כן, אני חושש שרק ל astarlc יש מספיק קרדיט בכדי להסתכן עם אות ניקוד...C-man כתב:T
ורגע, אם אני מנחש אות ניקוד אני מפסיד 30 ש"ח לא משנה אם היא מופיע או לא?
אני כבר מעדכן את ה-T
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
ברשותך אני אסביר בכל זאת, בכדי שגם אחרים יבינו, אבל ראשית כל, אני חושב שכשאמרת:C-man כתב:ואם אני מנחש אות רגילה וצודק מספר פעמים - אני משלם 5 ש"ח לניחוש ומקבל 5 ש"ח על כל מופע של האות, או שאני משלם 5 ש"ח ומקבל 5 ש"ח על כל מופע ובעצם לא מרוויח כלום?
[עריכה]
לא משנה קיבלתי את התשובה..
אין צורך, האותיות המשומשות הן רק אותיות שלא מופיעות במשפט.C-man כתב:[עריכה ב']
לא עדכנת את האותיות המשומשות.
המשפט הוא: "Why am I so great" והוא מתוך המשחק Duke nukem 2.
דווקא התכוונתי ל"או שעל כל מופע של האות במשפט אני משלם 5 ש"ח ועל כל מופע אני גם מקבל 5 ש"ח ובעצם לא מרוויח כלום?"Og כתב:אני חושב שכשאמרת:
"או שאני משלם 5 ש"ח ומקבל 5 ש"ח על כל מופע ובעצם לא מרוויח כלום?"
התכוונת ל:
"או שאני משלם 5 ש"ח ומקבל 5 ש"ח על כל המופעים ביחד ובעצם לא מרוויח כלום?"

אמממ, לא הבנתי אם אתה מתלוצץ או שאתה באמת רוצה לקנות I ?BluePrint כתב:"אני רוצה לקנות אות אהו"י"
ארז טל: "כן, איזו?"
"אההה.... I"
איזה קטע, בלילה חלמתי ששכחתי אותך...Azurerider כתב:ומה אני? עז?
אמת. אמנם לא למשחק כולו כי אם רק לחידה הזו. זו הדרך היחידה שבה יכולתי למנוע רמאויות (או לפחות, הדרך היחידה שהצלחתי לחשוב עליה בזמן הקצר שהגיתי את החידה).Azurerider כתב:חוץ מזה, לפי החוקים האלה, מי שלא השתתף עד עכשיו לא יכול להיכנס למשחק.
כסף וירטואלי, כמובן. לא אמיתי. שוב, מאותה הסיבה (רמאויות).Azurerider כתב:עריכה: סליחה. היה נדמה לי שניחוש עולה כסף. נא להתעלם.

תודה רבה. אבל מטריד אותי שאתה חולם על דברים כאלה...Og כתב:איזה קטע, בלילה חלמתי ששכחתי אותך...Azurerider כתב:ומה אני? עז?![]()
*הוספתי*