עזרה|דחוף! עזרה בהפעלת משחק!

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

joni789bravo
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: עזרה|דחוף! עזרה בהפעלת משחק!

שליחה על ידי joni789bravo »

ולפי שהתקנתה את זה שם המשחק עשה בדיוק אותה בעיה כמו אצלי ואיך שהתקנתה שם את התוכנה אז המשחק עלה? הלוואיי שיעבוד לי...במחשב הxp שקיבלתי מחבר שלי המחשק לא עושה אותה בעיה הוא גם יוצא אחרי הסרטון אבל הוא נותן שגיאה אם מספר כולשהו אני מאמין שחסר דרייבר או משהו אבל אני מעדיף לחכות לעזרתך יותר סיכווים ,תודה רבה לך עוג באמת!
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

http://www.multiupload.com/NT9JUPMLX0" target="_blank

ולמקרה שהקישור הראשי יפול, הנה הקישורים מתוכו:
http://www.megaupload.com/?d=54SIKSZV" target="_blank
http://depositfiles.com/en/files/jkadgagfw" target="_blank

חלץ את הקובץ ותפעיל את QemuManager.exe.
תלחץ על הכפתור המרובע הירוק (עם המשולש הלבן בתוכו) שבפינה השמאלית עליונה ומשם אני מאמין שתסתדר. לחיצה על CTRL+ALT משחררת את העכבר.

תגיד לי אם זה עובד ואיך המהירות.
joni789bravo
משתמש רשום
משתמש רשום

רגע להפעיל את זה בתוך המוכנה הוירטואלית או רגיל בתוך הוויסטה?
joni789bravo
משתמש רשום
משתמש רשום

המשחק פועל באמת אני מופתע מאוד!, עוג תודה רבה לך על כל המאמץ וההשקעה והעזרה באמת תודה! המשחק פועל מאוד איטי, מאוד! אבל אם אין אופציה מה לעשות אז אין העיקר ניסיתה ואם זה המקסימום אם זה אני יסתדר :] רק שאלה קטנה...יש אפשרות להגדיל? את המסך שהתמונה תראה בגודל נורמלי?
ודרך אגב ניסיתי להתקין את המשחק על המחשב שחבר שלי נתן לי המשחק הותקן בהצלחה אבל הוא יוצא מהסרטון כמו בוויסטה אך הפעם לא אם בעיה כזאת אלה שגיאה כזאת "0x0000094" ו- 0x00769ecc" זה מה שאני זוכר לפי כמה שעות ניסיתי... אני חושב שזה בעיה של קודאק או קידוד אנערף ...יש לך מושג אולי?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

joni789bravo כתב:המשחק פועל מאוד איטי, מאוד!
נסה את הפעולות הבאות, אולי הן תעזורנה קצת:
בלשונית HARDWARE שים את CPU Model על QEMU 32 Bit.
בלשונית ADVANCED שים את CPU Affinity על CPU 1.
בתפריט TOOLS תלחץ על Install KQEMU.

אצלי עם כל אלו זה עובד קרוב מאד למהירות הטבעית, אבל כפי שאמרתי, המעבד שלי יותר חזק משלך (יותר מ50% יותר חזק).
joni789bravo כתב:יש אפשרות להגדיל? את המסך שהתמונה תראה בגודל נורמלי?
אם אתה רוצה את זה עדיין בחלון, רק יותר גדול, תגדיל את הרזולוציה בתוך המשחק עצמו (תחת OPTIONS), רק קח בחשבון שסביר להניח שזה יאיט את המשחק עוד יותר.

אם אתה רוצה את זה במסך מלא, אז בלשונית HARDWARE שים את Main Display על Fullscreen.
joni789bravo כתב:וא יוצא מהסרטון כמו בוויסטה אך הפעם לא אם בעיה כזאת אלה שגיאה כזאת "0x0000094" ו- 0x00769ecc" זה מה שאני זוכר לפי כמה שעות ניסיתי... אני חושב שזה בעיה של קודאק או קידוד אנערף ...יש לך מושג אולי?
אין לי שמץ, וגם ככה אין לי כח יותר למשחק הזה... כבר עשה לי כאב ראש :sleepy3:
אורח

שליחה על ידי אורח »

אין לי טענות בגרוש! אין עליך!
joni789bravo
משתמש רשום
משתמש רשום

איך אני משנה אני פשוט לא רוצה ללחוץ על דברים שאני לא מבין ...וסתם שאלה תגיד...יכול להיות אתה יכול לברר לי על תוכנה שגם מדמה את ה-CPU אבל ללא תוכנה אלה על המחשב עצמו פיזית? כי קראתי על כמה אבל שוב לא כ''כ הבנתי מה מי מו והעדפתי לשאול אותך ולא לעשות נזק אז לא הורדתי כלום. תודה על העזרה.
עריכה: לא משנה בקשר לתוכנה הצלחתי לשנות את ההגדרות תודה!
עריכה שנייה:קודם כל תודה באמת המהירות פחות איטית אבל עדיין מתחת לגבול השיחוק אבל בסדר..העיקר משהו :]]]!! לא הייתי מוצא משהו יותר טוב..דבר שני שאני הולך לשנות בהגדרות של המכונה הזאת את את זה ל-Full Screen אני ממשיך לשמוע את המוזיקה של המשחק אבל הוא מעלים לי את החלון של המשחק מה הולך כאן?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

joni789bravo כתב:כול להיות אתה יכול לברר לי על תוכנה שגם מדמה את ה-CPU אבל ללא תוכנה אלה על המחשב עצמו פיזית? כי קראתי על כמה אבל שוב לא כ''כ הבנתי מה מי מו והעדפתי לשאול אותך ולא לעשות נזק אז לא הורדתי כלום. תודה על העזרה.
לא שמעתי על דבר כזה, אלא אם כן אתה מתכוון לאמולציה באמצעות חומרה, מה שלא קשור בכלל לעניין.
joni789bravo כתב:דבר שני שאני הולך לשנות בהגדרות של המכונה הזאת את את זה ל-Full Screen אני ממשיך לשמוע את המוזיקה של המשחק אבל הוא מעלים לי את החלון של המשחק מה הולך כאן?
לא הבנתי בדיוק מה קורה, אתה יכול להעלות תמונה?
joni789bravo
משתמש רשום
משתמש רשום

הכוונה נכון יש סמניות? יש את הסמניה של החלון שבו אני משחק..ויש את שאר הסימניות של ההגדרות נכון? אז כשאני משנה באחד הסימניות את ההגדרה ל-full screen הסימניה של המשחק נעלמת! אבל המוזיקה ממשיכה לפעול ושאני מחזיר את ההגדרה לdefult החלון חוזר והכל בסדר..אבל האמת שהתייאשתי המשחק בתוכנה הזאת כ''כ איטי הוא הרבה מתחת לגבול השיחוק זה ממש לא נורמלי איטי זה לא מילה...ככה שאני סבלני ומפתח ציפיות שבמחשב החדש זה יעבוד...
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא