המשחקים המומלצים שלכם
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: המשחקים המומלצים שלכם (אוף-טופיק)
אז ככה...
האווירה ב-Bastion לא ממש קודרת. מבחינת הסיפור אולי כן, כי בכל זאת העולם עבר קטסטרופה, אבל הגרפיקה מצוירת להפליא(בניגוד ללימבו, בו באמת יש אווירה קודרת ביותר. ולא הכי אהבתי אותו, כאמור), וגם המוסיקה נהדרת ורחוקה מאוד מהגדרה של מוסיקה אפלה, לפחות ברוב המקרים.
אין מבחינתי חשיבות אם המשחק הוא AAA הוא לא, כל עוד הוא טוב. לגבי האם אני משחק במשחקי AAA-שיחקתי וסיימתי לאחרונה את פורטל 2, הוא AAA, הלא כך? שיחקתי לאחרונה גם ב-Assassin's Creed השלישי, Dungeon Siege 3, The Witcher 2, Team Fortress 2, Gray Matter...מספיק דוגמאות? אם אני לא מדבר עליהם, זה פשוט מפני שרובם לא ממש טובים לדעתי, זה הכל(או לפחות לא מספיק טובים כדי שאכתוב עליהם כאן).
אה, ואקח לתשומת ליבי את ההמלצה שלך לגבי The Bard's Tale.
האווירה ב-Bastion לא ממש קודרת. מבחינת הסיפור אולי כן, כי בכל זאת העולם עבר קטסטרופה, אבל הגרפיקה מצוירת להפליא(בניגוד ללימבו, בו באמת יש אווירה קודרת ביותר. ולא הכי אהבתי אותו, כאמור), וגם המוסיקה נהדרת ורחוקה מאוד מהגדרה של מוסיקה אפלה, לפחות ברוב המקרים.
אין מבחינתי חשיבות אם המשחק הוא AAA הוא לא, כל עוד הוא טוב. לגבי האם אני משחק במשחקי AAA-שיחקתי וסיימתי לאחרונה את פורטל 2, הוא AAA, הלא כך? שיחקתי לאחרונה גם ב-Assassin's Creed השלישי, Dungeon Siege 3, The Witcher 2, Team Fortress 2, Gray Matter...מספיק דוגמאות? אם אני לא מדבר עליהם, זה פשוט מפני שרובם לא ממש טובים לדעתי, זה הכל(או לפחות לא מספיק טובים כדי שאכתוב עליהם כאן).
אה, ואקח לתשומת ליבי את ההמלצה שלך לגבי The Bard's Tale.
עידן כתב:שיחקתי לאחרונה גם ב-(...) Gray Matter (...) אם אני לא מדבר עליהם, זה פשוט מפני שרובם לא ממש טובים לדעתי, זה הכל(או לפחות לא מספיק טובים כדי שאכתוב עליהם כאן).

מצטער. שיחקתי בו קצת וממש לא התלהבתי(כבר רשמתי עליו כאן).Octarine כתב:עידן כתב:שיחקתי לאחרונה גם ב-(...) Gray Matter (...) אם אני לא מדבר עליהם, זה פשוט מפני שרובם לא ממש טובים לדעתי, זה הכל(או לפחות לא מספיק טובים כדי שאכתוב עליהם כאן).
אני משיג לעצמי את Bastion עכשיו. הוא נשמע מאוד טוב כי העיקר בשבילי הוא העלילה במשחקים, וגם כי החיסרון היחיד שהזכרת - 10 שעות משחק - הוא זמן מעולה לסופי השבוע הקרובים שלי בבית.
אני מסכים שמבחינה טכנית הוא לא מזהיר אבל בתור מי שמעריך סיפור טוב דווקא הייתי מצפה שתהנה ממנו. יכול להיות שאתה לא הטיפוס שאוהב את הסגנון הג'נסני, במקרה כזה אני יכול רק להניד ראשי בצער.עידן כתב: מצטער. שיחקתי בו קצת וממש לא התלהבתי(כבר רשמתי עליו כאן).
הנה הרשמים שלי, אם מישהו מעוניין לקרוא.
אני אהיה מדויק. שיחקתי בו קצת מאוד(בסביבות שעה?), ואני באופן כללי חלש ביותר במשחקי קווסטים, למעט חריגים. אני לא טוען שהוא משחק גרוע כלל וכלל, פשוט אני לא התחברתי אליו(ושוב, במקרה הזה האשמה היא כנראה בי ולא במשחק עצמו).Octarine כתב:אני מסכים שמבחינה טכנית הוא לא מזהיר אבל בתור מי שמעריך סיפור טוב דווקא הייתי מצפה שתהנה ממנו. יכול להיות שאתה לא הטיפוס שאוהב את הסגנון הג'נסני, במקרה כזה אני יכול רק להניד ראשי בצער.עידן כתב: מצטער. שיחקתי בו קצת וממש לא התלהבתי(כבר רשמתי עליו כאן).
הנה הרשמים שלי, אם מישהו מעוניין לקרוא.
ולתפוזי-נהדר. מקווה מאוד שלא תתאכזב

ל-Og:
הממ, הסתכלתי על סרטונים(וקראתי קצת סיקורים) של The Bard's Tale, ולא הבנתי מה מיוחד בו. רק ההומור? המשחקיות נראית סטנדרטית ביותר, מזכיר קצת את משחקי Baldur's Gate/Champions Of Norrath לפלייסטיישן 2(הבנתי שזה אותו מנוע), שאמנם נהניתי מהם, אבל זה בגלל ששיחקתי עם חבר. לא ראיתי ממש קשר ל-Bastion. כמו שהסברתי, הוא אולי משחק אקשן/תפקידים בהגדרה, אבל הוא לא ממש דומה לאחרים מהסגנון הזה בפועל. דווקא לא נראה לי שזה מסוג המשחקים שאתחבר אליהם. ולגבי הדיבוב, אולי לא הבנת אותי נכון, אבל ב-Bastion יש מדובב חיצוני שמתאר את העולם, הפעולות של הדמות אותה משחקים וכו'. זה משהו ייחודי, שלא ראיתי שקיים ב-The Bard's Tale(אולי הדיבוב בקטעי המעבר וכו' הוא טוב, אבל רק בשביל זה לא אשחק במשחק).
בכל מקרה כנראה גם לא אנסה אותו, מאחר והוא גדול(פיזית) ובלי הורדה נורמלית לא אגיע לשחק בו, בשורה התחתונה(כן, אני יודע, אני פיראט וזה נורא והכל, אבל אין לי כוונה לשלם עליו).
הממ, הסתכלתי על סרטונים(וקראתי קצת סיקורים) של The Bard's Tale, ולא הבנתי מה מיוחד בו. רק ההומור? המשחקיות נראית סטנדרטית ביותר, מזכיר קצת את משחקי Baldur's Gate/Champions Of Norrath לפלייסטיישן 2(הבנתי שזה אותו מנוע), שאמנם נהניתי מהם, אבל זה בגלל ששיחקתי עם חבר. לא ראיתי ממש קשר ל-Bastion. כמו שהסברתי, הוא אולי משחק אקשן/תפקידים בהגדרה, אבל הוא לא ממש דומה לאחרים מהסגנון הזה בפועל. דווקא לא נראה לי שזה מסוג המשחקים שאתחבר אליהם. ולגבי הדיבוב, אולי לא הבנת אותי נכון, אבל ב-Bastion יש מדובב חיצוני שמתאר את העולם, הפעולות של הדמות אותה משחקים וכו'. זה משהו ייחודי, שלא ראיתי שקיים ב-The Bard's Tale(אולי הדיבוב בקטעי המעבר וכו' הוא טוב, אבל רק בשביל זה לא אשחק במשחק).
בכל מקרה כנראה גם לא אנסה אותו, מאחר והוא גדול(פיזית) ובלי הורדה נורמלית לא אגיע לשחק בו, בשורה התחתונה(כן, אני יודע, אני פיראט וזה נורא והכל, אבל אין לי כוונה לשלם עליו).
Re: המשחקים המומלצים שלכם
לא תמיד אני יכול להצביע על מה שעושה משחק למיוחד. ההומור הוא, ללא שום ספק, שונה מכל משחק מסוגו ששיחקתי אי פעם, אבל לא רק זה מה שגרם לי להגיע עד קו הסיום ולחצות אותו פעמיים (אתה תבין אם תסיים את המשחק).עידן כתב:לא הבנתי מה מיוחד בו. רק ההומור? המשחקיות נראית סטנדרטית ביותר
אני חושב שיש חשיבות גדולה לעובדה שהאיזורים שבהם אתה נמצא - לא רק המבוכים אלא גם הכפרים והערים, הם די קטנים ומכילים מעט אינטראקציות, בניגוד לרוב המשחקים של היום, כמו משחקי הBG, NWN ו-DA: Origins ואפילו Assasin's Creed ו- The Witcher. בכל המשחקים הללו פשוט התייאשתי בגלל הכמות העצומה של האפשרויות.
ב TBT, לעומת זאת הדרך היא די ישרה.
עדיין, יש עוד גורמים, כפי שאמרתי, שאני לא יכול להניח עליהם את האצבע. אני לא אומר שזה המשחק הכי טוב אי פעם או אפילו קרוב לכך, אבל אני כן אומר שאם הסוף לא היה כ"כ מפריע לי, הוא היה נכנס לרשימת שלושת הטובים ביותר מסוגו.
זה שמשחקים משתמשים באותו מנוע, לא אומר שהמשחקיות שלהם דומה זה לזה, לפעמים זה אפילו לא אומר שהם נראית דומה מבחינה גרפית.עידן כתב:מזכיר קצת את משחקי Baldur's Gate/Champions Of Norrath לפלייסטיישן 2(הבנתי שזה אותו מנוע)
לא שיחקתי ב Champions Of Norrath מעולם, אבל אני יכול לומר לך שהמשחקיות שונה לחלוטין ממשחקי BG.
עדיין לא שיחקתי בבאסשן (עוד לא הצלחתי אפילו לגמור את הקמפיין הראשון בMMH6עידן כתב:ולגבי הדיבוב, אולי לא הבנת אותי נכון, אבל ב-Bastion יש מדובב חיצוני שמתאר את העולם, הפעולות של הדמות אותה משחקים וכו'. זה משהו ייחודי, שלא ראיתי שקיים ב-The Bard's Tale(אולי הדיבוב בקטעי המעבר וכו' הוא טוב, אבל רק בשביל זה לא אשחק במשחק).

דווקא הייתי ממליץ בחום לשחק בגרסת הPS2 ולא בגרסה המחשב (אני שיחקתי וסיימתי את שניהם אז אני יודע על מה אני מדבר), אבל לא נראה לי שאתה הולך להקשיב לי, מה שמביא אותנו לנקודה הבאה:עידן כתב:בכל מקרה כנראה גם לא אנסה אותו, מאחר והוא גדול(פיזית)
מפונק, אה?עידן כתב:ובלי הורדה נורמלית לא אגיע לשחק בו, בשורה התחתונה(כן, אני יודע, אני פיראט וזה נורא והכל, אבל אין לי כוונה לשלם עליו).
כן, הפיראטיות עושה לך את זה, אין ספק.
אז החלטתי, לרגל 5K הודעות, להעלות עבורך את המשחק (כרגע אני מעלה את ארבעת הקבצים האחרונים ואני אערוך את ההודעה עוד שעתיים בערך ואוסיף אותם):
[עריכה2]
That's all folks
אין לי ספק שמבין כל המקורות ששם, תמצא אחד שנותן לך מהירות העלאה מלאה, וגם אם לא, אתה יכול להוריד כמה קבצים במקביל.
תגיד לי כשתסיים להוריד ואני אמחק את הקישורים (בכל זאת, 2004 וכל זה...)
[עריכה]
אוקיי, העליתי הכל.
איזו השקעה...המון תודה, אנסה מחר...ולמה שלא אקשיב לך? פשוט כיום יותר נוח לי לשחק במחשב, אבל יש לי, כפי שאתה בטח יודע, גם פלייסטיישן 2(אני מניח שזו הגרסה למחשב, מה שהעלית?)
ופשוט אין לי כוח להתעסק עם ציטוטים מדויקים, אז סלח לי-אבל דיברתי על משחקי BG לפלייסטיישן 2, ולא למחשב-זו משחקיות שונה לחלוטין. דוגמא:
http://www.youtube.com/watch?v=2RQpOTpy ... re=related" target="_blank
ופשוט אין לי כוח להתעסק עם ציטוטים מדויקים, אז סלח לי-אבל דיברתי על משחקי BG לפלייסטיישן 2, ולא למחשב-זו משחקיות שונה לחלוטין. דוגמא:
http://www.youtube.com/watch?v=2RQpOTpy ... re=related" target="_blank
אולי כדאי שכבר תערוך את ההודעה שלך, Og, ותמחק ממנה את הקישורים. העתקתי אותם לקובץ אצלי במחשב בינתיים. אתה יכול גם לשלוח לי בהודעה פרטית אני מניח, זה עדיף...
כן, זו הגרסה למחשב, לא הייתי יכול להיות בטוח שעדיין יש לך את הPS2 ואני גם לא זוכר אם יש לך צ'יפ אז העליתי למחשב. גם אני מוצא את המחשב הרבה יותר נוח. התחלתי בPS2 ומחוסר הנוחות עברתי למחשב, התעצבנתי על השליטה האיומה (ביחס לPS2) וחזרתי לPS2. לאחר שעברו כמה חודשים מאז שסיימתי את המשחק פעם אחת, סיימתי אותו שוב בPC (ובסופו של דבר התרגלתי לשליטה, מה שלא אומר שהיא לא גרועה).עידן כתב:פשוט כיום יותר נוח לי לשחק במחשב, אבל יש לי, כפי שאתה בטח יודע, גם פלייסטיישן 2(אני מניח שזו הגרסה למחשב, מה שהעלית?)
אהה, כן, זה כבר נראה הרבה יותר דומה, אבל עדיין... רק דומה.עידן כתב:פשוט אין לי כוח להתעסק עם ציטוטים מדויקים, אז סלח לי-אבל דיברתי על משחקי BG לפלייסטיישן 2, ולא למחשב-זו משחקיות שונה לחלוטין.
סיפור מצחיק: שיחקתי במשחק הזה ולא כ"כ מעט, אבל בגרסה לGBA (על המכשיר עצמו, לא באמולטור) שהיא די שונה.עידן כתב:http://www.youtube.com/watch?v=2RQpOTpy ... re=related
אגב, אל תרגיש מחוייבות לאהוב את המשחק בגלל שהעליתי אותו, אם הוא עדיין לא מוצא חן בעיניך כאשר אתה מגיע לעיר השנייה (Kirkwall) ופוגש את Bodb (אחד הקטעים היותר מצחיקים במשחק אי פעם) הוא כנראה לא בשבילך.
המחשב הרבה יותר נוח פשוט בגלל שהלייזר של הפלייסטיישן 2 שלי כנראה גוסס, אני משתמש בהרצה דרך ה-USB מתי שאפשר(וזמני הטעינה איטיים יותר ככה, הסרטונים לעיתים מקטרעים, וזה לא עובד עם כל משחק).
רק השליטה גרועה בגרסה למחשב? יש לי גיים-פאד של XBOX 360(שהוא הגיים-פאד הכי טוב לדעתי שקיים), בתקווה שהגרסה למחשב תתמוך בו.
רק השליטה גרועה בגרסה למחשב? יש לי גיים-פאד של XBOX 360(שהוא הגיים-פאד הכי טוב לדעתי שקיים), בתקווה שהגרסה למחשב תתמוך בו.
אז זהו, השליטה שונה במשחק ומיועדת לעבוד עם עכבר, אמנם עבר הרבה זמן, אבל אאל"ט הבעיה היא שגם אם אפשר לשחק עם גיים-פאד (ואני לא בטוח בכלל שאפשר), הוא עדיין שולט על המשחק כמו עכבר ולא כמו בגרסת הPS2 (או הXBOX, אני מניח).עידן כתב:רק השליטה גרועה בגרסה למחשב? יש לי גיים-פאד של XBOX 360(שהוא הגיים-פאד הכי טוב לדעתי שקיים), בתקווה שהגרסה למחשב תתמוך בו.
זה בהחלט נשמע גרוע. שונא פורטים גרועים למחשב מהקונסולות.Og כתב:אז זהו, השליטה שונה במשחק ומיועדת לעבוד עם עכבר, אמנם עבר הרבה זמן, אבל אאל"ט הבעיה היא שגם אם אפשר לשחק עם גיים-פאד (ואני לא בטוח בכלל שאפשר), הוא עדיין שולט על המשחק כמו עכבר ולא כמו בגרסת הPS2 (או הXBOX, אני מניח).עידן כתב:רק השליטה גרועה בגרסה למחשב? יש לי גיים-פאד של XBOX 360(שהוא הגיים-פאד הכי טוב לדעתי שקיים), בתקווה שהגרסה למחשב תתמוך בו.
טוב, ננסה להסתדר עם זה...בינתיים אני עוד נאבק עם ההורדה, אני גם ממש לא אוהב להוריד כל כך הרבה חלקים(והלוואי והייתה לי חצי מהירות מקסימלית מ*איזשהו* שרת. אני בד"כ מגיע ל-50 kb/s ואומר תודה רבה).
וואלה? מחלקם אני מקבל מהירות של 700KBps קבוע ומרובם אני מקבל את אותה מהירות בין 3 לפנות בוקר ל9 בבוקר.עידן כתב:בינתיים אני עוד נאבק עם ההורדה, אני גם ממש לא אוהב להוריד כל כך הרבה חלקים(והלוואי והייתה לי חצי מהירות מקסימלית מ*איזשהו* שרת. אני בד"כ מגיע ל-50 kb/s ואומר תודה רבה)
רציתי להעלות בהתחלה רק ל duckload.in (שם המהירות ממש בטיל) אבל ההעלאה עשתה לי בעיות.
יצא לקרוא בחצי-עין באיזה פורום על תכנה בשם:
http://jdownloader.org/" target="_blank
יצא לך לבדוק אותה?