קח את Under the Ocean כדוגמה. לא קראתי בעיון את הכתבה, אבל לפי האופן שבו הסיפור התגלגל, אני מניח שהמטרה כאן מלכתחילה אכן היתה לפנות לרגשי המוסר של הפיראטים. ההשג האמיתי שלהם מהמהלך, היה יחסי הציבור שזה הקנה להם. זה שווה להם המון המון הורדות פיראטיות. ויש מצב שזה אפילו בא להם בהפתעה. אני מתאר לעצמי שלכן הם הסירו את הלינק ל-TPB מהאתר שלהם. הם היו בעמדה נפלאה (כי הם ודאי ראו כמה מהכניסות לדף שלהם גם נכנסו ללינק) לראות שפיראטים לא נעלבים כל-כך מהר שמנסים להשוות אותם למקקים, ושהם בעיקר עזרו להם (לפיראטים) לזרז קצת את סדר היום (למרות שלא הבנתי לְמה הם קשרו בדיוק, אם המשחק עדיין בתהליך האלפא שלו).
אבל... אני לא מוציא מכלל אפשרות שזו נאיביות-לכאורה, ושתרגיל היח"צ הזה היה מתוחכם ומתוכנן מראש. ושהלינק הזה למשחק, מה שהוא לא יהיה, היה שם בהתחלה בשביל העיתונות, וברגע שהמטרה הושגה היה אפשר להוריד אותו.
כל זה בתגובה לזה:
יכול להיות שהוא לא טמבל וזה לא מה שהוא חשב. יכול להיות... בדרך כלל, כאמור, גם אני מניח נאיביות.Og כתב:היוצר העלה לTPB גרסה מיוחדת לפיראטים עם מגבלות וחשב שאנשים אשכרה יוותרו... טמבל.
אגב, רק מהסרטון של TotalBiscuit, היה די ברור שהמשחק הזה לא עשוי להיות שווה רכישה (למי שאין לו עודף זמן, עודף כסף, ומיעוט עדיפויות היכן להשקיע אותו...). אם לא מדובר ב-gameplay מדהים, וברור שלא, עיקר העוקץ של המשחק הזה נמצא בגרסה החינמית בת שלוש הדקות.