חידון מסע אל העבר - זהו את המשחק!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
I give up... מצטער. תרגיש חופשי להוריד לי את הנקודה על חוסר זיהוי האפקט, אם נניח את הצניעות בצד לרגע, קשה לי להאמין שאני לא אהיה הזוכה בחידה הזו ככה שאין לנקודה הבודדת הזו משמעות של ממש.
אולי זה הזמן לציין שאני בכלל לא הכרתי את המשחק (בניגוד לדום1 ו-2 שבהם כן שיחקתי הרבה בזמנו). הסיבה היחידה ששיחקתי בו הייתה בכדי לנסות לזהות חידה אחרת בשרשור הזה. אאל"ט זו הייתה החידה של איתן עם Pang אבל אני לא בטוח. זו הסיבה שהמוזיקה הייתה כ"כ מוכרת לי - כי הייתה עדיין טרייה במוחי.
אולי זה הזמן לציין שאני בכלל לא הכרתי את המשחק (בניגוד לדום1 ו-2 שבהם כן שיחקתי הרבה בזמנו). הסיבה היחידה ששיחקתי בו הייתה בכדי לנסות לזהות חידה אחרת בשרשור הזה. אאל"ט זו הייתה החידה של איתן עם Pang אבל אני לא בטוח. זו הסיבה שהמוזיקה הייתה כ"כ מוכרת לי - כי הייתה עדיין טרייה במוחי.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
no smoking
נעימה 10 מצלצלת לי מאד מאד מוכרת, אבל לא מדליקה לי נורה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
למה pointless, כי זו רק נקודה?
חבל, בעיקרון אתה שם. זה פשוט לא רימונים... גם שכחת ללטש את הניסוח שלך בנוגע למנגינה.
טוב, נותרו רק שלושה משחקים, אני חושש שכולם כבר נחשפו למנגינות המאורכות, וזה עדיין לא עוזר...
נראה שאאלץ להסיר את חובת ההצמדה כבר עכשיו.
בעיקרון כל זיהוי בודד אמור לזכות בנקודה אחת (פחות נקודות סה"כ מכוון שאין בונוס של הצמדה), חשבתי להעלות את זה ל-2 וכך דווקא לחזק את הנותרים לעומת הקודמים (בטענה שהם קשים יותר אם עד כה טרם נפתרו), אבל עדיין אף אחד לא יצליח לעבור את עוג, עם 30 הנקודות. C-man מקום שני עם 4 (איתן עם 5 אם הוא רק ירצה..). מקסימום הנקודות הנוספות שניתן לצבור הוא 18. אבל שיהיה. שיהיה מדרבן או משהו...
Fire at will.
[עריכה!]
רגע, עוד לא... עמכם הסליחה על הפזיזות.
חבל, בעיקרון אתה שם. זה פשוט לא רימונים... גם שכחת ללטש את הניסוח שלך בנוגע למנגינה.
טוב, נותרו רק שלושה משחקים, אני חושש שכולם כבר נחשפו למנגינות המאורכות, וזה עדיין לא עוזר...
נראה שאאלץ להסיר את חובת ההצמדה כבר עכשיו.
בעיקרון כל זיהוי בודד אמור לזכות בנקודה אחת (פחות נקודות סה"כ מכוון שאין בונוס של הצמדה), חשבתי להעלות את זה ל-2 וכך דווקא לחזק את הנותרים לעומת הקודמים (בטענה שהם קשים יותר אם עד כה טרם נפתרו), אבל עדיין אף אחד לא יצליח לעבור את עוג, עם 30 הנקודות. C-man מקום שני עם 4 (איתן עם 5 אם הוא רק ירצה..). מקסימום הנקודות הנוספות שניתן לצבור הוא 18. אבל שיהיה. שיהיה מדרבן או משהו...
Fire at will.
[עריכה!]
רגע, עוד לא... עמכם הסליחה על הפזיזות.
נערך לאחרונה על ידי Radioactive Grandpa ב ג' ינואר 15, 2008 3:42 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.
חבל שאתה ממהר, יש אנשים שרק עכשיו הגיעו הביתה..
בכל אופן 3 ו 10 מצלצלים לי מוכר, אבל אין לי שום ניחוש לגביהם.
כששמעתי את 5 ישר קפץ לי לראש sam & max וחשבתי שB מתאים לו בדיוק, כי הצחוק ברקע יכול ליהיות max המרושע. עכשיו בדקתי את הגרסה שבאתר והמוזיקה לא כל כך מתאימה, אבל יכול ליהיות שהמוזיקה בגרסת הדיסק (DOTT + S&M) שונה טיפה, לא יודע..
למעשה מעולם לא שיחקתי ב S&M המקורי ליותר מכמה דקות, אני חושב שאני מזהה (לכאורה) את המנגינה מהמשחקים החדשים של S&M.
בכל מקרה לאחר ש B נפסל כתואם למשחק הזה, אף אחד מהאפקטים לא נשמע לי מתאים לו, כך שיש סיכוי גדול שאני טועה..
בכל אופן 3 ו 10 מצלצלים לי מוכר, אבל אין לי שום ניחוש לגביהם.
כששמעתי את 5 ישר קפץ לי לראש sam & max וחשבתי שB מתאים לו בדיוק, כי הצחוק ברקע יכול ליהיות max המרושע. עכשיו בדקתי את הגרסה שבאתר והמוזיקה לא כל כך מתאימה, אבל יכול ליהיות שהמוזיקה בגרסת הדיסק (DOTT + S&M) שונה טיפה, לא יודע..
למעשה מעולם לא שיחקתי ב S&M המקורי ליותר מכמה דקות, אני חושב שאני מזהה (לכאורה) את המנגינה מהמשחקים החדשים של S&M.
בכל מקרה לאחר ש B נפסל כתואם למשחק הזה, אף אחד מהאפקטים לא נשמע לי מתאים לו, כך שיש סיכוי גדול שאני טועה..
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
מצטער, לא חשבתי שאני ממהר (וכנראה שכחתי אותך כי כמעט כולם כבר הספיקו להיות כאן מאז שפרסמתי את הקטעים המלאים). יותר חשבתי שזה כבר מתחיל לייבש...C-man כתב:חבל שאתה ממהר, יש אנשים שרק עכשיו הגיעו הביתה..
אני חוזר בי עד שהשופט העליון יאשר את המהלך מחדש. או שאתם מעדיפים רמזים לפני האישור להפריד?
אתה אכן טועה לגבי Sam&Max. גם אני מעולם לא שיחקתי באף משחק... גם מוסיקה 3 שדיברת עליה נפתרה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר: