הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
BluePrint כתב:גוגל אומר: Castlevania II: Simon's Quest, אבל מעולם לא שיחקתי. (לא בטוח שבכלל ראיתי)
Castlevania II: Simon's Quest הוא משחק משנת 87 למגאסון... תשמע את ההקלטה השנייה - זו הקלטת דיבוב, אפילו המגה דרייב והSNES לא מסוגלים לתת איכות קול כמו דוגמאות המוזיקה והקול שastralc הביא - רק הפלייסטיישן/סאטורן ומעלה יכולים...
אפילו לא שמתי לב שזה לא משחק מחשב (מה שמסביר למה מעולם לא ראיתי אותו), סתם "יריתי מהמותן".
אם המשחק המסתתר הוא באמת לא משחק מחשב אז הסיכוי שאפתור את החידה קלוש במיוחד כי ידי תמיד הרגישו בנוחיות מירבית על מקלדת 101. (עם עדיפות לדגם של Samsung מתחילת שנות התשעים)
ולמרות זאת, בגלל הצקות חוזרות ונישנות מישות שאינני בטוח שתבונית ולמזל כולנו לא מבקרת כאן, התחלתי לשחק קצת Tower of Doom ב-MAME.
DDTOD זה משחק טוב, אמנם לא TBS, אבל הוא היה נחמד לתקופתו (פחות עכשיו).
בקשר למשחק שעל הפרק, אני נדהם שאף אחד לא ניחש עדיין- אני מתחיל לפקפק בהימור שלי... יכול להיות שהמשחק שעליו חשבתי( ל-PSX) לא מתאים לתיאור? (אחרי הכל, לא שיחקתי בו) אולי ישנה עוד סדרת משחקים שבהם הורגים את דרקולה עם שוט?
Og כתב:DDTOD זה משחק טוב, אמנם לא TBS, אבל הוא היה נחמד לתקופתו (פחות עכשיו).
בקשר למשחק שעל הפרק, אני נדהם שאף אחד לא ניחש עדיין- אני מתחיל לפקפק בהימור שלי... יכול להיות שהמשחק שעליו חשבתי( ל-PSX) לא מתאים לתיאור? (אחרי הכל, לא שיחקתי בו) אולי ישנה עוד סדרת משחקים שבהם הורגים את דרקולה עם שוט?