אם היית עושה את תגית העריכה בגודל הגופן הנכון יכול להיות שהייתי נופל בפח כי עקרונית יש אפשרות כזאת - כלומר, מנהל יכול להשתלט על החשבון של עידן ולערוך הודעות שלו.
אני רואה שהאתר הזה לא ממש התפתח בשנתיים האחרונות !
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: אני רואה שהאתר הזה לא ממש התפתח בשנתיים האחרונות !
LOL@DAK!!
אם היית עושה את תגית העריכה בגודל הגופן הנכון יכול להיות שהייתי נופל בפח כי עקרונית יש אפשרות כזאת - כלומר, מנהל יכול להשתלט על החשבון של עידן ולערוך הודעות שלו.
מה עשיתי רע?Og כתב:LOL@DAK!!![]()
הממ... זה ציור של מאט גרינינג (או מישהו שמחקה אותו).... אבל זה לא מהסימפסונים... אולי מ Futurama שלא ראיתי אף פעם?
מה קשור אליך?עידן כתב:מה עשיתי רע?
גם לי לא ממש ברור איך הגעתי לסיפור הזה. לפחות הטרול נשאר רעב.Og כתב:מה קשור אליך?עידן כתב:מה עשיתי רע?
לא ראית פיוצ'רמה?! הפסד שלך. ממליץ לך להשלים - העונה החדשה מצויינת.Og כתב:אולי מ Futurama שלא ראיתי אף פעם?
מחזק. חוץ מלגבי העונה החדשה, כי עוד לא ראיתי אותה.Octarine כתב:לא ראית פיוצ'רמה?! הפסד שלך. ממליץ לך להשלים - העונה החדשה מצויינת.Og כתב:אולי מ Futurama שלא ראיתי אף פעם?
כבר במיקרוטורנט...
...Fingers on the buzzers
צפה עם אצבע על pause, ברקע יש הרבה שילוט (שכדאי) לקרוא בסדרה הזאת.
- Dol Amroth knight
- משתמש רשום

- איש קשר:
מצטער עידן, פשוט היית השם הראשון שקפץ לי לראש שהוא לא מנהל כרגע.
כשראיתי את ההודעה של Octarine עם הודעת העריכה מיד אחריה פשוט התבקש לי שהעריכה תהיה של Og. מאחר וזה לא היה המצב החלטתי לקחת את העניינים לידיים
.
אגב, בנוגע לגודל הכתב- 82 גדול מדי, 81 קטן מדי, והפורום לא ממש מבין 81.5 ...
אני מתנצל בפני כל הגורמים הרלוונטיים שנפגעו או שעשויים היו להפגע, ומתחייב שלא להשתטות יתר על המידה בעתיד הקרוב מדי.
כשראיתי את ההודעה של Octarine עם הודעת העריכה מיד אחריה פשוט התבקש לי שהעריכה תהיה של Og. מאחר וזה לא היה המצב החלטתי לקחת את העניינים לידיים
אני מתנצל בפני כל הגורמים הרלוונטיים שנפגעו או שעשויים היו להפגע, ומתחייב שלא להשתטות יתר על המידה בעתיד הקרוב מדי.
נהה, אתה בסה"כ די בסדרDol Amroth knight כתב:מצטער עידן, פשוט היית השם הראשון שקפץ לי לראש שהוא לא מנהל כרגע.
כשראיתי את ההודעה של Octarine עם הודעת העריכה מיד אחריה פשוט התבקש לי שהעריכה תהיה של Og. מאחר וזה לא היה המצב החלטתי לקחת את העניינים לידיים.
שטויות זה גם טוב מפעם לפעם. אפילו חשוב!
Re: ...Fingers on the buzzers
בדיוק כמו בסימפסונז (לא ויתרתי על אף פיסת טקסט מתוך כל 20 העונות שרק לא מזמן סיימתי לראות).BluePrint כתב:צפה עם אצבע על pause, ברקע יש הרבה שילוט (שכדאי) לקרוא בסדרה הזאת.
אז ככה:@.O.A.@ כתב:מה בנוגע למה שאמרתי קודם?
כמו שאתה בטח מתאר לעצמך, כל זה מצריך מאמץ לא קטן. המאמץ הנדרש מכתיב קצב עדכון אפשרי, וזהו כל הסיפור למעשה.@.O.A.@ כתב: כן הבעיה שאני לא נכנס סתם ככה לאתרים רק אם אני מחפש איזה שהוא משחק מסויים שנזכרתי בו אני מתחיל לחפש בכל מקום
אבל לאתר הזה אני נכנס פעם ב כדי לראות אם יש משהו חדש !
ופה סביבה יותר נוחה רשום פה בעברית יש תמונות מאוד ברורות הסברים טיפים ועוד.
בגלל זה הייתי מעדיף שזה יהיה פה ולא שם
אני מקווה שאני לא מגזים עם הקביעה שחלק גדול מאוד מהמשחקים הפופולריים ביותר שהיו בארץ בזמנו נמצאים פה באתר, ואם אתה יכול לחשוב על משחקים פופולריים שחסרים לנו, אני בהחלט אשמח לשמוע על כך.@.O.A.@ כתב: יש גם הרבה משחקים שאני לא יודע את שם ואיך לתאר אותם ופתאום שראיתי תמונה באתר נזכרתי בהם!