הוא מזכיר שם את SOTC בהקשר של לימבו. SOTC הוא אולי גם "יצירת אומנות", אבל בניגוד ללימבו, הוא כנראה יצירת אומנות לחלשים כי יש לו מוסיקה מעולה(כאמור, חובבי אומנות אמיתיים לא צריכים מוסיקה), משחקיות טובה בהרבה וגרפיקה מצויינת לזמנו(יצירת אומנות אמיתית לא צריכה יותר משחור-לבן!). לדעתי SOTC טוב ומספק בכמה רמות מלימבו(גם מבחינת הסיפור והאווירה, אם תשאלו אותי), אבל מה אני כבר מבין...Octarine כתב:גם יאצי לא התלהב במיוחד מלימבו (בדיוק לפני שנה!).
http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... pank-Limbo" target="_blank
המשחקים המומלצים שלכם
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: המשחקים המומלצים שלכם (אוף-טופיק)
*אנחה* יום אחד אני אקנה PS2 או מחשב חזק מספיק להריץ אמולטור שלו ואשחק סוף סוף ב-SotC
.

אגב, תיקון קטן שלי: אפשר אולי להגיד שללימבו יש מוסיקה, בכל זאת מסתבר שיש לו Soundtrack...
(http://limbogame.bandcamp.com" target="_blank)
פשוט מעט מידי, לעיתים רחוקות מידי, וגם זה יותר כמו...צלילי אווירה(Ambient) מאשר ההגדרה שלי למוסיקה...וחבל. מוסיקה לדעתי עושה הרבה *מאוד* למשחק, בטח למשחק מהסגנון הזה. לצערי אני לא מסכים עם אלו שחושבים שהמשחק מושלם גם ככה.
(http://limbogame.bandcamp.com" target="_blank)
פשוט מעט מידי, לעיתים רחוקות מידי, וגם זה יותר כמו...צלילי אווירה(Ambient) מאשר ההגדרה שלי למוסיקה...וחבל. מוסיקה לדעתי עושה הרבה *מאוד* למשחק, בטח למשחק מהסגנון הזה. לצערי אני לא מסכים עם אלו שחושבים שהמשחק מושלם גם ככה.
אני לא יכול להמליץ עליו מספיק. אחד המשחקים הטובים ששיחקתי בהם.Octarine כתב:*אנחה* יום אחד אני אקנה PS2 או מחשב חזק מספיק להריץ אמולטור שלו ואשחק סוף סוף ב-SotC.
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
Tapuzi כתב:עזבו רגע את כל המשחקים האחרים...
.... הנה ביקורת וידאו למשחק - אורכו של הסרטון 7 דקות,
אני ממליץ במקום לראותו פשוט להתחיל לשחק במשחק ולהקציב 7 דקות. אני מאמין שתרצו להמשיך לשחק.
לא יודע, כל הבלגן הזה על המסך מביא לי עצבים.C-man כתב:ראיתי את הטריילר, נראה ממש חמוד (וגם המוזיקה ממכרת).
הלימבו הזה מסקרן אותי יותר.
ואם כבר הזכרת, RG...ממש לא התלהבתי מהמוסיקה בטריילר של Cave Story. מעצבנת לדעתי(וחוזרת על עצמה מהר...מידי).
גם אותי לימבו סיקרן. לצערי התאכזבתי דווקא בנקודות שיותר סיקרנו אותי(סיפור שקשה לומר שקיים, אווירה לא כזו מדהימה וכו').
גם אותי לימבו סיקרן. לצערי התאכזבתי דווקא בנקודות שיותר סיקרנו אותי(סיפור שקשה לומר שקיים, אווירה לא כזו מדהימה וכו').
בתזמון מושלם לכל הדיון פה על משחקים אומנותיים, יצא פרק חדש של Extra Credits שעוסק בנושא. שווה צפייה.
אוף, באמת שקשה לי לראות את זה. יש לו קול ממש מעצבן.Yoyole כתב:בתזמון מושלם לכל הדיון פה על משחקים אומנותיים, יצא פרק חדש של Extra Credits שעוסק בנושא. שווה צפייה.
גם אותי הוא מסקרן. נחשפתי אליו בפורום אחר, אבל לא רציתי לכתוב עליו פה עד שלא יצא לי לשחק בו.Radioactive Grandpa כתב:לא יודע, כל הבלגן הזה על המסך מביא לי עצבים.
הלימבו הזה מסקרן אותי יותר.
אני מוכן להבין שהטעם שלך במשחקים ומוזיקה הפוך משלי.עידן כתב:אוף, באמת שקשה לי לראות את זה. יש לו קול ממש מעצבן.Yoyole כתב:בתזמון מושלם לכל הדיון פה על משחקים אומנותיים, יצא פרק חדש של Extra Credits שעוסק בנושא. שווה צפייה.
אבל לא לראות Extra Credits בגלל הקול של הקריין? באמת?

אם הוא היה ממש מרתק אז אולי זה היה שונה. אבל הוא גם פשוט לא מעניין,מצטער. גם יאצי שאוקטרין מקשר אליו(וסליחה מראש אוקטרין, שום דבר אישי) די מעצבן אותי.
ולגבי לימבו-לכו על זה, נסו אותו. אני כנראה באמת לא מבין באומנות. לדעתי הוא משחק נחמד, לא יותר מזה. ובטח שלא כמו שהיללו אותו. מבחינת משחקיות באמת שאין בו שום דבר מיוחד והרוב בסיסי לגמרי. העיצוב הגרפי הוא בעיקר מה שעושה אותו לדעתי. עלילה? אני יכול אולי לחפור קצת על מה שאני חושב שקורה שם, אבל אם אני צריך לדמיין הכל בעצמי, אז מה הטעם בלעשות משחק בכלל? דמיון מפותח יש לי גם בלעדיו
ולגבי לימבו-לכו על זה, נסו אותו. אני כנראה באמת לא מבין באומנות. לדעתי הוא משחק נחמד, לא יותר מזה. ובטח שלא כמו שהיללו אותו. מבחינת משחקיות באמת שאין בו שום דבר מיוחד והרוב בסיסי לגמרי. העיצוב הגרפי הוא בעיקר מה שעושה אותו לדעתי. עלילה? אני יכול אולי לחפור קצת על מה שאני חושב שקורה שם, אבל אם אני צריך לדמיין הכל בעצמי, אז מה הטעם בלעשות משחק בכלל? דמיון מפותח יש לי גם בלעדיו

- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
אה, זה זכר מקריין את הוידאו ההוא?..
טוב. אולי הוא לובש תחתונים הדוקים.
נסיתי ואני שותף לביקורת שלך (למרבה הפתעתי, יש לציין...).
יש בו כמה קטעים מועטים שהיו שנונים בעיני, הבונוס הכי גדול שלו הוא המשותף לפורטל: קצר, מעניין ברובו, ומאתגר בקושי (איך שאנחנו מזדקנים ומתפנקים)...
כן. חביב, ולא הרבה מעבר לזה.
ראיתי מעט דמיון ל-Aquaria בקו העלילתי-אומנותי, למרות שהם שונים בתכלית.
יש בו כמה קטעים מועטים שהיו שנונים בעיני, הבונוס הכי גדול שלו הוא המשותף לפורטל: קצר, מעניין ברובו, ומאתגר בקושי (איך שאנחנו מזדקנים ומתפנקים)...
אין מה להוסיף. +1.Radioactive Grandpa כתב:אה, זה זכר מקריין את הוידאו ההוא?..
(לא שיחקתי ב-Aquaria. הוא גם לא היה נראה לי כזה מעניין)
עריכה: רגע, למה למרבה הפתעתך? אני כזה יוצא דופן?

אתה רואה, ואתה כעסת עלי כשאמרתי את זה.עידן כתב:עריכה: רגע, למה למרבה הפתעתך? אני כזה יוצא דופן?
כי אתה לא יוצא דופן, Og?Og כתב:אתה רואה, ואתה כעסת עלי כשאמרתי את זה.עידן כתב:עריכה: רגע, למה למרבה הפתעתך? אני כזה יוצא דופן?
יוצא דופן במה? בטעם הרוב במשחקים? לעניות דעתי לא.
[עריכה]
וזאת כמובן, כל עוד אנחנו מוציאים מהתמונה את כל הזאטוטים זבי החוטם שגונחים "CALL OF DUTY" שוב ושוב כמו זומבים.
[עריכה]
וזאת כמובן, כל עוד אנחנו מוציאים מהתמונה את כל הזאטוטים זבי החוטם שגונחים "CALL OF DUTY" שוב ושוב כמו זומבים.