חיפשתי מה לכתוב בתיאור, ועשית את זה קצר וקולע.עידן כתב:מושקע מאוד, אם כי לא ממש אהבתי את השחקןbrother34 כתב:ANOTHER WORLD - INTRO REMAKE
כמה דברים נחמדים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: כמה דברים נחמדים
מאיפה הוא הצליח להשיג כזאת פחית?
יוצא לי לפעמיםbrother34 כתב:חיפשתי מה לכתוב בתיאור, ועשית את זה קצר וקולע.עידן כתב:מושקע מאוד, אם כי לא ממש אהבתי את השחקןbrother34 כתב:ANOTHER WORLD - INTRO REMAKE

מעבר לכך שסרט על המשחק הטירה הנאצית מועד לכישלון(וכל תוצאה אחרת תהיה לדעתי הפתעה רצינית), הופתעתי גם לגלות שמסתבר שמי שביים את ספרות זולה, על פי גיימר, זה רוג'ר אבארי. מעניין, לא ידעתי את זה.
סרט ע'פ משחק שלא מביים אווה בול? אני לא רואה את זה קורה.Gordi כתב:
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
זה היה סרקאזם, כן? אני לא בטוח, כי הטעות של גיימר לא עד כדי כך רחוקה מהמציאות: אבארי בכל זאת כתב את התסריט עם טרנטינו (אבל לא היה שותף לבימוי).עידן כתב:..... הופתעתי גם לגלות שמסתבר שמי שביים את ספרות זולה, על פי גיימר, זה רוג'ר אבארי. מעניין, לא ידעתי את זה.
כמובן שזה היה סרקזם...גיימר טעו פעמיים:Radioactive Grandpa כתב:זה היה סרקאזם, כן? אני לא בטוח, כי הטעות של גיימר לא עד כדי כך רחוקה מהמציאות: אבארי בכל זאת כתב את התסריט עם טרנטינו (אבל לא היה שותף לבימוי).עידן כתב:..... הופתעתי גם לגלות שמסתבר שמי שביים את ספרות זולה, על פי גיימר, זה רוג'ר אבארי. מעניין, לא ידעתי את זה.
בכותרת הם הגדילו לעשות: "במאי ספרות זולה רוג'ר אבארי"...ובגוף הכתבה הם לא שיפרו את המצב בהרבה: "שותפו של קוונטין טרנטינו בבימוי סרט הפעולה המפורסם ספרות זולה, רוג'ר אבארי..."
וזה ששם המשחק המופיע בכתבה לא נכון, לא הפריע לך?
לא שמתי לב לכך עד עכשיו, אז...לא.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
זו אותה טעות. אילו אבארי באמת ביים ביחד עם טרנטינו, זה די לגיטימי לקרוא לו "במאי הסרט" בכותרת משנה של ידיעה.עידן כתב:כמובן שזה היה סרקזם...גיימר טעו פעמיים:
בהנחה שמסתמכים רק על התוכן בגיימר ולא מחפשים ידיעה מקבילה של הנושא במקום אחר? אני בכלל לא הבנתי על מה מדובר. בכותרת המשנה ובתמונה מדובר על Return to Castle Wolfenstein. בידיעה עצמה מדברים על הסדרה בכללותה (ומקשרים ל-Wolfenstein 3-D).Og כתב:וזה ששם המשחק המופיע בכתבה לא נכון, לא הפריע לך?
אני לא יודע כמה המשחק הזה טוב, אבל הטריילר הזה הוא אחד מהטובים שראיתי:
http://www.youtube.com/watch?v=yQ-Ol10V ... r_embedded" target="_blank
עידן כתב:אני לא יודע כמה המשחק הזה טוב, אבל הטריילר הזה הוא אחד מהטובים שראיתי:

ראינו אותו טריילר? נראה שעשו את זה בתקציב של שקל ועשרה. והוא לא מלמד שום דבר על המשחק.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
מש'א.
מקוריות. זה הדבר החיובי היחיד שאני יכול לזקוף לטריילר הבלתי אינפורמטיבי הזה.
מקוריות. זה הדבר החיובי היחיד שאני יכול לזקוף לטריילר הבלתי אינפורמטיבי הזה.
בשביל משחק אינדי הוא מגניב ממש. יש המון טריילרים למשחקים שלא מלמדים כלום על המשחק. זה לפחות ממש יפה בעיני.