אבל ברצינות, כבר כמה קשה לחוד חידה? באמת שלא צריך כישורי על... מצא משחק שאתה אוהב (ורצוי מאוד שלא יהיה אחד שרק אתה אוהב
(כמובן שאתה צריך לחכות עד שR.G יאשר לך את הפתרון, לעומת זאת)
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אני מודה.. ממש מתבייש עכשיו, כשזה בא ככה ממך.BluePrint כתב:לא האמנתי שיחזור ובטח שלך ממך, R.G.
המ... הקטע השני הוא המוזיקה של החנות עם היצור עם שני הראשיםRadioactive Grandpa כתב:מישהו יכול לענות על זה (בינתיים כש-yoyole123 מכין לנו חידה)? במיוחד על הקטע הראשון?
אני מתנצל אם ראית בזה האשמה, כוונתי היא שלא האמנתי שמי שזיהה משחק (אתה זיהית את Simon בפעם הקודמת) יחוד בעצמו על אותו משחק.Radioactive Grandpa כתב:אני מודה.. ממש מתבייש עכשיו, כשזה בא ככה ממך.
לזכותי אומר שכמובן לא הייתי אני שחד על המשחק בפעם ההיא.
אדם חכם אמר פעם: "לא כל הורס מסיבות הוא ציני". ואם נשנה קצת את המשפט, נקבל: "לא לכל הורס מסיבות חייבים להגיב בציניות"Radioactive Grandpa כתב:אני מודה.. ממש מתבייש עכשיו, כשזה בא ככה ממך.
לזכותי אומר שכמובן לא הייתי אני שחד על המשחק בפעם ההיא.
פשוט אין לי אוצר משחקים בלתי-נדלה כשלך, וצריך להתפשר על משחקים מסויימים כשרוצים לעשות משהו מעט שונה מה"רגיל"...
בפעם הבאה מבטיח שיהיה זה משחק שטרם בותקו בתוליו בחידון.
עכשיו הכל מובן... כפל המשמעות בכל הודעה שלך... למה לא אמרת מלכתחילה שאתה סובל מפיצול אישיות? בכל מקרה, גם אם אתכם זה בלבל, BluePrint(ים), אני דווקא חושב שהביצוע של R.G מעולה בצורה יוצאת דופן ומכל ההקלטות שהוא הקליט עד עתה אני יכול לומר בפה מלא(מה לעשות, הייתי רעב...) שלצורך זיהוי המשחק, אני מעדיף את הנגינה שלו על המקור.BluePrint כתב: אם כי לזכותך עומד הביצוע המקורי שבהחלט בלבל את כולם

דווקא הראשון?Og כתב:עכשיו אני מרגיש ממש אשם על זה שביקשתי ממך לעשות את זה קלזה ממש ממש קל. מלבד הראשון זיהיתי את כולם.

המממ, לא בטוח שהבנתי למה התכוונת... בכל מקרה, אני באמת התלבטתי בעניין, וזה באמת הפריע לי.Og כתב:ואם נשנה קצת את המשפט, נקבל: "לא לכל הורס מסיבות חייבים להגיב בציניות"
Og כתב:ומכל ההקלטות שהוא הקליט עד עתה אני יכול לומר בפה מלא(מה לעשות, הייתי רעב...) שלצורך זיהוי המשחק, אני מעדיף את הנגינה שלו על המקור.
הפתעת אותי עכשיו. מי שאל על סיימון בפעם הראשונה, astrlc?C-man כתב:אהה, לא פלא שלא זיהיתי, לא שיחקת בו.

LOL.BluePrint כתב:האכזבה היא מעצמי, על צמצום המחשבה שלי, לא מאחרים.

הראשון שיעז, כנראה...BluePrint כתב:אז.. תור מי לחוד?