אחרת אין כל כך טעם
הנוסטלגיה שולטת! - שגעון החידות
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: הנוסטלגיה שולטת! - שגעון החידות
אם זה משחק שאנחנו מכירים..
אחרת אין כל כך טעם
אחרת אין כל כך טעם
לא!BluePrint כתב:רוצים לעשות מזה עוד חידה?
you guys are no fun : )
טוב... טוב... זה Space Quest. (הנעימה הראשית, בטח גם מקובץ Midi ולא מאחד המשחקים)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
טוב מאד! רב יהא זרעך כחול אשר על שפת הים. (*תָּמֵהַּ)Og כתב:FWIW, אני לקחתי את מה שאמרת כדבר האלוקים, בדיוק מהסיבות שהזכרת. וגם אני תומהה לפשר עזות המצח של C-Man...
אבל זה לא אותו משחק...yoyole123 כתב:לפי AVGN, דווקא סביר.
C-man כתב:דווקא לפי לפי הקטעים שהבאת יש הרבה דמיון, ולדעתי הניחוש Monkey Island X (יX מספר טבעי בין 1 ל-4) צריך ליהיות קביל בגלל הדמיון הזה.
צ'מע, אני לא חושב שהיתה פה שאלה אם מדובר בנעימת הנושא של סדרת Monkey Island או לא. לא חושב שהיה כאן מישהו שפקפק בזה אם בכלל. עד כמה דומה דווקא הגרסה במשחק הראשון לשלישי, לעומת השני או הרביעי - לא חושב שבאופן בולט...
LOLOg כתב:לא!BluePrint כתב:רוצים לעשות מזה עוד חידה?
נראה שהגענו לרוויה...
הממ, הצלחתם לבלבל אותי עם ה duck tales הזה..
אתם אומרים שהנעימה העשירית היא ממשחק שבכלל לא יצא למחשב?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא, זה מה ש-yoyo קישר אליו בתגובתו.
על פי מובּי The Quest for Gold יצא למחשב לצד פלטפורמות נוספות, אבל לא למגאסון.yoyole123 כתב:לפי AVGN, דווקא סביר.
(בגלל תיקונים מינוריים תוכלו לראות רק מחר)
יכול להיות שהוא כן יצא למחשב ולא רשום במובי (זה לא יהיה תקדים), אבל רק לשם הבהרה, כשאני דיברתי על המשחק ששיחקתי בילדותי ואהבתי דיברתי על המשחק הזה:C-man כתב:הממ, הצלחתם לבלבל אותי עם ה duck tales הזה..
http://www.old-games.org/games/ducktales" target="_blank
וככל הזכור לי (ובהחלט יכול להיות שלא זכור לי טוב) המוזיקה שם שונה מהמוזיקה המוקלטת בחידה.
טוב, נראה לי שיש מספיק זיהויים כדי לנצח בכל מקרה..
מישהו מתכוון לשלוח בכלל?
מישהו מתכוון לשלוח בכלל?
לא אני...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
התכבד, C-man.
אם אף אחד לא שולח אז אני אשקול לשלוח בעצמי.. במקרה ואעשה זאת אשתף אתכם בCD KEY כמובן (בהנחה שיש למשחק הזה מולטי בכלל).
אבל קודם כדאי שאבדוק על מה המשחק בדיוק, כדי שלא אבזבז משחק שיכול להגיע למישהו שבאמת ישחק בו.
אבל קודם כדאי שאבדוק על מה המשחק בדיוק, כדי שלא אבזבז משחק שיכול להגיע למישהו שבאמת ישחק בו.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
חודש מאי נגמר והתחרות הסתיימה.
המנצח זיהה 21 משחקים נכונה מתוך הרשימה.
הנה הפתרון כפי שמופיע בקישור לעיל:
המנצח זיהה 21 משחקים נכונה מתוך הרשימה.
שכחנו שהחידון הכניס אותנו לאטרף של אנינות דקדקנית. כלומר, המקור המדוייק לקטע מס' 5 ישאר עלום, איזה כותר מדוייק מ-Leisure Suit Larry לא מעניין אף אחד חוץ ממני, כנ"ל איזו גרסה ברווזית נוגנה בקטע מס' 10, או איזה Red Alert זה, ו-C-man צדק בניחוש הראשוני שלו לגבי 16. וכו' וכו'.אחד מצוות המשחקיה כתב:שימו לב שבחלק מהמשחקים רשמתי מאיזה משחק בדיוק וחלק רק מאיזו סדרה, כי ניסיתי להביא את המוסיקה המאפיינת של הסדרה.
הנה הפתרון כפי שמופיע בקישור לעיל:
C-man, בסוף באמת שלחת את הרשימה?1 Leisure Suit Larry
2 Half Life (2)
3 Unreal Tournament (2004)
4 Day of the Tentacle
5 Duke Nukem 3D
6 Civilization
7 Planescape: Torment
8 Lemmings
9 Red Alert
10 Duck Tales
11 Need For Speed: Porsche Unleashed
12 Tetris
13 Dune 2
14 Outrun
15 Warcraft
16 Sam & Max Hit the Road
17 Arkanoid
18 Psychonauts
19 Doom
20 Defender of the Crown
21 Loom
22 Prince of Persia - המשחק המקורי
23 Monkey Island
24 Deus Ex
25 Space Quest
לא - התחלתי לשחק בדמו של המשחק ולא התלהבתי מספיק (לא שנתתי לו ממש הזדמנות), אז החלטתי לא לשלוח..
התכוונתי בעצמי להקפיץ את השרשור הזה, אבל הקדמת אותי.
מסתבר שצדקת לגבי 7 (יש מצב שהוא היה מוכר לי גם בגלל שאח שלי שיחק בו).
לגבי 11 - זה היה גם הניחוש שלי פחות או יותר (ז"א סדרת NFS, וידעתי ש porsche unleashed נחשב לטוב שבסדרה).
מסתבר גם ש-19 הוא בעצם DOOM ולא WOLFSTEIN (אני ציפיתי ש BP יגיב אם זה לא WOLFSTIEN).
התכוונתי בעצמי להקפיץ את השרשור הזה, אבל הקדמת אותי.
אמרתי לכם P:Radioactive Grandpa כתב:שכחנו שהחידון הכניס אותנו לאטרף של אנינות דקדקנית.אחד מצוות המשחקיה כתב:שימו לב שבחלק מהמשחקים רשמתי מאיזה משחק בדיוק וחלק רק מאיזו סדרה, כי ניסיתי להביא את המוסיקה המאפיינת של הסדרה.
מסתבר שצדקת לגבי 7 (יש מצב שהוא היה מוכר לי גם בגלל שאח שלי שיחק בו).
לגבי 11 - זה היה גם הניחוש שלי פחות או יותר (ז"א סדרת NFS, וידעתי ש porsche unleashed נחשב לטוב שבסדרה).
מסתבר גם ש-19 הוא בעצם DOOM ולא WOLFSTEIN (אני ציפיתי ש BP יגיב אם זה לא WOLFSTIEN).
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
כן. חשבתי לגעור בך שנית אבל כבשתי את היצר.C-man כתב:מסתבר שצדקת לגבי 7 (יש מצב שהוא היה מוכר לי גם בגלל שאח שלי שיחק בו).
האמת היא שחשדתי ב-DOOM יותר מ-Wolfenstein, אבל גם אני שיערתי ש-BluePrint היה מאשר את זה אם כך (הוא אפילו ציין שהוא זיהה את המנגינה בהודעה הראשונה שלו).
אם כך מפתיע שלא פצית פה לרגע. כבר עמדת על הימורים מרחיקי לכת בהרבה.C-man כתב: לגבי 11 - זה היה גם הניחוש שלי פחות או יותר (ז"א סדרת NFS, וידעתי ש porsche unleashed נחשב לטוב שבסדרה).
זה יכל ליהיות כל משחק מירוצים מבחינתי (שיחקתי במעט מאוד, גם לא ב- porsche unleashed), זה היה סתם ניחוש ע"פ פופולריות הסדרה.