פורטל 2
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: פורטל 2
אם אתה רוצה/צריך/מעוניין, Og...אני יכול לתת לך לינק מהיר להורדה, מהירות מקסימלית אצלי(בהודעה פרטית, אני מניח)
אתם עושים טעות. כמו הרבה תחומים, גייב ניואל (מנכ"ל Valve) שולט גם בגיהנום. הוא ידאג שתגיעו לשם, וכשזה יקרה, אני ממש לא אקנא בכם.
מי אמר לך ש*אני* עושה טעות אבל?Yoyole כתב:אתם עושים טעות. כמו הרבה תחומים, גייב ניואל (מנכ"ל Valve) שולט גם בגיהנום. הוא ידאג שתגיעו לשם, וכשזה יקרה, אני ממש לא אקנא בכם.
נו טוב, סביר להניח שגם אני אוריד את זה בהמשך...
בחתיכה אחת? או שצריך להמתין עבור כל חלק באתר אחסון קבצים?
You've Got Mail...Og כתב:בחתיכה אחת? או שצריך להמתין עבור כל חלק באתר אחסון קבצים?
שיט, איך הצלחתם להשחיל שתי הודעות בלי שמתי לב בכלל...
וברצינות, אם גייב הזה חכם מספיק, הוא ישחרר גרסה ללא DRM ואז אני אקנה את המשחק לכשיצא. אם לא, הוא, סאדם והשטן יכולים לעשות אורגיות מצידי.
זה היתרון בלהיות אתאיסט. הגיהינום לא קיים עבורי.Yoyole כתב:אתם עושים טעות. כמו הרבה תחומים, גייב ניואל (מנכ"ל Valve) שולט גם בגיהנום. הוא ידאג שתגיעו לשם, וכשזה יקרה, אני ממש לא אקנא בכם.
וברצינות, אם גייב הזה חכם מספיק, הוא ישחרר גרסה ללא DRM ואז אני אקנה את המשחק לכשיצא. אם לא, הוא, סאדם והשטן יכולים לעשות אורגיות מצידי.
מפגר לגמרי, אבל דווקא שעשע אותי קמעהYoyole כתב:תיזהר
הטיעון של "אני לא אוהב את דרך העסקים הקפיטליסטית שלך ולכן אגנוב את המוצר שלך" לא מחזיק חוקית או מוסרית.Og כתב: וברצינות, אם גייב הזה חכם מספיק, הוא ישחרר גרסה ללא DRM ואז אני אקנה את המשחק לכשיצא. אם לא, הוא, סאדם והשטן יכולים לעשות אורגיות מצידי.
<הכנס כאן ויכוח חסר תוחלת על המוסריות בפיראטיות של משחקי מחשב>
יצא לי קצת יותר להתעמק במה שהורדתי והסתבר לי מה זה בדיוק steam preload files. אני חשבתי שזה המשחק עצמו אבל זה לא.
עכשיו אני מבין שאין הרבה סיכוי לפריצה לפני השחרור, למעשה, סביר להניח שלא יהיה שימוש למה שהורדתי בכלל ופריצה, לכשתצא, תדרוש להוריד את כל הקבצים מחדש כי אלו שהורדתי כולם מוצפנים.
עכשיו אני מבין שאין הרבה סיכוי לפריצה לפני השחרור, למעשה, סביר להניח שלא יהיה שימוש למה שהורדתי בכלל ופריצה, לכשתצא, תדרוש להוריד את כל הקבצים מחדש כי אלו שהורדתי כולם מוצפנים.
אמרתי לך להיזהר ושהקבצים מוצפנים...לכן אני מחכה עם הדברים האלו. אבל נכון שגם בד"כ זה באמת Clone DVD ובמקרה הזה, כנראה שלא מדובר ב-Clone אמיתי אלא בקבצים מוצפנים של סטים. לך תדע אם ייצא לזה קראק בלי שתצטרך להוריד הכל שוב.Og כתב:יצא לי קצת יותר להתעמק במה שהורדתי והסתבר לי מה זה בדיוק steam preload files. אני חשבתי שזה המשחק עצמו אבל זה לא.
כן, לאחר שהורדתי וקראתי על הPRELOAD הבנתי למה התכוונת מקודם. אגב, קבצי הPRELOAD היו זמינים להורדה חוקית כבר ב-12 לחודש (למשתמשי סטים שהזמינו את המשחק בהזמנה מוקדמת).
כן, ידעתי שכך. אבל חשבתי שאולי באמת מה שיש להורדה זה ה-Clone ולא קבצי ה-Preload-עפ"י התיאור שלך אני מניח שטעיתי. אבל לך תדע, אולי בכל זאת תצא לזה פריצה.Og כתב:כן, לאחר שהורדתי וקראתי על הPRELOAD הבנתי למה התכוונת מקודם. אגב, קבצי הPRELOAD היו זמינים להורדה חוקית כבר ב-12 לחודש (למשתמשי סטים שהזמינו את המשחק בהזמנה מוקדמת).
טוב, כנראה לא תצטרך להוריד הכל מחדש, כי יצא פענוח לקבצים. עדיין צריך לחכות לקראק, אמנם, אבל לא תצטרך להוריד הכל לפחות.Og כתב:יצא לי קצת יותר להתעמק במה שהורדתי והסתבר לי מה זה בדיוק steam preload files. אני חשבתי שזה המשחק עצמו אבל זה לא.
עריכה: המשחק כבר נפרץ...לא לקח המון זמן. לא שציפיתי אחרת בהתחשב בפופולריות.