לאעידן כתב:עכשיו זה בכלל נשמע לי כמו:
וזה בטח לא נכון
- הצג/הסתר תוכן
[חידה] התשובה בצלילים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: [חידה] התשובה בצלילים
אגב, אני לא יודע מה אתה מתכנן לעשות, אבל לדעתי לפחות זה חבל שאתה תהיה זה שתחשוף את שם המשחק. תן כמה רמזים שצריך. אם אין לך צלילים-עבור לתמונות או משהו כזה.
הכנתי עוד רמז אחד, אבל פשוט לא האמנתי שאני אגיע למצב שאאלץ להשתמש ביותר רמזים מאלו שהכנתי מראש.עידן כתב:אגב, אני לא יודע מה אתה מתכנן לעשות, אבל לדעתי לפחות זה חבל שאתה תהיה זה שתחשוף את שם המשחק. תן כמה רמזים שצריך. אם אין לך צלילים-עבור לתמונות או משהו כזה.

- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
- הצג/הסתר תוכן
עריכה:
- הצג/הסתר תוכן
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
טוב, לא חשבתי שבאמת תכריח אותנו לתרגם את הקוד הזה...
יש כזה?
[עריכה]
בחזרה לשרשרת התגובות שקדמה לתשובה שלי, נראה לי שהתשובה היא שלילית... (לשאלה שלי, לא לפתרון)

- הצג/הסתר תוכן
יש כזה?
[עריכה]
בחזרה לשרשרת התגובות שקדמה לתשובה שלי, נראה לי שהתשובה היא שלילית... (לשאלה שלי, לא לפתרון)
ברצינות זו התשובה? ואני עוד ערכתי את מה שכתבתי. אז לא הבנתי, RG, איך הגעת לזה אם לא תירגמת את הקוד? או שכן תירגמת? תסביר בבקשה.Radioactive Grandpa כתב:טוב, לא חשבתי שבאמת תכריח אותנו לתרגם את הקוד הזה...![]()
חיפשתי את הקשר בלי האילוץ הזה.
- הצג/הסתר תוכן
יש כזה?
[עריכה]
לא באמת חשבתי ללמוד מורס רק בשביל החידה הזו...
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
כן תרגמתי... עד עכשיו לא חשבתי שזה באמת היה נחוץ, לכן הפתרון הגיע רק עכשיו.
ש-Yoyole יהיה בריא...Radioactive Grandpa כתב:כן תרגמתי... עד עכשיו לא חשבתי שזה באמת היה נחוץ, לכן הפתרון הגיע רק עכשיו.

נכון ביותר. חשבתי שאיזה חכמולוג (אהם אהם OG) יפתור את זה לפני שלושה רמזים וכולם יהיו מופתעים, אבל החידה לא הלכה כפי שתכננתי.Radioactive Grandpa כתב:טוב, לא חשבתי שבאמת תכריח אותנו לתרגם את הקוד הזה...![]()
חיפשתי את הקשר בלי האילוץ הזה.
- הצג/הסתר תוכן
יש כזה?
[עריכה]
- הצג/הסתר תוכן

[עריכה]
- הצג/הסתר תוכן
נערך לאחרונה על ידי Yoyole ב א' ספטמבר 12, 2010 5:18 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני אתן לך את הקרדיט על כך שזה ייחודי אבל...לא הייתי באמת מגיע לזה אי פעם לדעתי. כל הכבוד ל-RG.
עריכה:
עריכה:
- הצג/הסתר תוכן
באמת כל הכבוד.עידן כתב:כל הכבוד ל-RG.

להגנתי יאמר שניסיתי, אבל כנראה שימי כמפנעח צלילים מוסווים ברעש לבן חלפו.
יש גבול לכמות הזמן שאני מוכן להשקיע בחידות. במיוחד אם הן חידות כאלה, שהקשר היחיד שלהן למשחק הנחוד הוא שמו.Yoyole כתב:חשבתי שאיזה חכמולוג (אהם אהם OG) יפתור את זה לפני שלושה רמזים וכולם יהיו מופתעים