רק עוד 5 משחקים To go , דרך אגב.
[עריכה]
אז טוב שהייתי זהיר ואמרתי "לפחות שתי חידות"עידן כתב:ואגב, נראה שיש במשחק שלוש חידות שחמט(השלישית עם פרשים).
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
א. אפשר לחפש BIRDאיתן כתב:טוב, בנוגע לJ-BIRD, שלושה דברים:
א. אי אפשר לחפש J BIRD באתר, לא יודע אם זה טוב או רע.
ב. המשחק הזה נוצר 3 שנים לפני שנולדתי, וחוץ ממני אין פה יותר מדי ילידי לפני 1986 (נכון?), אז למה ציפית?;-)
ג. איך יוצאים מהמשחק הזה???
לא.איתן כתב: א19 (נדמה לי שזה היה א19?): Captain Claw, למרות שהעיגולים האלה מזכירים לי דווקא את ג'אז 2, אני פשוט צריך לשמוע את ה"לא" כדי להרגע:)
צ'מע, אם עוד פעם תקרא לראסטן משחק מפגר... קבל הדגמה:איתן כתב:א6, למרות שאין לי כח לבדוק: RASTAN? אם אני לא טועה שיחקתי רק בRASTAN2 אי פעם, אז אולי זה זה.. (למרות שסביר להניח שלא)

חבל, דווקא אתה הוא אחד מן האנשים שכבר ציפיתי שיגיעו בכדי לסיים את החידון, אבל אם אתה לא יודע, ואופיר לא יודע, זה משאיר רק את ET וגורדי שעוד לא הגיעו.... בכל מקרה, מחר אני אתן עוד ארבעה רמזים ואם תוך 48 שעות מהם לא יזוהו כל המשחקים החסרים, אני פשוט אגלה את התשובות...Radioactive Grandpa כתב:אחלה שרשור! ומזל-טוב על המספר העגלגל.
אני ממש מחוץ לתחום המשחקים האלו. לא מזהה כלום.
עלה והצלחRadioactive Grandpa כתב:אבל התלהבתי מהפורמט. והתחלתי לעבוד על חידה משלי. (הבעיה היא שלעולם לא אזכה בחידון ובזכות לחוד. נראה שאצטרך ליישם את מוטו הפורום שעות נוספות כדי להגיע למספר עגלגל בעצמי)
איתן כתב:רגע, אבל איפה קראתי לראסטאן משחק מפגר?:)
Og כתב:טוב, רמזים לכל החידות שלא נפתרו:
א6: משחק מפגר, באמת. <snip>
איתן כתב: ... א6, למרות שאין לי כח לבדוק: RASTAN? אם אני לא טועה שיחקתי רק בRASTAN2 אי פעם, אז אולי זה זה.. (למרות שסביר להניח שלא) ...