מאז החברה שינתה את שמה ל-AGD Interactive, והחידוש יצא, והוא אפילו מוצלח מאוד.ירון שוהם כתב: (משחק זה הוא הפרוייקט הבא של חברת Tierra, שמשחזרת משחקי הרפתקאה ישנים בלבוש מודרני)
הניטפוקיה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: הניטפוקיה
ואם כבר אני מנטפק, אז בסיקור של QfG2
ואם אני כבר מנטפק עוד קצת, אז אין עמוד 404 נורמלי שמנווטים מתוך games. סתם מקבלים עמוד שכתוב בו "לא".
*שיעול*
*שיעול*
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
כי זה לא "אופס, קישור זה לא קיים", זה "לא, תפסיק לדחוף ת'אף שלך". 
סבבה. אני מבין את שזה תקף גם לגבי הוספות.Gordi כתב:בעתיד, תרגיש חופשי לערוך לבד
טייס אוטומטי
Gordi כתב: אם כשאתה אומר "אוטומטית" אתה מתכוון לכך שעברתי על כל הגליונות ידנית ויצרתי קישור לכל משחק שנמצא באתר, אתה צודק
בשלושת משחקי דאבל דרגון אין "משחקים דומים", ובשאר משחקי beat'em up קלאסיים כמו גולדן אקס למשל, אין קישור אליהם במשחקים דומים.
בנוסף, במשחקים המקושרים כמו גולדן אקס, שינובי וכדומה, נדחף כל הזמן טייסי הרעם. אני לא מכיר את המשחק, אבל לפי איך שזה נשמע, אני חושב שהוא בטעות שם.
זה כי יש להם את אותה קטגוריה ואותה חברה מפתחת. יום אחד, כשחזון הקטגוריות היבשות יקרום עור וגידים, זה בטח יסתדר מעצמוbrother34 כתב:בנוסף, במשחקים המקושרים כמו גולדן אקס, שינובי וכדומה, נדחף כל הזמן טייסי הרעם. אני לא מכיר את המשחק, אבל לפי איך שזה נשמע, אני חושב שהוא בטעות שם.
יותר טוב?Octarine כתב:ואם אני כבר מנטפק עוד קצת, אז אין עמוד 404 נורמלי שמנווטים מתוך games. סתם מקבלים עמוד שכתוב בו "לא".
*שיעול*
אדיר! אבל התמונה עולה לי על התפריטים (width של 100% פותר את זה).
הרבה יותר טוב!
נדמה לי שסידרתי, תודה על ההערה!
Radioactive Grandpa כתב:א. כשמגדילים את התמונה (ע"י לחיצה על כפתור זכוכית המגדלת), שזו תהיה ברירת המחדל לכל התמונות שרואים - כל עוד חלונית התצוגה שקופצת פעילה. זה מאוד מעצבן שזה קופץ חזרה לתמונה קטנה תוך כדי הדפדוף.
Octarine כתב:ואם כבר אני מנטפק, אז בסיקור של QfG2...
סידרתי.brother34 כתב:הקישור שבדף המשחק אחד חייב ליפול מפנה לביקורת עליו ב"פריק". הבעיה ששם זו ביקורת על "אחד חייב ליפול 2097" והם ממש לא אותו משחק.
הוספתי קטגוריית Beat'em up עם המשחקים שמנית פה.brother34 כתב:בשלושת משחקי דאבל דרגון אין "משחקים דומים", ובשאר משחקי beat'em up קלאסיים כמו גולדן אקס למשל, אין קישור אליהם במשחקים דומים.
מותר לנטפק על הרומולטור?
מה שמופיע כהורדה של Super Mario Bros. הוא לא המשחק המקורי. נראה שיש שם רק שלב אחד.
מה שמופיע כהורדה של Super Mario Bros. הוא לא המשחק המקורי. נראה שיש שם רק שלב אחד.
אז הסכמת איתי בקשר ל-Crime Wave. בלי שום דיוןGordi כתב:הוספתי קטגוריית Beat'em up עם המשחקים שמנית פה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ענק!Gordi כתב:יותר טוב?Octarine כתב:... עמוד שכתוב בו "לא" ...
איי טל יו, השד הירוק הזה עוד יכבוש את גוגל.
יופי, מעולה.Gordi כתב:סידרתי.Radioactive Grandpa כתב:א. כשמגדילים את התמונה (ע"י לחיצה על כפתור זכוכית המגדלת), שזו תהיה ברירת המחדל לכל התמונות שרואים ...
באמת?Octarine כתב:מותר לנטפק על הרומולטור?
מצאת בסוף את הגרסה המלאה במקרה?
[עריכה]
הסרתי גם את החלק הלא-צ'יטי מהצ'יטים של MK2.
- DOS-toyevsky
- משתמש רשום

לוקולוס: http://www.old-games.org/games/ams" target="_blank
מנין לנו שנת ההוצאה 1992?
במשחק עצמו לא מצוינת השנה, ותאריכי הקבצים מצביעים כולם על שנת 1995. אמנם קצת נראה לי מופרך שמשחק מ-95' לא תומך כלל בכרטיסי קול ורץ אפילו על CGA, כך ש-1992 נשמעת לי שנה יותר הגיונית, ובכל זאת הייתי מעוניין במקור אם יש.
מנין לנו שנת ההוצאה 1992?
במשחק עצמו לא מצוינת השנה, ותאריכי הקבצים מצביעים כולם על שנת 1995. אמנם קצת נראה לי מופרך שמשחק מ-95' לא תומך כלל בכרטיסי קול ורץ אפילו על CGA, כך ש-1992 נשמעת לי שנה יותר הגיונית, ובכל זאת הייתי מעוניין במקור אם יש.