חידון מסע אל העבר - זהו את המשחק!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
טוב, אז בקשר להארטלייט, הקולות הם של כדורים שנופלים על רצפה (כי על דשא הם לא עושים קולות), ולב שנופל על הרצפה ואז לוקחים אותו.
עד כמה ששמתי לב, המוזיקה היא אותה המוזיקה שנמצאת בזמן השלב, וכל השלבים (אלא אם זה משתנה בשלב מסויים, לא יצא לי לראות).
אגב, לא הייתה אפשרות לעבור למסך אחר? אני לא זוכר איך...
עד כמה ששמתי לב, המוזיקה היא אותה המוזיקה שנמצאת בזמן השלב, וכל השלבים (אלא אם זה משתנה בשלב מסויים, לא יצא לי לראות).
אגב, לא הייתה אפשרות לעבור למסך אחר? אני לא זוכר איך...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
בדיוק... 5 נקודות סה"כ. (אפשר לעבור מסך עם Spacebar+ימינה/שמאלה. ויש רק שתי מוסיקות במשחק: במסך הפתיחה והתפריט, ובמשחק עצמו.)
המממ, טוב. נותרו שלושה משחקים. שניים בסגנון פלטפורמר, שלישי בסגנון פאזל.
חבל שאין לי אפשרות להקליט דברים נוספים...
טוב, נרחיב טיפה:
מוסיקה 4 - אילו הייתי שם טראק מכל שלב אחר במשחק, הוא היה נשמע מאד דומה. אותם כלי נגינה, אותו סגנון מקצב.
מוסיקה 5 - חלק מתכלית המשחק היא שיווק מוצר כלשהו.
מוסיקה 10 - המוסיקות השונות במשחק אינן מנוגנות בהתאם לשלבים המשוחקים, אלא ברצף, בזו אחר זו.
אפקט A - האפקט אינו תוצאה של פעולה אחת במשחק אלא לאחר מכלול פעולות.
אפקט F - אילו יכולתי להקליט, הייתי מוסיף גניחות אירוטיות לאפקט הזה...
אפקט J - לא, זה לא מאלדין. אבל הדמיון כנראה אינו מקרי...
המממ, טוב. נותרו שלושה משחקים. שניים בסגנון פלטפורמר, שלישי בסגנון פאזל.
חבל שאין לי אפשרות להקליט דברים נוספים...
טוב, נרחיב טיפה:
מוסיקה 4 - אילו הייתי שם טראק מכל שלב אחר במשחק, הוא היה נשמע מאד דומה. אותם כלי נגינה, אותו סגנון מקצב.
מוסיקה 5 - חלק מתכלית המשחק היא שיווק מוצר כלשהו.
מוסיקה 10 - המוסיקות השונות במשחק אינן מנוגנות בהתאם לשלבים המשוחקים, אלא ברצף, בזו אחר זו.
אפקט A - האפקט אינו תוצאה של פעולה אחת במשחק אלא לאחר מכלול פעולות.
אפקט F - אילו יכולתי להקליט, הייתי מוסיף גניחות אירוטיות לאפקט הזה...
אפקט J - לא, זה לא מאלדין. אבל הדמיון כנראה אינו מקרי...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
למען האמת, מריפרוף ברשת ראיתי שיש כל מני גרסאות למשחק. יש כאלה שנותנים בחירה בין שתי אפשרויות בשאלה. אני הייתי משחק את המשחק כשיש רק 3 צשובות אפשריות: כן, לא ואולי. אולי אומר לך שהתשובה היא משהו אחר מכן או לא, לרוב זה אומר שלא ניסחת את השאלה בצורה נכונה. אין לי מושג מאיפה הבאנו את החוקים האלה כשהיינו ילדים, בכלל לא קראנו לזה 20 שאלות וטוב שלא כי היו מספר בלתי מוגבל של שאלות אצלנו... לא חשוב.Radioactive Grandpa כתב:רגע, מה קורה כשמגיעים ל-0? לכל אחד יש זכות לשאול בכל רגע?...
בכל מקרה, אתה תקבע כל כמה זמן יהיה ניתן לשאול שאלה (או שפשוט תשאיר את זה לשיקול השואלים).
וכמובן שברגע שתוכל לבצע הקלטה, מומלץ מאוד שתאריך את הקטעים.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
הממ, אז אין פואנטה בעצם? אולי BlurPrint מכיר את זה אחרת?
מבחינתי, אני מציע 3 שעות בין שאלה לשאלה בשעות עומס (3 משתמשים שונים התחברו במהלך אותה שעה). בשעות שפל שאלה אחת... אבל ממש לא קריטי לי. אם מישהו מציע זמן אחר - אדרבא.
מבחינתי, אני מציע 3 שעות בין שאלה לשאלה בשעות עומס (3 משתמשים שונים התחברו במהלך אותה שעה). בשעות שפל שאלה אחת... אבל ממש לא קריטי לי. אם מישהו מציע זמן אחר - אדרבא.
כן. אני לא הייתי סומך על זה...Og כתב:וכמובן שברגע שתוכל לבצע הקלטה, מומלץ מאוד שתאריך את הקטעים.
לא, לא. אני רק אמרתי שאני שיחקתי את המשחק שלי (שהיה רק מבוסס על הנ"ל) ככה.Radioactive Grandpa כתב:הממ, אז אין פואנטה בעצם? אולי BlurPrint מכיר את זה אחרת?
לדעתי במשחק "20 שאלות" ברגע שמגיעים ל-0, השחקן בעל החידה מגלה את התשובה וחד מחדש (בניגוד לאם מישהו אחר מגלה את התשובה - אז התור עובר אל הפותר).
(ואני לא יודע אם האיות המוטעה של שמו של BP היה בכוונה, אבל זה מתאים לו כמו הנעל של לכלוכית לכף רגלה...)
לא הבנתי, לא סומך שתעשה או לא סומך שזה יעזור?Radioactive Grandpa כתב:כן. אני לא הייתי סומך על זה...
a freudian keyboard slip
אני בטוח שקטעי קול ארוכים יותר יעזרו.
מעולם לא שיחקתי "20 שאלות", ואני לא זוכר את המשחק מלפני שצפיתי ב-Bill & Ted's Bogus Journey.
כשנגיע לגשר... אתם יודעים. (נשאל את הטרול)
ובינתיים, אבן דרך 19: האם המוסיקה המתאימה לצליל J היא רקע לפעולות השחקן או מקטע מעבר?
מעולם לא שיחקתי "20 שאלות", ואני לא זוכר את המשחק מלפני שצפיתי ב-Bill & Ted's Bogus Journey.
כשנגיע לגשר... אתם יודעים. (נשאל את הטרול)
ובינתיים, אבן דרך 19: האם המוסיקה המתאימה לצליל J היא רקע לפעולות השחקן או מקטע מעבר?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Og כתב: (ואני לא יודע אם האיות המוטעה של שמו של BP היה בכוונה, אבל זה מתאים לו כמו הנעל של לכלוכית לכף רגלה...)
לא סומך על זה שנגיע לרגע הזה לפני שנלך כולנו הביתה לחשוב על החידה החדשה שלך.Og כתב:לא הבנתי, לא סומך שתעשה או לא סומך שזה יעזור?
לא הבנתי. אתה מדבר על המוסיקה שמתנגנת במקביל לאפקט J? נסח בבקשה בצורה ברורה יותר.BluePrint כתב:בינתיים, אבן דרך 19: האם המוסיקה המתאימה לצליל J היא רקע לפעולות השחקן או מקטע מעבר?
".we want.. information"
אני לא יודע איך לנסח זאת ברור יותר (מבלי להסביר בשלושה תת-סעיפים), אז שאלה אחרת: (19) האם במשחק ממנו בא צליל J יש מוסיקה לאורך כל המשחק, או רק בזמן קטעים חשובים וקטעי מעבר?