Og כתב:לא הבנתי, אני חייב לדעת גם מהיכן האפקט וגם מהיכן המוזיקה בכדי לגרוף את נקודת הבונוס או שמספיק אחד מהם?
לא, מספיק אחד מהם, אבל הצמד חייב להיפתר. כך שמקסימום הנקודות למשחק הוא 5.
Og כתב:אפקט C מתאים למוזיקה מס' 1. המשחק הוא The Lost Vikings - האפקט הוא של אריק שנוגח (אולי גם של נפילה מגובה רב, לא בטוח) והמוזיקה היא של מצריים העתיקה.
תשובה נכונה! +2 בונוס. (וזה אכן נפילה מגובה רב. רציתי נגיחה, אבל ה"בום" היה חלש יותר...)
Og כתב:אפקט H מתאים למוזיקה מס' 11. המשחק הוא Mortal Kombat II - האפקט הוא בעיטת המספריים של ליו קאנג ואני לא זוכר בדיוק מהיכן המוזיקה אבל אני יכול לבדוק אם התשובה לשאלה שלי היא "כן".
תשובה נכונה! +1 בונוס.
Og כתב:אפקט I מתאים למוזיקה מס' 6. המשחק הוא "האורגים" - האפקט הוא לחן הפתיחה, אחד מן השניים הקבועים במשחק והמוזיקה היא מהקטע שבו בובין מקבל את המטה. מה שכן, אני לא בטוח ב100% שהמוזיקה היא רק מהקטע האמור, יכול להיות שהיא מופיעה שוב במשחק.
אכן, תשובה נכונה +2 בונוס. (שיט, האפקט היה אמור להיות רק שני התווים הראשונים בגרסה הלא מורחבת...)
המוסיקה אכן מופיעה בקטעים נוספים חוץ מהמאפיין שאמרת, שהבולט שבהם הוא הסיום, אבל הייתי מקבל אחד משניהם, או כפי שהיא מופיעה ברשימת פסקול המשחק (Hetchel and the Elders), או שמה המקורי (Danses des petits cygnes: Moderato).
Og כתב:טוב, לאחר בדיקה קצרה נראה לי שחיברת את Crunch ביחד עם Snicker בכדי ליצור את אפקט L, מה שאומר שבדומה לאפקטים המחוברים, מוזיקה מס' 7 נקראת Hay Seed והיא מ The incrdible Machine 2. ואם יורשה לי לציין שהיא פשוט מדהימה.
תשובה נכונה! מסכים בהחלט! לגבי האפקטים, קשה לי לקבל את מה שכתבת... כלומר, רואים שעשית עבודת מחקר מקיפה כדי לזהות את האפקט (מה שמפתיע, כי הוא אחד הדברים המשעשעים והמאפיינים את המשחק). אבל ההסבר שאני מצפה לו הוא אחר, והמקור הוא אחד. +1 בונוס.
Og כתב:את אפקט B כל אחד יכול לזהות
באמת? לא הייתי חושב כך (לעומת רבים אחרים). גם שאר המשפט שלך קצת מוזר. אתה יכול ללחוש לי בפרטי...
BluePrint כתב:G זה הצופר ב-Wacky Wheels, שהמוסיקה המתאימה לו היא מס' 8.
תשובה לא נכונה! כלומר, לגבי הצופר... ההצמדה נכונה.
BluePrint כתב:הניחוש שלי הוא ש-J מתאים למוסיקה מס' 2, מאלאדין, אבל אם אינני טועה זה יותר קטע קולי קצר מאשר צליל של פעולה.
תשובה לא נכונה! (כבר חיכיתי לתשובה מהכיוון הזה...) זה אכן קטע קולי קצר, אבל הוא תוצאה של פעולה.
Og כתב:מה שכן, באמת אין צופר בWW, זה הצליל שאתה מקבל אם אתה מנסה לירות ואין לך יריות.
תשובה נכונה! +1. (ואיתן צודק, הצופר הוא אכן אוטומטי.)
מישהו יודע מה קורה כשמנסים לירות כשאין יריות חוץ מהצליל הזה (ועוד תנאי אחד)? [זה לא חלק מהחידון...]
Og כתב:וגם את מוזיקה 8 לא הייתי מזהה בחיים
מוזר, דווקא בחרתי את אחת היותר מאפיינות...
איתן כתב:K-9 HEARTLIGHT, זו המוזיקה שיש בשלב, והאפקט הוא של רימונים מתפוצצים ולקיחת לב, אאל"ט
תשובה נכונה! סחתיין. עם זאת, לגבי הבונוסים, במוסיקה הניסוח לא מדוייק (אני רוצה הבדלה), ולגבי האפקט, יש לך טעות.
אבל אני מבקש שאיש לא ינסה לתקן לפני שאיתן מנסה (למרות שאני לא בטוח שמישהו יכול..).
איתן כתב:אם אני לא מתבלבל, 5E זה TOONS, אני לא הולך לחפש את מספר המנגינה עכשיו, ו... בהתחלה חשבתי שE זה הדרקון שיורק אש, אבל התחרטתי. בכל אופן, אני עדיין חושב שזה משם..
חסוך לך... תשובה לא נכונה.
איתן כתב:ואני רוצה לזרוק ניחוש אחרון: 12D - פאטפאט (נדמה לי שבמצעד)
תשובה לא נכונה...
מצב הנקודות הנוכחי הוא:
Og
19 נקודות [C1-Vikings+2 ; H11-MK2+1 ; I6-LOOM+2 ; L7-TIM2+1 ; +1(WW)]
BluePrint
3 נקודות [G8-WackyWheels]
איתן
3 נקודות [K9-HeartLight]