[הורדה] המשחק Rayman/ריימן (ארכיון)
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אני לא זאת ששאלה את השאלה אבל יש לי את אותה הבעיה. התקנתי את ריימן הזה מכל הכוונים שיש, עם dosbox, וגם בלי. והמשחק פשוט לא מוכן לעבוד לי עם המנגינות המדהימות שלו. הוא עולה או בלי מנגינות או רק עם מנגינות ומסך שחור. ואני פשוט מכורה למנגינות...
ואגב, עוג, אתה פשוט תותח! מלך!!!!!!! קבל-

*נערך ע"י c-man - נא לקרוא את rules2*

ואגב, עוג, אתה פשוט תותח! מלך!!!!!!! קבל-

*נערך ע"י c-man - נא לקרוא את rules2*
רימן
הורדתי את רימן עם בלי מוזיקה וסרטים וכל פעם כשנגמרים לי החיים [ולא השעונים] המשחק נסגר
Re: רימן
כן, זו בעיה ידועה, אם תקרא את החלק המתאים בהודעה הראשית תראה שזה מצויין שם.אנונימי כתב:הורדתי את רימן עם בלי מוזיקה וסרטים וכל פעם כשנגמרים לי החיים [ולא השעונים] המשחק נסגר
אני זוכר בוודאות שפעם הצלחתי לפתור את זה, אבל לא משנה כמה ניסיתי לא הצלחתי לשחזר את הפתרון שמצאתי פעם.
בקיצור, בינתיים אין מה לעשות, רק להוריד את הגרסה המלאה.
כ"כ היה קשה לענות על השאלות ששאלתי?אורחת כתב:ואגב עוג, בסוף הורדתי את המשחק בגירסה שהיא בלי המוזיקה וזהו... חבל לי אבל זה מה יש!

אוח אוח...
זה ממש לא קשה, פשוט לא היה לי כח להתחיל לפרט, אבל אם אתה מוכן לצאת מגדרך עאלק, אז יאללה - קודם כל - כמעט נפטרתי משמחה כשמצאתי בגוגל ת'אתר המדהים והמהמם הזה, (מצאתי אותו כשחיפשתי את ריימן) הגעתי לעמוד הראשון של הפורום הזה, ועשיתי לפי ההוראות צריבה שהיו שם, איזה 5-6 דיסקים עפו לפח.. אחד התמלא בשתי מ"ב ועוד אחד פרגן לי 6, וכשזה כן צרב את הכל - זה לא עלה... התיאשתי מהדרך הזו ועברתי לדרך השניה פרסתי עשיתי מה שצריך, נפתחה תיקיה "ריימן", שיש בה כמה קבצים: RAYMAN.EXE, RAYMANDB, RAYMAN.BAT ועוד כל מיני. וכשאני פותחת דרך דוסבוקס נפתח מסך שחור ואחרי כמה שניות אני שומעת ת'מנגינות שאני כ"כ אוהבת אבל לא רואה כלווווווום!! אבל יאללה התיאשתי כבר במילא..
ואגב, זה ממש ממש מדהים איך שאתה פשוט עושה הכל לעזור לכולם!! כל הכבוד!!!!
זה ממש לא קשה, פשוט לא היה לי כח להתחיל לפרט, אבל אם אתה מוכן לצאת מגדרך עאלק, אז יאללה - קודם כל - כמעט נפטרתי משמחה כשמצאתי בגוגל ת'אתר המדהים והמהמם הזה, (מצאתי אותו כשחיפשתי את ריימן) הגעתי לעמוד הראשון של הפורום הזה, ועשיתי לפי ההוראות צריבה שהיו שם, איזה 5-6 דיסקים עפו לפח.. אחד התמלא בשתי מ"ב ועוד אחד פרגן לי 6, וכשזה כן צרב את הכל - זה לא עלה... התיאשתי מהדרך הזו ועברתי לדרך השניה פרסתי עשיתי מה שצריך, נפתחה תיקיה "ריימן", שיש בה כמה קבצים: RAYMAN.EXE, RAYMANDB, RAYMAN.BAT ועוד כל מיני. וכשאני פותחת דרך דוסבוקס נפתח מסך שחור ואחרי כמה שניות אני שומעת ת'מנגינות שאני כ"כ אוהבת אבל לא רואה כלווווווום!! אבל יאללה התיאשתי כבר במילא..
ואגב, זה ממש ממש מדהים איך שאתה פשוט עושה הכל לעזור לכולם!! כל הכבוד!!!!
חשוד מאוד...
גם עם מסך LCD דבר כזה לא אמור לקרות(אני עובד עם מסך כזה בעצמי).... יכול להיות שזה קורה במסכי LCD ממש ישנים? (או ממש מעפנים?)
האם יש לך מסך LCD (מסך דק)? והאם הוא עתיק?
תנסי לעשות את הדבר הבא:
אחרי שאת מפעילה את הקובץ RaymanDB תלחצי Alt+Enter בכדי לעבור לחלון קטן, עכשיו את אמורה לראות מה קורה, ברגע שאת מגיעה לתפריט הראשי תלחצי עוד פעם Alt+Enter לחזור למסך מלא ותגידי לי מה קרה(גם בחלון וגם במסך מלא שלאחר מכן).
גם עם מסך LCD דבר כזה לא אמור לקרות(אני עובד עם מסך כזה בעצמי).... יכול להיות שזה קורה במסכי LCD ממש ישנים? (או ממש מעפנים?)
האם יש לך מסך LCD (מסך דק)? והאם הוא עתיק?
תנסי לעשות את הדבר הבא:
אחרי שאת מפעילה את הקובץ RaymanDB תלחצי Alt+Enter בכדי לעבור לחלון קטן, עכשיו את אמורה לראות מה קורה, ברגע שאת מגיעה לתפריט הראשי תלחצי עוד פעם Alt+Enter לחזור למסך מלא ותגידי לי מה קרה(גם בחלון וגם במסך מלא שלאחר מכן).
טוב, בדקתי עם המסך השני וגם שם זה בסדר(והוא הרבה יותר ישן) אז כמו שאמרתי, נשאר לי רק לירות באפילה:
יש כמה שינויים שאת יכולה לעשות לקובץ הקונפיגורציה, בכדי לשנות משהו שם, את פותחת את הקובץ dosbox.conf (זה שנמצא בתיקייה של ריימן כמובן, ביחד עם RaymanDB) עם עורך הרשומות(NOTEPAD) משנה את הערך שאת רוצה, שומרת את המסמך וסוגרת אותו.
הערכים שאת יכולה לנסות לשנות:
fullresolution=original
ל:
fullresolution=1280x1024 (אם יש לך מסך רגיל)
או:
fullresolution=1440x900 (אם יש לך מסך רחב - Widescreen)
----
aspect=false
ל:
aspect=true
זהו בעצם, אם משהו הצליח תגידי לי בבקשה.
תודה
יש כמה שינויים שאת יכולה לעשות לקובץ הקונפיגורציה, בכדי לשנות משהו שם, את פותחת את הקובץ dosbox.conf (זה שנמצא בתיקייה של ריימן כמובן, ביחד עם RaymanDB) עם עורך הרשומות(NOTEPAD) משנה את הערך שאת רוצה, שומרת את המסמך וסוגרת אותו.
הערכים שאת יכולה לנסות לשנות:
fullresolution=original
ל:
fullresolution=1280x1024 (אם יש לך מסך רגיל)
או:
fullresolution=1440x900 (אם יש לך מסך רחב - Widescreen)
----
aspect=false
ל:
aspect=true
זהו בעצם, אם משהו הצליח תגידי לי בבקשה.
תודה