חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
it just gets better and better
5.31 דווקא, ומתברר שאם מבקשים ממנה להתעלם מ-ID3 (כי אני רוצה לראות את שמות הקבצים) היא לא מוכנה להראות את המידע כשמתבקש.
לומדים משהו חדש כל יום.
כן, (Ultimate DooM (1.9, מכיל סיפור רביעי: Thy Flesh Consumed.
הדבר הראשון שקפץ לי לראש זה: "activate the omega 13".
לומדים משהו חדש כל יום.
כן, (Ultimate DooM (1.9, מכיל סיפור רביעי: Thy Flesh Consumed.
הדבר הראשון שקפץ לי לראש זה: "activate the omega 13".
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
כשאני רוצה לראות את שם הקובץ אני פותח את ה-ID3... (כלומר, File Info)
נו, והוא שווה את הטרחה?
גיגול מראה שאפילו שיש לזה שם של משחק, זה לא בכיוון...
נו, והוא שווה את הטרחה?
Here we go again
איזה יופי, עוד חידה מילולית, עוד חידה שאפשר למצוא בקלות עם גוגל, עוד משחק שאני מכיר ולא הצלחתי לפתור.
טוב, למען האמת, אין לי בעיה עם כל החידות המילוליות, באמת שלא, רק עם הקריפטיות, והחידה הזו אינה כזו - המטרה די ברורה, החידה די ישירה, הפתרון יכול להיות רק אחד וברגע שהגעת אליו אתה תדע.
הבעיה היא שלא שיחקתי במשחק מאז שנות התשעים, אני אפילו לא זוכר איך קונים שם דברים (טוב, למען האמת, לא זכרתי בכלל שאפשר לקנות
), אגב, אני לא לבד - גם BP מכיר את המשחק ולא פתר.
טוב, למען האמת, אין לי בעיה עם כל החידות המילוליות, באמת שלא, רק עם הקריפטיות, והחידה הזו אינה כזו - המטרה די ברורה, החידה די ישירה, הפתרון יכול להיות רק אחד וברגע שהגעת אליו אתה תדע.
הבעיה היא שלא שיחקתי במשחק מאז שנות התשעים, אני אפילו לא זוכר איך קונים שם דברים (טוב, למען האמת, לא זכרתי בכלל שאפשר לקנות
its on the tip of my brain
אבל אני רוצה לסדר את הרשימה לפי שמות הקבצים, שיהיה לי קל למצוא את הקובץ כשאני עורך ספר.Radioactive Grandpa כתב:כשאני רוצה לראות את שם הקובץ אני פותח את ה-ID3... (כלומר, File Info)
נו, והוא שווה את הטרחה?
עוד 9 שלבים ב-DooM, "שווה" תלוי עד כמה אתה אוהב את DooM. (אני מכיר אנשים שיגידו "לא שווה, אין Double Barreled Shotgun")
מה שעלה לי בראש זה ציטוט מ-Galaxy Quest, לא נסיון לפתור.
הרשימה באמת נראית לי מאד מוכרת אבל לא מזכירה משחק. עדיין. (לא יודע איך Og קובע בכזו נחרצות שבכלל שיחקתי בו)
לא אמרתי ששיחקת (למרות שמאד סביר להניח שכן), אמרתי שאתה מכיר. ואם אתה לא מכיר אותי אז הא לך עובדה קלה עלי: אני לעולם לא קובע דבר בנחרצות אלא אם אני בטוח ב98.999% ומעלה (אין דבר כזה 100%, רק בתיאוריה).
בנחישות ובנחרצות
כשאתה כותב "אני לא לבד - גם BP מכיר את המשחק ולא פתר" ללא הסתייגות, זה נחשב קביעה. אולי לא נחרצת, אבל קביעה. (וזו נשענת על "לא שיחקתי מאז שנות התשעים" הרומזת שאני כן שיחקתי מאז, או לפחות שיחקתי לפני "אז")
אבל כל זה לא משנה כי אתה צודק, אני מכיר את המשחק ואף שיחקתי בו.
(אם כי לא הייתי משתמש במילה "פתר" אלא ב"סיים" או "ניצח", כיוון שהיא סותרת את רשימת הקניות המעידה בפרוש שמדובר במשחק פעולה\יריות)
?that's two down, anyone else want a go
אבל כל זה לא משנה כי אתה צודק, אני מכיר את המשחק ואף שיחקתי בו.
(אם כי לא הייתי משתמש במילה "פתר" אלא ב"סיים" או "ניצח", כיוון שהיא סותרת את רשימת הקניות המעידה בפרוש שמדובר במשחק פעולה\יריות)
?that's two down, anyone else want a go
פעמיים הבנת אותי לא נכון - בהודעה הקודמת לא הסתייגתי מהקביעה, להיפך, אמרתי שאכן קבעתי בנחרצות וזאת מכיוון שהייתי בטוח שאכן אתה מכיר את המשחק (הייתי מקשר להודעה בפורום הזה שמוכיחה זאת, רק שזה יהרוס את החידה) - המטרה של ההודעה הייתה להסביר שאלמלא הייתי בטוח, לא הייתי קובע בנחרצות.
וכשאמרתי "פתר" התכוונתי לכך שלא פתרת את החידה (זו הנוכחית), לא את המשחק, הרי קראת אותה והשארת הודעה על האומגה - משמע, הפתרון לא קפץ לך מיד לראש.
ובנימה קצת אחרת, אני מצטער אם אני עוכר שמחות בזמן האחרון, אבל זו לא אשמתי שאתם משאירים פרטים מזהים בחידות שלכם... הייתם מעדיפים שלא אגיד כלום אם אני רואה משהו שניתן לגיגול? כי אם כן, אני אשתוק בפעם הבאה.
וכשאמרתי "פתר" התכוונתי לכך שלא פתרת את החידה (זו הנוכחית), לא את המשחק, הרי קראת אותה והשארת הודעה על האומגה - משמע, הפתרון לא קפץ לך מיד לראש.
ובנימה קצת אחרת, אני מצטער אם אני עוכר שמחות בזמן האחרון, אבל זו לא אשמתי שאתם משאירים פרטים מזהים בחידות שלכם... הייתם מעדיפים שלא אגיד כלום אם אני רואה משהו שניתן לגיגול? כי אם כן, אני אשתוק בפעם הבאה.
"assumption is the mother of all fuckups"
אז מה בדיוק קבעת?
כן, אני מכיר את המשחק, אבל לא פתרתי את החידה לא כי היא קלה או סתם לא רציתי. לא פתרתי כי לא ידעתי. השעה הייתה מאוחרת וההקשר הראשון אצלי הוא לסרטים.
סיכוי סביר שאכיר את המשחק, עד כה הכרתי לפחות 90% מהמשחקים שהופיעו בחידון, אבל להכיר את המשחק זה דבר אחד ולקשר אותו לחידה זה דבר אחר.
וכמובן שיש פרטים מזהים בחידות, צריך שיהיה משהו לזהות.
כן, אני מכיר את המשחק, אבל לא פתרתי את החידה לא כי היא קלה או סתם לא רציתי. לא פתרתי כי לא ידעתי. השעה הייתה מאוחרת וההקשר הראשון אצלי הוא לסרטים.
סיכוי סביר שאכיר את המשחק, עד כה הכרתי לפחות 90% מהמשחקים שהופיעו בחידון, אבל להכיר את המשחק זה דבר אחד ולקשר אותו לחידה זה דבר אחר.
וכמובן שיש פרטים מזהים בחידות, צריך שיהיה משהו לזהות.
?winner by default
אני רואה שאין פותרים נוספים, אז אולי Og יכבד אותנו בחידה? (its been a while)
-
אורח
אני חושב על כדור אדום שמפחד מדיסקטים ויכול לעשות רוח
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אה, נכון. שכחתי רמז. (למרות שיש לנו פותר)
המשחק המדובר ידוע בשני שמות (בעלי שתי מילים כל אחד). אך בניגוד למשחקים רבים שנודעו בשני שמות ואף יותר, שני השמות האלו שונים לחלוטין זה מזה.
המשחק המדובר ידוע בשני שמות (בעלי שתי מילים כל אחד). אך בניגוד למשחקים רבים שנודעו בשני שמות ואף יותר, שני השמות האלו שונים לחלוטין זה מזה.
הא?אורח כתב:אני חושב על כדור אדום שמפחד מדיסקטים ויכול לעשות רוח
נראה... אבל קודם פתרון:BluePrint כתב:אני רואה שאין פותרים נוספים, אז אולי Og יכבד אותנו בחידה? (its been a while)
האומגה עולה 20 וזהו נשק שמזיק לכל האוייבים במסך.
[עריכה]
אני נשבע שהוא לא הראה לי את ההודעה החדשה...
-
אורח
הא?Og כתב:אורח כתב:אני חושב על כדור אדום שמפחד מדיסקטים ויכול לעשות רוח
שחררתי חידה חח
אבל גבר, אתה צריך לפתור את החידה הנוכחית לפני שאתה חד חידה... נראה לי שלא קראת את החוקים בהודעה הראשית:אורח כתב:שחררתי חידה חח
viewtopic.php?f=2&t=16504" target="_blank
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
עוג צודק. אומגה עולה 20 קרדיט ברמה הקשה (שעל פי המחירון מדובר ברמה הקשה).
והתשובה הנכונה היא "אלספה".
סתם. למה אמרתי את זה.
מישהו רוצה לנחש מהו המשחק לפני שהשרביט עובר לעוג? הרמז לא מחדד למישהו משהו?
והתשובה הנכונה היא "אלספה".
סתם. למה אמרתי את זה.
מישהו רוצה לנחש מהו המשחק לפני שהשרביט עובר לעוג? הרמז לא מחדד למישהו משהו?