לגנוב ממני? איך זכיתי בבעלות על זה, כי אני מזוהה עם המשחק?..
[עריכה]
טוב, אני אענה כי הכנתי משהו מקורי...
Goblin's Quest 3. השלב הראשון.
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

תודה בכל מקרהBluePrint כתב:C-man, אני יודע שקשה. בכל היסטורית הפשיעה שלי ראיתי אותו לגניבה רק פעם אחת באתר FTP נידח.
אבל גנב מדופלים כמו שאני לא מסתיר את היותי, את Bone To Pick ו-Out and About With the Gone Jackals קניתי בכסף אמיתי, ואני משרטט את הגבול (הצבוע, אני יודע) בהפצה פיראטית תוכן עליו שילמתי.
כן, הייתי צריך לחתוך את הצליל הראשון, הוא מסגיר מידי..Og כתב:קל אחושרמוטה
אמת.Radioactive Grandpa כתב:טוב, אני אענה כי הכנתי משהו מקורי...
Goblin's Quest 3. השלב הראשון.

לדעתי הצליל האחרון מסגיר יותר. (למרות שאני מנחש שהייתי מזהה גם שניה אחת מכל חלק אחר במנגינה או מנגינה אחרת, אבל מילים ומעשים לחוד...)C-man כתב:כן, הייתי צריך לחתוך את הצליל הראשון, הוא מסגיר מידי..

גם, אבל גם בגלל שאתה אומר שאתה מכיר הרבה פחות משחקים מאיתנו, חבל לקחת לך את המעט שאתה כן מכיר..Radioactive Grandpa כתב:איך זכיתי בבעלות על זה, כי אני מזוהה עם המשחק?..
זה הנוסח המדוייק? אני תמיד הייתי אומר את זה "מילים לחוד ומעשים לחוד"Radioactive Grandpa כתב:אבל מילים ומעשים לחוד
הממ.. נראה כאילו זה במים... אולי ההוא, שו אסמו... ריפטייד משהו? או אולי סטארגנר (יש שם שלב במים או שאני טועה?)Radioactive Grandpa כתב:מהו המשחק?

אה, זה נאמר מנקודת האנדרדוג...Og כתב:גם, אבל גם בגלל שאתה אומר שאתה מכיר הרבה פחות משחקים מאיתנו, חבל לקחת לך את המעט שאתה כן מכיר..
לא, זה לא... אומרים "לחוד" פעמיים (והביטוי אינו בלעדי למילים ומעשים, אגב). הרגשתי צורך עז לקצר. זה לא שאני כותב שירה או משהו...Og כתב:זה הנוסח המדוייק?
כן, תסתכל בתמונות באתר.Og כתב:Krypton Egg ?
WTF?!?
אני מודה שלא סיימתי את המשחק אף פעם, אבל אאל"ט שיחקתי בו במידה *סבירה* ולא זכור לי שום דבר כזה... מה זה, שלב ביניים ששונה מאופן המשחק הרגיל?
astralc כתב:כן, תסתכל בתמונות באתר.

קראת את העריכה של איתן?astralc כתב:הפתרון שלך? או הפתרון של איתן?