[הורדה] אפצ'י - הרפתקאות השבט המכושף
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
דורושה
אפשר גם להשתמש בלי לצרוב. ע"מ לעשות זאת קרא/י את המדריך הבא:
http://www.old-games.org/iso.php
http://www.old-games.org/iso.php
-
נדב כ.
יש לי דיסק מקורי אבל זה לא עובד
יש לי את הדיסק המקורי של המשחק וניסיתי להתקין אותו, בהתחלה הוא אמר לי לפני ההתקנה שאפשר להתקין רק על WINDOWS 98, אז במאפיינים שלו קבעתי לו לרוץ במצב תאימות לחלונות 98, אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה הודעת שגיאה - "מחסור בזיכרון" ואז עוד הודעה - "פרטים טכניים: advent.c -> 2348". ניסיתי לעשות את ההוראות שכתובות בעמוד 2 לגבי להוסיף -m8 לשורת הכתובת, אבל זה עדיין לא עזר. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה מראש!
האם ניסית מצב תאימות לחלונות 95 על קובץ ההפעלה (לא על קובץ ההתקנה) ?
אם כן, נסה, בנוסף לפרמטר m8 להוסיף גם את הפרמטר j (עם סימן מינוס לפניו, כמובן). אם זה לא עבד, נסה לבטל האצת חומרה, ואם גם זה לא עוזר תנסה לבטל האצת DirectDraw.
אם אתה לא יודע איך לבטל את שתי האפשרויות הללו, תשאל.
אם אפילו זה לא עזר, תאמר לי, יש לי עוד רעיון.
ועוד משהו, אם אתה כותב עוד תגובה, תאמר לי בבקשה איזו מהדורה הדיסק שלך, זה אמור להיות רשום על התקליטור עצמו למטה בכתב קטן. אם לא רשום משהו (לדוגמא: "מהדורה שנייה"), אז זו מהדורה ראשונה.
אם כן, נסה, בנוסף לפרמטר m8 להוסיף גם את הפרמטר j (עם סימן מינוס לפניו, כמובן). אם זה לא עבד, נסה לבטל האצת חומרה, ואם גם זה לא עוזר תנסה לבטל האצת DirectDraw.
אם אתה לא יודע איך לבטל את שתי האפשרויות הללו, תשאל.
אם אפילו זה לא עזר, תאמר לי, יש לי עוד רעיון.
ועוד משהו, אם אתה כותב עוד תגובה, תאמר לי בבקשה איזו מהדורה הדיסק שלך, זה אמור להיות רשום על התקליטור עצמו למטה בכתב קטן. אם לא רשום משהו (לדוגמא: "מהדורה שנייה"), אז זו מהדורה ראשונה.
-
yosef965
-
בעיה
Re: [הורדה] אפצ'י - הרפתקאות השבט המכושף
הורדתי את המשחק התקנתי כמו שצריך והתגברתי של הבעיה של המחסור בזכרון
אבל יש לי בעיה שכל פעם שאני מעביר את הסרט פתיחה השחק נתקע, יסיתי לא להעביר אבל אז מתי שהסרט
נגמר אז המשחק נתקע בבקשה תעזרו!!

אבל יש לי בעיה שכל פעם שאני מעביר את הסרט פתיחה השחק נתקע, יסיתי לא להעביר אבל אז מתי שהסרט
נגמר אז המשחק נתקע בבקשה תעזרו!!
מה כבר ניסית? אילו אפשרויות במצב תאימות והאצת חומרה?
-
אורח
עם תאיימות ניסיתי הכל, ועם האצת חומרה לא ניסיתי... מה זה?
נסה קודם להחליף את הקובץ הזה:
http://masa0000.googlepages.com/wadvent.zip" target="_blank
בקובץ בעל אותו השם בתיקייה המשחק (ברירת המחדל היא c:\program files\scops\gorps\program אם אני זוכר נכון)
גם איתו תנסה כל מני אפשרויות בכרטיסיית התאימות (כמובן שצריך לחלץ אותו מהZIP)
אל תמחק את הקובץ הישן, העבר אותו לתיקייה אחרת, וגם אל תשאיר משהו חשוב פועל בזמן שאתה מנסה אותו (מסמכים פתוחים, הורדה מהאינטרנט וכו') כי יכול להיות שתצטרך להפעיל את המחשב מחדש כתוצאה מתקיעה.
http://masa0000.googlepages.com/wadvent.zip" target="_blank
בקובץ בעל אותו השם בתיקייה המשחק (ברירת המחדל היא c:\program files\scops\gorps\program אם אני זוכר נכון)
גם איתו תנסה כל מני אפשרויות בכרטיסיית התאימות (כמובן שצריך לחלץ אותו מהZIP)
אל תמחק את הקובץ הישן, העבר אותו לתיקייה אחרת, וגם אל תשאיר משהו חשוב פועל בזמן שאתה מנסה אותו (מסמכים פתוחים, הורדה מהאינטרנט וכו') כי יכול להיות שתצטרך להפעיל את המחשב מחדש כתוצאה מתקיעה.
-
אורח
תודה אחי, לא יודע אם זה בגלל הקראק, (שיניתי כמה דברים אחרים) אבל הצלחתי להפעיל את המשחק
-
אורח
תודה רבה...
אבל..
קודם כל יש לי וויסטה.
אז קיצר זה ביקש חלונות 95 אז חילצתי את הדיסק ועשיתי שההתקנה תפעל (Compabitility) על 95...
אז אחרי זה בהתקנה זזה ישר התחיל מ-75 אחוז ואז הפעלתי את המשחק ומה שאני רואה זה רק את הסירטון הראשון...
ואז זה עושה לי שגיאה גמו אלה שמלמעלה רק בלי השגיאה בזיכרון או הדיירקטדרוו...
ובתיקייה שזה התקין (ניסיתי פעמיים בשתי תיקיות) זה התקין רק 40 קילובייט!
מה לעשות?
אבל..
קודם כל יש לי וויסטה.
אז קיצר זה ביקש חלונות 95 אז חילצתי את הדיסק ועשיתי שההתקנה תפעל (Compabitility) על 95...
אז אחרי זה בהתקנה זזה ישר התחיל מ-75 אחוז ואז הפעלתי את המשחק ומה שאני רואה זה רק את הסירטון הראשון...
ואז זה עושה לי שגיאה גמו אלה שמלמעלה רק בלי השגיאה בזיכרון או הדיירקטדרוו...
ובתיקייה שזה התקין (ניסיתי פעמיים בשתי תיקיות) זה התקין רק 40 קילובייט!
מה לעשות?
אתה בטוח שרק 40 קילו? הקובץ WADVENT.EXE, כמה הוא שוקל? הוא אמור לשקול 365 קילו.
בעקרון אתה יכול להשתמש בקובץ שבהודעה שלי שמעליך, אבל שאר הקבצים צריכים להיות תקינים (ERRORS.TXT ו- DISK.1 הם היחידים שחשובים).
באמת שאין לי נסיון עם ויסטה אז אני לא ממש יכול לעזור לך, רק לגשש באפילה...
בעקרון אתה יכול להשתמש בקובץ שבהודעה שלי שמעליך, אבל שאר הקבצים צריכים להיות תקינים (ERRORS.TXT ו- DISK.1 הם היחידים שחשובים).
באמת שאין לי נסיון עם ויסטה אז אני לא ממש יכול לעזור לך, רק לגשש באפילה...
-
אורח
התקנתי את התוכנה כמו שהיה כתוב וכל עם שאני מנסה להפעיל כתוב:
מחסור בזיכרון
פרטים טכניים :
advent.c -> 2348
מה זה אומר ומה לעשות
מחסור בזיכרון
פרטים טכניים :
advent.c -> 2348
מה זה אומר ומה לעשות