אה, גם המשחק עצמו וההרחבה הראשונה(שעולה כסף) נמכרים עכשיו בהנחה, ככה ששניהם ביחד עולים 2.25$.
מעבר לכך, תקראו מה הדרישות הנחוצות כדי להריץ את ההרחבה...ברצינות, תקראו, זה...מעניין

http://store.steampowered.com/app/98821" target="_blank
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
גם אני לא הבנתי מה מצחיק, ואז ניסיתי מאוד להבין עד שחשבתי על משהו אחר שממש הצחיק אותי.Radioactive Grandpa כתב:רק הביטוי שהמצאת (במקרה, אני מניח) וצטטתי הצחיק אותי. יצא שנון.עידן כתב:לגבי LA Noire-הבאתי אותו כדוגמא מצוינת לעוד משחק עם ציפיות בשמיים, ואכזבה שקרובה אף היא לשמיים באותה מידה. לא הבנתי מה היה כזה מצחיק במה שאמרתי, מה שכן![]()
יש בנות בפורום?עידן כתב:(נגיד גם "ובנותיו", אם כי במקרה הזה אני לא יודע...)
בלשון הווה? נראה לי שאין, למעט אורחות מזדמנות.Octarine כתב:יש בנות בפורום?עידן כתב:(נגיד גם "ובנותיו", אם כי במקרה הזה אני לא יודע...)
מה קרה ל-Ann באמת...?
מאחר שפגשתי את רותם במציאות, אני יכול להפריך את הטענה הזוGordi כתב:Octarine, אני מתפלא עליך.
טוב לחזור! (:עידן כתב:חח סיבכת תפוזי...
בכל מקרה, טוב לראות אותך כאן. אמנם הגבת פה כמשתמש רשום מעט מאוד, אבל אני זוכר אותך כבחור איכותי
והאם גם אתה משרת במודיעין במקרה, כמו רבים וטובים מבניו(נגיד גם "ובנותיו", אם כי במקרה הזה אני לא יודע...) של "מסע אל העבר"?
Tapuzi כתב:(אשמח אם לא תכתבו את שמה כדי שיהיה קשה לקשר בינה לביני בחיפוש גוגל)
אתה יכול להגיע לקריאה הזו רק אם אתה לא בקי בלשון של עידן...Tapuzi כתב:[...] "מה שכן" (בלי קשר למשפט הקודם סוגר את הדיבור על LA Noire עם סמיילי בלשי)
Andean Cop?Tapuzi כתב:[...] שוטר אינדי [...]
לא שרפת, חס וחלילה. אני תמיד מעדיף חוות דעת מנומקת בכל מקרה מ"אהבתי"/"לא אהבתי", שאפשר להתייחס אליה ברמת התוכן. ובכל זאת, היחס שלך למשחק חושף באופן עובדתי פער מסוים בטעם האישי שלך, לשלי למשל (למעשה גם שאר המשחקים שהמלצת עליהם באותו עמוד, לא סקרנו אותי ממש. אבל זה עוד ברמת התיאור/הצגה ולא ההתנסות). אבל זה לחלוטין לא פוסל למפרע את מה שאתה מציע.Tapuzi בשרשור המוזיקה ממשחקים כתב:קראתי עכשיו את ההתרשמות שלך ושל אחרים מCave Story אחרי ההמלצה שלי, והתמלאתי בתחושה של "אני מקוה שלא שרפתי את עצמי".
זה עד היום עדיין אחד המשחקים האהובים עלי. ולמרות שיש טעם אישי לכל אחד, חברים שלי גם אהבו את המשחק כמוני, אז לא הרגשתי בכלל שאני מפריז.
טוב נו. אני נורא נהנתי באמת ולא הייתי משקר... אני מקוה שעדיין הטעם הכולל שלי במשחקים שתואם את של חלקכם ישחק תפקיד כשאני אמליץ על משחקים.
זה היה רק כדי להציג לאחרים מה שמובן מאליו לי...עידן כתב:...אני לא מאמין שאשכרא עשית חיפוש על כמות הפעמים בהן רשמתי "מה שכן"...