חידון מסע אל העבר - זהו את המשחק!

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

טוב, לאחר בדיקה קצרה נראה לי שחיברת את Crunch ביחד עם Snicker בכדי ליצור את אפקט L, מה שאומר שבדומה לאפקטים המחוברים, מוזיקה מס' 7 נקראת Hay Seed והיא מ The incrdible Machine 2. ואם יורשה לי לציין שהיא פשוט מדהימה.

יש לי ניחוש מושכל לגבי משחק אחד (כלומר, גם לגבי המוזיקה, גם לגבי האפקט וגם לגבי איזה משלושת המשחקים בסדרה הוא המשחק המדובר כי את השלישי לא סיימתי מעולם) אבל אני מתלבט אם לנחש או לא כי אם אני אטעה אני יכול להרוס לאחרים.

[עריכה]
ועכשיו אני רואה שבלופרינט התעורר, מה שאומר שהלך עליי, אין לי כבר סיכוי לזכות בחידה :cry:
סמל אישי של משתמש
BluePrint
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

put two on my tab

שליחה על ידי BluePrint »

Og, הרשה לי לעזור לך:
G זה הצופר ב-Wacky Wheels, שהמוסיקה המתאימה לו היא מס' 8.

הניחוש שלי הוא ש-J מתאים למוסיקה מס' 2, מאלאדין, אבל אם אינני טועה זה יותר קטע קולי קצר מאשר צליל של פעולה.

והלא ידוע שלי: צליל D.
אני יודע מאיפה זה בא, אבל מעולם לא שמעתי מוסיקה במשחק אז אין לי מושג לאיזה מספר להצמיד אותו.
Og
מנהל
מנהל

Re: put two on my tab

שליחה על ידי Og »

BluePrint כתב: G זה הצופר ב-Wacky Wheels, שהמוסיקה המתאימה לו היא מס' 8.
אז זהו, שגם אני חשבתי שזה WW ועכשיו חזרתי ממשחק קצר ב-Title האמור, עוד לפני שקראתי את ההודעה שלך, ולא הצלחתי לשחזר את הצליל הזה. מה גם שאין צופר בWW (בדקתי בControls).
BluePrint כתב:והלא ידוע שלי: צליל D.
אני יודע מאיפה זה בא, אבל מעולם לא שמעתי מוסיקה במשחק אז אין לי מושג לאיזה מספר להצמיד אותו.
טוב, אם ככה, אז כנראה שהניחוש המושכל שלי היה מוטעה... טוב שלא ניחשתי אותו.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

בעעע, המשחק WW שבאתר מכוון לPC Speaker, זו הסיבה שלא הצלחתי לשחזר את הצליל. מה שכן, באמת אין צופר בWW, זה הצליל שאתה מקבל אם אתה מנסה לירות ואין לך יריות.

בכל מקרה, זה לא משנה, אני יודע שזיהיתי ובשבילי זה מספיק, וגם את מוזיקה 8 לא הייתי מזהה בחיים (בהנחה שזו באמת המוזיקה מWW), ככה שלא היה לי סיכוי.
סמל אישי של משתמש
BluePrint
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

.then again, I could be wrong

שליחה על ידי BluePrint »

זה מה שקורה כשמשחקים יותר מדי במשחקי מרוצים, בשלב מסוים אתה מוצא את עצמך בראש המתחרים ואין לך מה לעשות מלבד להאזין למוסיקה ברקע.

חוץ מב-Quarantine, אני בטוח שיש עוד משחק בו מאד אהבתי את הצופר (לא שב-Quarantine זה באמת היה צופר). מתברר שזה לא Wacky Wheels.
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

רק רציתי להוסיף, שעד כמה שזכור לי, ברגע שמישהו אחר עובר על פניך במירוץ, אתה שומע צופר. אתה לא אמור ללחוץ על שום דבר..
עכשיו לחידות:
K-9 HEARTLIGHT, זו המוזיקה שיש בשלב, והאפקט הוא של רימונים מתפוצצים ולקיחת לב, אאל"ט

אם אני לא מתבלבל, 5E זה TOONS, אני לא הולך לחפש את מספר המנגינה עכשיו, ו... בהתחלה חשבתי שE זה הדרקון שיורק אש, אבל התחרטתי. בכל אופן, אני עדיין חושב שזה משם..

ואני רוצה לזרוק ניחוש אחרון: 12D - פאטפאט (נדמה לי שבמצעד)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

Og כתב:לא הבנתי, אני חייב לדעת גם מהיכן האפקט וגם מהיכן המוזיקה בכדי לגרוף את נקודת הבונוס או שמספיק אחד מהם?
לא, מספיק אחד מהם, אבל הצמד חייב להיפתר. כך שמקסימום הנקודות למשחק הוא 5.
Og כתב:אפקט C מתאים למוזיקה מס' 1. המשחק הוא The Lost Vikings - האפקט הוא של אריק שנוגח (אולי גם של נפילה מגובה רב, לא בטוח) והמוזיקה היא של מצריים העתיקה.
תשובה נכונה! +2 בונוס. (וזה אכן נפילה מגובה רב. רציתי נגיחה, אבל ה"בום" היה חלש יותר...)
Og כתב:אפקט H מתאים למוזיקה מס' 11. המשחק הוא Mortal Kombat II - האפקט הוא בעיטת המספריים של ליו קאנג ואני לא זוכר בדיוק מהיכן המוזיקה אבל אני יכול לבדוק אם התשובה לשאלה שלי היא "כן".
תשובה נכונה! +1 בונוס.
Og כתב:אפקט I מתאים למוזיקה מס' 6. המשחק הוא "האורגים" - האפקט הוא לחן הפתיחה, אחד מן השניים הקבועים במשחק והמוזיקה היא מהקטע שבו בובין מקבל את המטה. מה שכן, אני לא בטוח ב100% שהמוזיקה היא רק מהקטע האמור, יכול להיות שהיא מופיעה שוב במשחק.
אכן, תשובה נכונה +2 בונוס. (שיט, האפקט היה אמור להיות רק שני התווים הראשונים בגרסה הלא מורחבת...)
המוסיקה אכן מופיעה בקטעים נוספים חוץ מהמאפיין שאמרת, שהבולט שבהם הוא הסיום, אבל הייתי מקבל אחד משניהם, או כפי שהיא מופיעה ברשימת פסקול המשחק (Hetchel and the Elders), או שמה המקורי (Danses des petits cygnes: Moderato).
Og כתב:טוב, לאחר בדיקה קצרה נראה לי שחיברת את Crunch ביחד עם Snicker בכדי ליצור את אפקט L, מה שאומר שבדומה לאפקטים המחוברים, מוזיקה מס' 7 נקראת Hay Seed והיא מ The incrdible Machine 2. ואם יורשה לי לציין שהיא פשוט מדהימה.
תשובה נכונה! מסכים בהחלט! לגבי האפקטים, קשה לי לקבל את מה שכתבת... כלומר, רואים שעשית עבודת מחקר מקיפה כדי לזהות את האפקט (מה שמפתיע, כי הוא אחד הדברים המשעשעים והמאפיינים את המשחק). אבל ההסבר שאני מצפה לו הוא אחר, והמקור הוא אחד. +1 בונוס.
Og כתב:את אפקט B כל אחד יכול לזהות
באמת? לא הייתי חושב כך (לעומת רבים אחרים). גם שאר המשפט שלך קצת מוזר. אתה יכול ללחוש לי בפרטי...
BluePrint כתב:G זה הצופר ב-Wacky Wheels, שהמוסיקה המתאימה לו היא מס' 8.
תשובה לא נכונה! כלומר, לגבי הצופר... ההצמדה נכונה.
BluePrint כתב:הניחוש שלי הוא ש-J מתאים למוסיקה מס' 2, מאלאדין, אבל אם אינני טועה זה יותר קטע קולי קצר מאשר צליל של פעולה.
תשובה לא נכונה! (כבר חיכיתי לתשובה מהכיוון הזה...) זה אכן קטע קולי קצר, אבל הוא תוצאה של פעולה.
Og כתב:מה שכן, באמת אין צופר בWW, זה הצליל שאתה מקבל אם אתה מנסה לירות ואין לך יריות.
תשובה נכונה! +1. (ואיתן צודק, הצופר הוא אכן אוטומטי.)
מישהו יודע מה קורה כשמנסים לירות כשאין יריות חוץ מהצליל הזה (ועוד תנאי אחד)? [זה לא חלק מהחידון...]
Og כתב:וגם את מוזיקה 8 לא הייתי מזהה בחיים
מוזר, דווקא בחרתי את אחת היותר מאפיינות...
איתן כתב:K-9 HEARTLIGHT, זו המוזיקה שיש בשלב, והאפקט הוא של רימונים מתפוצצים ולקיחת לב, אאל"ט
תשובה נכונה! סחתיין. עם זאת, לגבי הבונוסים, במוסיקה הניסוח לא מדוייק (אני רוצה הבדלה), ולגבי האפקט, יש לך טעות.
אבל אני מבקש שאיש לא ינסה לתקן לפני שאיתן מנסה (למרות שאני לא בטוח שמישהו יכול..).
איתן כתב:אם אני לא מתבלבל, 5E זה TOONS, אני לא הולך לחפש את מספר המנגינה עכשיו, ו... בהתחלה חשבתי שE זה הדרקון שיורק אש, אבל התחרטתי. בכל אופן, אני עדיין חושב שזה משם..
חסוך לך... תשובה לא נכונה.
איתן כתב:ואני רוצה לזרוק ניחוש אחרון: 12D - פאטפאט (נדמה לי שבמצעד)
תשובה לא נכונה...

מצב הנקודות הנוכחי הוא:

Og
19 נקודות
[C1-Vikings+2 ; H11-MK2+1 ; I6-LOOM+2 ; L7-TIM2+1 ; +1(WW)]

BluePrint
3 נקודות
[G8-WackyWheels]

איתן
3 נקודות
[K9-HeartLight]
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אה, אפשר לקבל שתי נקודות בונוס. מגניב, אני הולך להשלים את הנקודות החסרות שלי בMK2 וTIM2.

בקשר לWW, אם רצית מוזיקה מאפיינת, היית צריך לקחת את המוזיקה מהתפריט הראשי, אני מחשיב אותה כאחת המוזיקות היפות ביותר בתולדות משחקי המחשב.

לאחר שביטלת את הניחוש של איתן לגבי 12D, אני מתלבט אם לנחש את הניחוש המושכל שלי... מה אתה אומר, כדאי לנסות? או שזה סתם יהרוס?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

זה קצת ספויילר, למי שמתעמק בהגיון, אבל כן, אני ממליץ לך לנסות (לקחת בחשבון גניבה במקרה של טעות אתה בוודאי יודע)...
[עריכה]
רגע, אולי בעצם עדיף שלא עד שלא תהיה בטוח, כי אתה גם ככה ביתרון גדול... ואחרי מחר כבר יוכלו לענות בחצאים.

לאא, מוסיקה מתפריט ראשי זה כבר קל מדי (כמה קל אפשר לעשות?)...
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

אני אהמר על 2E אלדין.
האפקט הוא שילוב של כמה פעולות - בין היתר קפיצה על גמל, לקיחת משהו, ונראה לי שלשומר ההוא נופלים המכנסיים והוא צועק.
אני לא יכול להצביע על המיקום המדוייק של המוזיקה.

גם לי יש ניחוש לגבי D (יש מצב שערכת אותו קצת? כי הוא נשמע די מהיר), וכמו BP, לא זכורה לי מוזיקה במשחק הזה, חוץ מבמסך הפתיחה אולי...

יש עוד כל מיני אפקטים ומנגינות מוכרות (וחלק שרק נשמעות מוכרות), אבל אני לא מצליח לחבר בינהם.

אגב, יהיה נחמד אם תעתיק את רשימת הקבצים להודעה החדשה שלך ולרשום ליד כל אחד אם הוא התגלה, למען הקלת שיטת האלימינציה.
סמל אישי של משתמש
astralc
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי astralc »

אפקט L הוא כשהתנין אוכל - זה הנגיסה+ הגיחוך.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

C-man כתב:אני אהמר על 2E אלדין.
האפקט הוא שילוב של כמה פעולות - בין היתר קפיצה על גמל, לקיחת משהו, ונראה לי שלשומר ההוא נופלים המכנסיים והוא צועק.
אני לא יכול להצביע על המיקום המדוייק של המוזיקה.
יפה! מה שאמרת על האפקט זה מספיק כדי שאקבל. זו קפיצה על גמל, הוא יורק על השומר שנופלים לו המכנסיים (לוקח תפוח), קפיצה נוספת על הגמל, והשומר מחוסל ומתפוגג.
דווקא המוסיקה אמורה להיות פשוטה יותר... 4 נקודות.

D אינו ערוך (אולי ההרחבה שלו תקל עליו, למרות שאני לא בטוח).
C-man כתב:אגב, יהיה נחמד אם תעתיק את רשימת הקבצים להודעה החדשה שלך ולרשום ליד כל אחד אם הוא התגלה, למען הקלת שיטת האלימינציה.
האמת, התכוונתי לערוך את המקורית, אבל הסתבכתי עם כל התגים וזה אז ויתרתי (וגם בסיכום האחרון יש את הפתרונות לצד הנקודות). אבל נעשה את זה כאן בעצתך.
astralc כתב:אפקט L הוא כשהתנין אוכל - זה הנגיסה+ הגיחוך.
יפה! נקודת בונוס...

הצמדים שנפתרו:
C1 - The Lost Vikings (כולל בונוסים)
E2 - Aladdin (בונוס אפקט)
G8 - Wacky Wheels (בונוס אפקט. עזבו מוסיקה, זה סתם לחפש באיזה מסלול. לא מעניין)
H11 - Mortal Kombat II (בונוס אפקט)
I6 - LOOM (כולל בונוסים)
K9 - HeartLight
L7 - TIM2 (כולל בונוסים)

חמישה משחקים נותרו:
A, B, D, F, J ~ 3, 4, 5, 10, 12. (בסך הכל 15 נקודות + 10 בונוס)

הבונוסים הנוספים הזמינים הם:
מקור המוסיקה של אלאדין, ומקור המוסיקה של MK2 (בסך הכל 2 נקודות). הבונוסים של Heartlight שמורים לאיתן למשך יום...
נערך לאחרונה על ידי Radioactive Grandpa ב ב' ינואר 14, 2008 7:53 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אתה רוצה את השם של המקום בMK2? או שרק תמונה תספיק:
תמונה
:?:
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

בעיקרון ציפיתי לשם, אבל תמונה זה אחלה פתרון... The Armory.
ברכות על הניקוד העגול.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Radioactive Grandpa כתב:בעיקרון ציפיתי לשם, אבל תמונה זה אחלה פתרון... The Armory.
ברכות על הניקוד העגול.
אוף, עד שענית בדקתי אחד אחד עד שהגעתי לARMORY :? לפחות גידלתי שרירים עצומים באצבעות כתוצאה מהקלדת AICULEDSSUL במהירות האור... :o
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא