הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
תגיד גורדי, יש איזושהי דרך קלה לגרום לכל הכתובות של האתר שנכתבו בפורום להתחלף מ "old-games.org" ל- "old-games.org" (כלומר, לא לעשות את זה ידנית)?
כי יש הרבה הודעות ישנות אבל חשובות שמפנות לקישורים לא תקינים, והרבה אנשים לא יודעים שצריך להחליף את הכתובת.
כן, שאילתת SQL נשמעת לי כמו הפתרון הטוב ביותר, אשמח לשמוע על שיטה יעילה לבצע זאת.
בינתיים צינזרתי את הביטוי masa.games.f2s.com והפכתי אותו לold-games.org.
זה עובד על מה שמוצג בהודעה, אבל לא על הקישור עצמו כך שזה יכול לשמש רק כפתרון חלקי וזמני...
גאון! פתרון גאוני, לפי מה שאני רואה הוא עובד ב-100%. תודה רבה!!
בזכות הפתרון של Berlo כל ה-www.masagames.f2s.com השתנה ל-www.old-games.org וכל ה-the-underdogs.org השתנה ל-the-underdogs.info.
חוץ מזה ובלי קשר, פינת משחקי האון-ליין של האתר אמורה כבר לעבוד. יש עוד משהו לפני שחוזרים לעדכונים סדירים?
מוזר, ביום וחצי האחרונים(29/30-06-06), כשניסיתי להתחבר לפורום קיבלתי שגיאת "הדף לא נמצא" וכשהלכתי לאתר הראשי קיבלתי את זה:
אז בגלל שבדיוק בראשון לחודש האתר חזר לפעול חשבתי שנגמר רוחב הפס החודשי המוקצב לאתר, אבל אז ראיתי שאופיר כתב הודעה ב30 לחודש, כלומר בזמן שאני לא יכולתי להתחבר בכלל.
אז זה רק אצלי?
Gordi (05:12 PM) :
השרת עבר את מגבלת התעבורה המותרת...
אל דאגה - זה אמור להסתדר מחר.
ההודעה נשלחה אתמול אאל"ט.
[עריכה]
Og כתב:
אז בגלל שבדיוק בראשון לחודש האתר חזר לפעול חשבתי שנגמר רוחב הפס החודשי המוקצב לאתר, אבל אז ראיתי שאופיר כתב הודעה ב30 לחודש, כלומר בזמן שאני לא יכולתי להתחבר בכלל.
לפי מה שאני רואה, ההודעה האחרונה של אופיר הייתה ב29, ב 11:10 (למרות שאני לא בטוח, השעון מקדים או מאחר בשעה אולי..)