זה מה שרציתי לדעת.Radioactive Grandpa כתב:זו תשובה מצויינת. רק שהיא שגויה.
חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
it's all in your head
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
נו, מה חדש? התשובות שלך תמיד מצוינות
זמן לרמז?
מישהו ניסה לפתוח את תג הקובץ ב-Winamp?
מי שכבר עשה את זה, ניסה לפתוח את ה-Album Art ב-WMP? (את החלק הזה גליתי עצמי רק לאחר שהעליתי...)
ועוד רמז: המשחק הוא מהמחצית המאוחרת של שנות התשעים (מהאזור שאני בדרך כלל מתנגד לשאול עליו).
מישהו ניסה לפתוח את תג הקובץ ב-Winamp?
מי שכבר עשה את זה, ניסה לפתוח את ה-Album Art ב-WMP? (את החלק הזה גליתי עצמי רק לאחר שהעליתי...)
ועוד רמז: המשחק הוא מהמחצית המאוחרת של שנות התשעים (מהאזור שאני בדרך כלל מתנגד לשאול עליו).
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
טוב, לא יודע אם יש עוד טעם למתוח את זה יותר מדי...
המשחק הוא מ-1998. הוא משחק המשך. לא נמצא באתר.
יוצר הרימיקס מכונה "Mazedude", ומאד התלהבתי מהחומרים שלו כשנחשפתי אליהם כשפרסמתי את האתר OverCocked Remix בשרשור הזה (שתי הדוגמאות שפרסמתי שם מקין הן שלו).
הרמיקס שעליו אני חד מופיע באלבום רמיקסים שהוציא Mazedude כמחווה למלחיני משחקי וידאו (המידע הזה כמובן מצמצם את הרשימה לפחות מ-15 אפשרויות).
אם לא תהיה היענות אני מניח שמחר אפרסם את שם המשחק ואשאיר את החלק ממנו לקוחה הנעימה להזדמנות אחרונה.
המשחק הוא מ-1998. הוא משחק המשך. לא נמצא באתר.
יוצר הרימיקס מכונה "Mazedude", ומאד התלהבתי מהחומרים שלו כשנחשפתי אליהם כשפרסמתי את האתר OverCocked Remix בשרשור הזה (שתי הדוגמאות שפרסמתי שם מקין הן שלו).
הרמיקס שעליו אני חד מופיע באלבום רמיקסים שהוציא Mazedude כמחווה למלחיני משחקי וידאו (המידע הזה כמובן מצמצם את הרשימה לפחות מ-15 אפשרויות).
אם לא תהיה היענות אני מניח שמחר אפרסם את שם המשחק ואשאיר את החלק ממנו לקוחה הנעימה להזדמנות אחרונה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
בעצם אפרסם את שם המשחק מחר.
דרך אגב, עידן פתר את החידה עוד לפני הרמז של אתמול.
גמר חתימה טובה.
דרך אגב, עידן פתר את החידה עוד לפני הרמז של אתמול.
גמר חתימה טובה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אני מרשה לעצמי לחשוף את שם המשחק מכוון שעוד לא נרשמה התנגדות מצד Og...
המשחק הוא Jazz Jackrabbit 2.
מישהו שיחק? יודע מאיזה שלב המנגינה לקוחה? (מבלי להשתמש בתשובה ובשם היוצר ולגלות בקלות...)
מישהו שיחק? יודע מאיזה שלב המנגינה לקוחה? (מבלי להשתמש בתשובה ובשם היוצר ולגלות בקלות...)
שחקתי וגם נהניתי, אבל את המוזיקה אני לא זוכר. אני זוכר רק את מוזיקת הפתיחה הקליטה.Radioactive Grandpa כתב:אני מרשה לעצמי לחשוף את שם המשחק מכוון שעוד לא נרשמה התנגדות מצד Og...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
מוסיקת הפתיחה היתה זהה לזו של המשחק הראשון, רק שהיתה מעין remix שלו.
בכלל, כל המנגינות מ-JJ2 היו מעין רמיקסים עשירים. אחד מפרקי המשחק נקרא "פלאשבק", והוא היה שחזור של עולמות הפרק הראשון של המשחק הראשון. גם המנגינות שלהם היו חידושים למנגינות המקוריות.
(מי שזוכר ומעניין אותו, לשם ההשוואה:
Diamondus
JJ | JJ2
Tubelectric
JJ | JJ2
Medivo
JJ | JJ2 [שזה לא באמת חידוש של אותה מנגינה, פשוט אלמנטים דומים]
רק שברב המקרים האיכות על הפנים. יש לי קבצים באיכות גבוהה על המחשב.
על מי אני עובד, זה מעניין רק אותי...)
אבל המנגינה ששמתי קודם לא לקוחה משם. היא משלב המים, "Water level", ונשמעת במקור ככה, עם אופי נבדל לחלוטין מזה שיצר Mazedude.
בכלל, כל המנגינות מ-JJ2 היו מעין רמיקסים עשירים. אחד מפרקי המשחק נקרא "פלאשבק", והוא היה שחזור של עולמות הפרק הראשון של המשחק הראשון. גם המנגינות שלהם היו חידושים למנגינות המקוריות.
(מי שזוכר ומעניין אותו, לשם ההשוואה:
Diamondus
JJ | JJ2
Tubelectric
JJ | JJ2
Medivo
JJ | JJ2 [שזה לא באמת חידוש של אותה מנגינה, פשוט אלמנטים דומים]
רק שברב המקרים האיכות על הפנים. יש לי קבצים באיכות גבוהה על המחשב.
על מי אני עובד, זה מעניין רק אותי...)
אבל המנגינה ששמתי קודם לא לקוחה משם. היא משלב המים, "Water level", ונשמעת במקור ככה, עם אופי נבדל לחלוטין מזה שיצר Mazedude.