הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
יש לי משחק כזה חיפשתי משחק כזה בעזרת איתן עזר לי מאוד עכשיו בני דודים שלי כבר משחקים
עד כיום יש לי עטיפה מושלמת הכול בזכות איתן יש משחק טיפ :דוסבוקס 72.0 עוזר!!!!!!
וזהו
חולה על ריימן כתב:יש לי משחק כזה חיפשתי משחק כזה בעזרת OG עזר לי מאוד עכשיו בני דודים שלי כבר משחקים
עד כיום יש לי עטיפה מושלמת הכול בזכותOG
יש משחק טיפ :דוסבוקס 72.0 עוזר!!!!!!
וזהו
היה לי דיסק צרוב שלו, אבל הוא נדפק עם הזמן(לא משריטות או פגם פיזי, פשוט המידע שעליו התפוגג), אז אני לא זוכר, אבל נדמה לי שזה לא תוסף אלא דיסק עצמאי... בכל אופן, זה לחלונות או לדוס?
ותראו מה הוינראר אומר לי-
! C:\Documents and Settings\xp\שולחן העבודה\סרטים לצריבה\Rayman.rar: CRC failed in Rayman.bin. The file is corrupt
! C:\Documents and Settings\xp\שולחן העבודה\סרטים לצריבה\Rayman.rar: Unexpected end of archive
ציינתם שאת הגרסה ניתן להפעיל במערכת הפעלה dos בלבד
ואם יש לי פנטיום 4 xp ?
אני ממש רוצה להוריד את המשחק ולהזכר בפעם
אם אתם יכולים לעזור לי תענו לי למייל שלי (dor_d2@nana10.co.il) ובבקשה עם הכותרת
"rayman"
תודה
אני חייבת שתעזרו לי במשהו הורדתי את המשחק הזה אחריי שאלף שנה שחיפשתי אותו אז תודה
אוקי עכשיו הגעתי לשלב 3 או רביעי אם אני לא טועה שלא משחקים בו , רק מתגלת אליך אייזה פיה ואומרת לך מה לעשות עכשיו אחריי שהיא נעלמת אז כאילו צריך ליקפוץ למעלה לשלט של היציאה אבל אני לא מצליחה ליקפוץ אני לוחצת ctrl אבל זה לא מגיע ואני חייבת עזרה יש משהו עם הידיים שתופס את העץ לא?
קיצור תעזרו לי תודה