כמה דברים שרציתי לומר על המשחק: נתחיל בזה שכולכם מכירים אותו, ללא יוצאים מן הכלל ורובכם הגדול שיחקתם בו. זה משחק מאוד מפורסם ומאוד טוב.
בהתחלה רציתי לשים אפקט שזכור לי מהמשחק ובמקרה הלא-סביר שהוא לא יזוהה להוסיף עוד כמה כאלה, אבל אז פשוט חששתי שמיד יזהו, אז החלטתי להשמיע שלוש הקלטות ממקומות נידחים ולא משמעותיים במשחק קודם, ורק אח"כ להתחיל עם ההקלטות היותר מוכרות.
אבל כנראה שלא לקחתי בחשבון עד כמה המשחק הזה מוּכַר. מסתבר, שכמעט כל ההקלטות שהכנתי, בערך שלושים במספר, ניתנים לזיהוי ע"י תמלולם וחיפושם בגוגל! זו הסיבה שהסרתי את הקטע השלישי - גם אותו אפשר למצוא בגוגל (טוב שבדקתי...). נראה לי שמכל הקטעים שהכנתי, רק השניים הראשונים לא ניתנים למציאה ע"י גוגל (לפחות אני לא הצלחתי...).
בכל מקרה, אי לכך ובהתאם לזאת אני נאלץ לפנות למוזיקה במשחק - אני אעלה שלושה קטעים מהמוזיקה במשחק, שלושתם היום.
שני הקטעים הראשונים יהיו חתוכים והשלישי, לא רק שלא יהיה חתוך, אלא שהולך להיות כ"כ קל שאני בטוח כמעט ב100% שהראשון שישמע אותו יזהה את המשחק.
עוד דקה אני אעלה את הקטע הראשון ואערוך את ההודעה הזו.
[עריכה]
הנה:
http://masariddles.diinoweb.com/files/batch5/b504.mp3
באמת שקשה לי לקבוע אם זה קל או קשה, זו הבעיה עם מוזיקה שאתה מקליט, אתה לא יכול לדעת אם היית מזהה אותה בעצמך...