כמה דברים נחמדים

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: כמה דברים נחמדים

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אני תמיד תוהה מה בא קודם, נאיביות או תחכום. בדרך כלל נאיביות, אני מניח.
קח את Under the Ocean כדוגמה. לא קראתי בעיון את הכתבה, אבל לפי האופן שבו הסיפור התגלגל, אני מניח שהמטרה כאן מלכתחילה אכן היתה לפנות לרגשי המוסר של הפיראטים. ההשג האמיתי שלהם מהמהלך, היה יחסי הציבור שזה הקנה להם. זה שווה להם המון המון הורדות פיראטיות. ויש מצב שזה אפילו בא להם בהפתעה. אני מתאר לעצמי שלכן הם הסירו את הלינק ל-TPB מהאתר שלהם. הם היו בעמדה נפלאה (כי הם ודאי ראו כמה מהכניסות לדף שלהם גם נכנסו ללינק) לראות שפיראטים לא נעלבים כל-כך מהר שמנסים להשוות אותם למקקים, ושהם בעיקר עזרו להם (לפיראטים) לזרז קצת את סדר היום (למרות שלא הבנתי לְמה הם קשרו בדיוק, אם המשחק עדיין בתהליך האלפא שלו).
אבל... אני לא מוציא מכלל אפשרות שזו נאיביות-לכאורה, ושתרגיל היח"צ הזה היה מתוחכם ומתוכנן מראש. ושהלינק הזה למשחק, מה שהוא לא יהיה, היה שם בהתחלה בשביל העיתונות, וברגע שהמטרה הושגה היה אפשר להוריד אותו.
כל זה בתגובה לזה:
Og כתב:היוצר העלה לTPB גרסה מיוחדת לפיראטים עם מגבלות וחשב שאנשים אשכרה יוותרו... טמבל.
יכול להיות שהוא לא טמבל וזה לא מה שהוא חשב. יכול להיות... בדרך כלל, כאמור, גם אני מניח נאיביות.

אגב, רק מהסרטון של TotalBiscuit, היה די ברור שהמשחק הזה לא עשוי להיות שווה רכישה (למי שאין לו עודף זמן, עודף כסף, ומיעוט עדיפויות היכן להשקיע אותו...). אם לא מדובר ב-gameplay מדהים, וברור שלא, עיקר העוקץ של המשחק הזה נמצא בגרסה החינמית בת שלוש הדקות.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

לא, לא. עוג שגור ב"צינורות המקובלים" ולכן אני יודע שמלבד העלאה של גרסה תקולה, נעשו מאמצים רבים להילחם בשאר ההעלאות הפיראטיות, נסה בעצמך להוריד את הגרסאות המלאות (שתי העונות) ותיווכח.
Radioactive Grandpa כתב:אגב, רק מהסרטון של TotalBiscuit, היה די ברור שהמשחק הזה לא עשוי להיות שווה רכישה (למי שאין לו עודף זמן, עודף כסף, ומיעוט עדיפויות היכן להשקיע אותו...). אם לא מדובר ב-gameplay מדהים, וברור שלא, עיקר העוקץ של המשחק הזה נמצא בגרסה החינמית בת שלוש הדקות.
הסרטון של TB לא מייצג! למשחק יש לא מעט נקודות טובות (הרי לא הייתי מסיים אותו אם לא) - ההומור ממש טוב וה-Voice Acting שבוצע כולו ע"י Dreux Ferrano הוא אחד מהמשובחים ביותר שראיתי אי פעם. כמשחק פעולה הוא משחק טוב אבל לענ"ד זה פיספוס אדיר שלא הוכנסו בו יותר אלמנטים של פאזל כי הממשק והרעיון מאד מאד מתאימים לזה. ה"עוקץ" (אני מניח שבזה אתה מתכוון לעקרון) ממש לא מוצה בגרסה החינמית, רחוק מאד מכך.
אבל כמה שהמשחק עצמו חביב, ככה העובדה שאי אפשר לשחק בו כמו בנאדם מעצבנת בצורה אדירה.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Og כתב:לא, לא. עוג שגור ב"צינורות המקובלים" ולכן אני יודע שמלבד העלאה של גרסה תקולה, נעשו מאמצים רבים להילחם בשאר ההעלאות הפיראטיות
לא הבנתי אותך. או את הכוונה של מה שאמרת, או למה זה מהווה סתירה למה שאמרתי אני. למה התנגדות מהסוג הזה לפיראטיות מנוגדת לתרגיל שיווקי שכזה.
(אני גם לא מתכוון לנסות להוריד את זה, אז אני אעדיף פירוט במקום "התנסות אישית".)

ב"עוקץ", לא פחות מהעקרון הטכני התכוונתי להומור. אבל אני מבין שגם על זה אתה לא מסכים. שניה. אלמלא עניין התשלום, זה משהו שדווקא לא היית שולל להתנסות בו? לא בזבוז זמן?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Radioactive Grandpa כתב:לא הבנתי אותך. או את הכוונה של מה שאמרת, או למה זה מהווה סתירה למה שאמרתי אני. למה התנגדות מהסוג הזה לפיראטיות מנוגדת לתרגיל שיווקי שכזה.
כי ככה זה מרגיש. כלומר, אין ספק שזה תרגיל, אבל לא בהכרח שיווקי.
Radioactive Grandpa כתב:שניה. אלמלא עניין התשלום, זה משהו שדווקא לא היית שולל להתנסות בו? לא בזבוז זמן?
שאלה קשה...
אולי, אולי לא. אני לא לא בטוח.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

נכון. על הכרח לא דיברתי. די הדגשתי את זה.

(ומתישהו תצטרך להסביר לנו את המהפך... או להכחיש אותו.)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אני מכחיש.
כאתאיסט וכמדען אני תמיד חוקר ומנסה להפריך את התיאוריות שלי.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

הא הא. יפה.
:thumbright:
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

לא יודע אם זה מעניין פה מישהו, אבל GMG ממשיכים לחלק משחקים בחינם(אני אישית כבר קיבלתי עד עכשיו איזה 5 משחקים בחינם מהם). הפעם: Greed Black Border, למשך 24 שעות:

http://www.greenmangaming.com/s/sg/en/p ... tion/greed" target="_blank
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

AVGN עם שני סרטונים חדשים ונחמדים מאוד על הקרב בין ג'נסיס ל-SNES. פחות קומיים בהרבה מהחומרים הרגילים שלו(למרות שבהחלט יש קטעים מצחיקים), אך עדיין משובחים:

http://www.youtube.com/watch?v=fb73kHBA ... r_embedded" target="_blank

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _y3waeqxU8" target="_blank
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

או. זה יפהפה. אילו היו הרבה כאלה זה היה שווה שרשור עצמאי.
עידן כתב:AVGN עם שני סרטונים חדשים ונחמדים מאוד על הקרב בין ג'נסיס ל-SNES .....
איזה מלך!
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Radioactive Grandpa כתב:איזה מלך!
לא הייתי מרחיק לכת עד כדי כך, אבל את זה בהחלט אפשר לראות וליהנות, בניגוד לסרטי AVGN שלו שמאד קשה לי לראות בלי להיגעל.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

לשלוף מהבוידעם הקלטות של עצמך כזאטוט הנלחם על כבודה של הקונסולה שהוא מעריץ, ולנהל עם עצמך דיאלוג אינטרו-רטרוספקטיבי? בעיני זה ענק.

מצד שני, גם לך יש הרבה ארכיונים מכל מיני סוגים. גם לך יש הקלטות של עצמך מסקר דברים בדרדקותך? מתי תשתף אותנו? :tongue:

Radioactive Grandpa כתב:או. זה יפהפה. אילו היו הרבה כאלה זה היה שווה שרשור עצמאי.
עד אז, הנה עוד כמה אינטרפרטציות מהנות (אך מקוריות פחות). ובלי קשר אלא לשרשור עצמו:
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא