם כי הייתי די קרוב לסיום לדעתי. הגעתי ליבשת של הטרולים (לאיזשהו גשר, אם אני זוכר נכון) ואז מחקתי את המשחק כי לא הצלחתי להתנתק ממנו למספיק זמן כדי ללמוד בצורה אפקטיבית.
העפתי מבט בשמירות הישנות שלי, האחרונה היא כמעט בדיוק מלפני שנתיים.
סתם מסקרנות, אם אתה זוכר, הייתי רוצה לדעת כמה רחוק אני הגעתי מהסוף או ממך, כלומר, בלי ספויילרים, רק באחוזים. הנה המפות מהשמירה האחרונה:

אני כרגע בLand of Death, התמונה השלישית מראה את כל המקומות שאותם סיימתי (חוץ מאת Demonis, אותו עזבתי באמצע כי הוא היה קשה מדי. תכננתי לחזור אליו אחרי שאתחזק קצת).
סתם מסקרנות, אם אתה זוכר, הייתי רוצה לדעת כמה רחוק אני הגעתי מהסוף או ממך, כלומר, בלי ספויילרים, רק באחוזים. הנה המפות מהשמירה האחרונה:

אני כרגע בLand of Death, התמונה השלישית מראה את כל המקומות שאותם סיימתי (חוץ מאת Demonis, אותו עזבתי באמצע כי הוא היה קשה מדי. תכננתי לחזור אליו אחרי שאתחזק קצת).
- Azurerider
- משתמש רשום

אני לא בטוח שאני מדייק, אבל נראה לי שאתה לא מאוד רחוק מהמקום שאני הגעתי אליו. משהו כמו 85%-90%.
זה עוד דבר במשחק הזה. הוא ארוך מאוד (למרות שאני לא יודע כמה replay value יש לו).
זה עוד דבר במשחק הזה. הוא ארוך מאוד (למרות שאני לא יודע כמה replay value יש לו).
- Azurerider
- משתמש רשום

עכשיו הסתכלתי גם על המפות ונראה לי שזה יותר קרוב ל-95%.Azurerider כתב:אני לא בטוח שאני מדייק, אבל נראה לי שאתה לא מאוד רחוק מהמקום שאני הגעתי אליו. משהו כמו 85%-90%.
תודה.
כל כך חבל, אני כבר לא זוכר כלום מהמשחק. עכשיו כשאני ארצה לשחק בו שוב, אני אצטרך להתחיל מהתחלה
איזה דיכאון.
אגב, אני שוקל להעביר את התגובות החל מזו:
viewtopic.php?p=119888#p119888" target="_blank
לשרשור של HOMM, כלומר זה:
viewtopic.php?f=6&t=20633" target="_blank
כדי לא לזהם את השרשור הזה. למישהו יש התנגדות?
כל כך חבל, אני כבר לא זוכר כלום מהמשחק. עכשיו כשאני ארצה לשחק בו שוב, אני אצטרך להתחיל מהתחלה
אגב, אני שוקל להעביר את התגובות החל מזו:
viewtopic.php?p=119888#p119888" target="_blank
לשרשור של HOMM, כלומר זה:
viewtopic.php?f=6&t=20633" target="_blank
כדי לא לזהם את השרשור הזה. למישהו יש התנגדות?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אני בעד. כבר יצא לי פעמיים לטפס למעלה בשרשור הזה כדי להבין את זה קרה.
- Azurerider
- משתמש רשום

תסתכל על הצד החיובי - עכשיו זה כאילו שיש לך משחק חדש לגמרי לשחק בו (אלא אם כן שמת לך למטרה לסיים כמה שיותר משחקים. ואז באמת חבל).Og כתב:תודה.
כל כך חבל, אני כבר לא זוכר כלום מהמשחק. עכשיו כשאני ארצה לשחק בו שוב, אני אצטרך להתחיל מהתחלהאיזה דיכאון.
אגב, אני שיחקתי בתור הקוסם וזה אפשר לי לחסל צבאות שלמים כמעט בלי להשתמש בצבא שלי. אני מתאר לעצמי שיכול להיות שלך זה נראה פחות אטרקטיבי, עם האהבה שלך לניהול קרב. אבל זו אופציה.
חבל...Azurerider כתב:אלא אם כן שמת לך למטרה לסיים כמה שיותר משחקים. ואז באמת חבל
זה לא בדיוק ככה, כמובן שאני משחק במשחקים עבור ההנאה שבדבר, אבל יש תחושה כזו של החמצה שקשה לנער כשמשחקים במשחק שהיה קרוב מאד לסיום אחרי זמן לא ממש רב. אני עדיין זוכר הרבה אבל לא מספיק כדי לנצל את מלוא הפוטנציאל של המשחק אם אמשיך מהנקודה שבה הפסקתי, ובוודאי שלא עם צורת הקרב שאני אוהב (שלעולם לא מת לי אפילו חייל אחד).
אולי באמת אני אנסה לשחק עם הקוסם הפעם. בפעם האחרונה שיחקתי עם הדמות המאוזנת (פאלדין?)Azurerider כתב:אגב, אני שיחקתי בתור הקוסם וזה אפשר לי לחסל צבאות שלמים כמעט בלי להשתמש בצבא שלי. אני מתאר לעצמי שיכול להיות שלך זה נראה פחות אטרקטיבי, עם האהבה שלך לניהול קרב. אבל זו אופציה.