RPG-ראשי
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Azurerider
- משתמש רשום

בוב חלם שהוא מצא את אקרנות', החרב האגדית שבשבילה יצא אל המסע המוזר הזה. הוא הניף אותה מעל לראשו בגאווה, עת שאלפי אורקים הסתערו לעברו. הוא שיסע ושיסף אותם אחד אחרי השני ללא שום מאמץ. לבסוף, כאשר ניצב מעל הררי האורקים המתים, קרה דבר מוזר.
החרב הפכה לקיסם.
בזמן שבוב הביט בפליאה במיני אקרנות', החרב קפצה מידו ודקרה אותו בלחי.
הוא התעורר.
הזאבים שהבחינו בחבורה היו כבר די קרובים. הירח המלא האיר את הסביבה, אבל בוב ידע שהזאבים קרובים עוד לפני שראה אותם. חוש הריח של בוב היה מפותח מעט תודות לגנים הגובליניים שלו. הוא ידע שהסכנה קרובה. הוא ראה שמלבדו, קוחאבאדו הוא היחיד שהתעורר. לא היה הרבה זמן להעיר את כולם, אז במקום לנסות לעבור אחד אחד, בוב זעק זעקת קרב אדירה.
החרב הפכה לקיסם.
בזמן שבוב הביט בפליאה במיני אקרנות', החרב קפצה מידו ודקרה אותו בלחי.
הוא התעורר.
הזאבים שהבחינו בחבורה היו כבר די קרובים. הירח המלא האיר את הסביבה, אבל בוב ידע שהזאבים קרובים עוד לפני שראה אותם. חוש הריח של בוב היה מפותח מעט תודות לגנים הגובליניים שלו. הוא ידע שהסכנה קרובה. הוא ראה שמלבדו, קוחאבאדו הוא היחיד שהתעורר. לא היה הרבה זמן להעיר את כולם, אז במקום לנסות לעבור אחד אחד, בוב זעק זעקת קרב אדירה.
- עכבר כחול מדבר
- משתמש רשום

- איש קשר:
מרטין חלם שהוא ארנב. ושבאגס באני, רוג'ר ראביט, אנרג'ייסזר, באסטר ובאבי באני, הארנב המטורף, הארנב הממהר ושאר ארנבים מפורסמים אחרים מנסים לגנוב לו את כל הגזרים שיש לו.
הוא התעורר עם זיעה קרה.
הוא ראה את להקת הזאבים, והיה בטוח שהוא חולם..
"אני חולם! מעניין אם גם האחרים חולמים.... אני מאוד מקווה שאני לא אצטרך לשמוע על מה הם חולמים*"
מרטין החליט שאם הוא כבר חולם שהוא ישתעשע. הוא התחיל להכניס חול לכל מי שישן לתוך הנחיריים. כולם התעוררו בעצבנות.
"מממ.. יש לי רעיון!"
חשב מרטין לעצמו, והתעלם מהקללות של אלה שרק התעוררו.
מרטין רץ אל עבר להקת הזאבים.
אלוהים יודע מה הוא חשב לעצמו.
מרטין המסכן, לא יודע שהוא בעצם לא חולם בכלל..
-------------------------------------------------------
*יאללה אל תתחילו לספר על מה שחלמתם! אקשן! אקשן!
הוא התעורר עם זיעה קרה.
הוא ראה את להקת הזאבים, והיה בטוח שהוא חולם..
"אני חולם! מעניין אם גם האחרים חולמים.... אני מאוד מקווה שאני לא אצטרך לשמוע על מה הם חולמים*"
מרטין החליט שאם הוא כבר חולם שהוא ישתעשע. הוא התחיל להכניס חול לכל מי שישן לתוך הנחיריים. כולם התעוררו בעצבנות.
"מממ.. יש לי רעיון!"
חשב מרטין לעצמו, והתעלם מהקללות של אלה שרק התעוררו.
מרטין רץ אל עבר להקת הזאבים.
אלוהים יודע מה הוא חשב לעצמו.
מרטין המסכן, לא יודע שהוא בעצם לא חולם בכלל..
-------------------------------------------------------
*יאללה אל תתחילו לספר על מה שחלמתם! אקשן! אקשן!
החבורה התקבצה למעגל אחד, גב אל גב. המזל הטוב של החבורה שהזאבים היו בידיוק במספרם. קוחאבאדו אמר שכדאי שכל אחד יתקוף זאב. ברגע שאחד מהחבורה יחסל זאב , הוא יעזור לאחד מהאחרים שמתקשה.
קוחאבאדו מאוד חשש כי לא היה לו שום כלי נשק להלחם איתו. הוא נזכר שיש לו בתיק את שרביט הכסף. אך לא יכל להשתמש ביכול של השרביט על זאבים, לכן החליט שיכה איתו על הזאבים בתקווה שהשרביט לא יישבר או ייסדק. הוא שלף את השרביט והחזיק אותו בידיו (מכיוון שהשרביט מאוד כבד). הוא הסתער לעבר זאב אחד שנראה גדול בהשוואה אל האחרים. הוא הכה את הזאב בעזרת שרביט הכסף בערופו אך זה לא הזיז לזאב כלל. קוחאבאדו מלמל קצת וניסה שנית אך הפעם דחף את המקל בבטנו. הזאב התגלגל על הרצפה אך חזר לעמוד על רגליו במהרה. לקוחאבאדו לא היו יותר אפשרויות, מכיוון שראש השרביט היה עגול ומסביבו 4 דוקרנים קטנים. קוחאבאדו חשב על הרעיון שינסה לפגוע בזאב עם הדוקרנים אך הם היו קטנים מידי יחסית לראש השרביט. קוחאבאדו חשב שאולי כדאי להפוך את השרביט ולהכות עם חלקו התחתון של השרביט. הוא החזיק בראש השרביט וברגע שרצה להכות שלישית קרה דבר מוזר. יצאו אורות כסופים מראש השרביט. ראש השרביט נבלע בתוך השרביט עצמו, מה שגרם לקוחאבאדו להפיל את השרביט. הדוקרנים הפכו גדולים והתאחדו לדוקרן אחד. עכשיו השרביט נראה כמו חנית קטנה רק הרבה יותר טובה. קוחאבאדו התפלא ומאוד שמח. "עכשיו אני אוכל לחסל אותו". הוא לקח את שרביט האדם הקדמון (ככה הוא קרה לו) אך עכשיו הוא היה הרבה יותר כבד שקוחאבאדו כמעט נפל על הקרקע. הוא התנדנד מצד לצד ולבסוף נפל עם השרביט מול הזאב. הזאב קפץ לצד אבל לא בזמן, כי השרביט נפל ונתקע ברגלו האחורית הימנית. הזאב נפל על הקרקע וגנח מכאבים. קוחאבאדו חשב שהוא לא בסכנה יותר ורצה להוציא את שרביטו. הוא התקדם אל הזאב אך ברגע שהגיע לרגלו הזאב השתמש ברגלו הקדמית הימנית והפיל את קוחאבאדו. קוחאבאדו נשרט בשתי שוקיו. השריטות היו חזקות ולקוחאבאדו היה קשה לקום ואף ללכת. הוא סחב את רגליו עם ידיו כשהוא על הקרקע לאחור כדי שהזאב לא יהיה בטווח פגיעה בו. הוא לקח את המימיה שלו שהייתה קשורה למותניו והשתמש בחצי מהמים שהיו בה כדי לשפוך על פצעיו. זה מאוד שרף לו, והשריטות היו מאוד עמוקות. הוא איבד המון דם וגם מים. קוחאבאדו ניסה לקום אך ללא הצלחה. הוא קיווה כי מישהו מהחבורה יעזור לו.
קוחאבאדו מאוד חשש כי לא היה לו שום כלי נשק להלחם איתו. הוא נזכר שיש לו בתיק את שרביט הכסף. אך לא יכל להשתמש ביכול של השרביט על זאבים, לכן החליט שיכה איתו על הזאבים בתקווה שהשרביט לא יישבר או ייסדק. הוא שלף את השרביט והחזיק אותו בידיו (מכיוון שהשרביט מאוד כבד). הוא הסתער לעבר זאב אחד שנראה גדול בהשוואה אל האחרים. הוא הכה את הזאב בעזרת שרביט הכסף בערופו אך זה לא הזיז לזאב כלל. קוחאבאדו מלמל קצת וניסה שנית אך הפעם דחף את המקל בבטנו. הזאב התגלגל על הרצפה אך חזר לעמוד על רגליו במהרה. לקוחאבאדו לא היו יותר אפשרויות, מכיוון שראש השרביט היה עגול ומסביבו 4 דוקרנים קטנים. קוחאבאדו חשב על הרעיון שינסה לפגוע בזאב עם הדוקרנים אך הם היו קטנים מידי יחסית לראש השרביט. קוחאבאדו חשב שאולי כדאי להפוך את השרביט ולהכות עם חלקו התחתון של השרביט. הוא החזיק בראש השרביט וברגע שרצה להכות שלישית קרה דבר מוזר. יצאו אורות כסופים מראש השרביט. ראש השרביט נבלע בתוך השרביט עצמו, מה שגרם לקוחאבאדו להפיל את השרביט. הדוקרנים הפכו גדולים והתאחדו לדוקרן אחד. עכשיו השרביט נראה כמו חנית קטנה רק הרבה יותר טובה. קוחאבאדו התפלא ומאוד שמח. "עכשיו אני אוכל לחסל אותו". הוא לקח את שרביט האדם הקדמון (ככה הוא קרה לו) אך עכשיו הוא היה הרבה יותר כבד שקוחאבאדו כמעט נפל על הקרקע. הוא התנדנד מצד לצד ולבסוף נפל עם השרביט מול הזאב. הזאב קפץ לצד אבל לא בזמן, כי השרביט נפל ונתקע ברגלו האחורית הימנית. הזאב נפל על הקרקע וגנח מכאבים. קוחאבאדו חשב שהוא לא בסכנה יותר ורצה להוציא את שרביטו. הוא התקדם אל הזאב אך ברגע שהגיע לרגלו הזאב השתמש ברגלו הקדמית הימנית והפיל את קוחאבאדו. קוחאבאדו נשרט בשתי שוקיו. השריטות היו חזקות ולקוחאבאדו היה קשה לקום ואף ללכת. הוא סחב את רגליו עם ידיו כשהוא על הקרקע לאחור כדי שהזאב לא יהיה בטווח פגיעה בו. הוא לקח את המימיה שלו שהייתה קשורה למותניו והשתמש בחצי מהמים שהיו בה כדי לשפוך על פצעיו. זה מאוד שרף לו, והשריטות היו מאוד עמוקות. הוא איבד המון דם וגם מים. קוחאבאדו ניסה לקום אך ללא הצלחה. הוא קיווה כי מישהו מהחבורה יעזור לו.
- עכבר כחול מדבר
- משתמש רשום

- איש קשר:
בגלל הפעילות העלובה לאחרונה של המשחק, יש צורך לבצע שינויים.
כדי לשמור על קצב נורמלי, יש צורך שכל אחד ירשום משהו כמו הודעה ליום.
אני לכן מודיע כעת באופן רשמי מי ממשיך ומי לא.
לא מעוניין להמשיך: Commander Keen
לא ממשיכים בגלל חוסר פעילות: הצייד ו-ForgottenSoul.
אם מישהו מהשלושה שציינתי כן ירצה לחזור, ויהיה מוכן להישאר פעיל, הוא יוכל לחזור.
מי שלא רוצה עוד להמשיך יכול לומר לי, המשחק הוא לא בכפייה, אבל אם אתם לא פעילים, אתם פשוט פוגעים בשאר.
הודיעו לי שמעוניינים להמשיך: C-Man וטראנקס
במידה ונישאר עם פחות מ-3 שחקנים, אסגור את המשחק, לצערי.
כדי לשמור על קצב נורמלי, יש צורך שכל אחד ירשום משהו כמו הודעה ליום.
אני לכן מודיע כעת באופן רשמי מי ממשיך ומי לא.
לא מעוניין להמשיך: Commander Keen
לא ממשיכים בגלל חוסר פעילות: הצייד ו-ForgottenSoul.
אם מישהו מהשלושה שציינתי כן ירצה לחזור, ויהיה מוכן להישאר פעיל, הוא יוכל לחזור.
מי שלא רוצה עוד להמשיך יכול לומר לי, המשחק הוא לא בכפייה, אבל אם אתם לא פעילים, אתם פשוט פוגעים בשאר.
הודיעו לי שמעוניינים להמשיך: C-Man וטראנקס
במידה ונישאר עם פחות מ-3 שחקנים, אסגור את המשחק, לצערי.
Androsyn ניצב מול זאב שהיה בתנוחה קרבית, מוכן לקפוץ ולנעוץ את שיניו בצוורו.
Androsyn ניסה להפחיד את הזאב בכך ששלף את הפיגיון שלו באיום כדי להראות לזאב מי הבוס. לא נראה שהזאב פחד כל כך מבני אדם. הזאב זינק עליו בתגובה Androsyn זז אחורה וניסה לפגוע בזאב עם הפגיון אבל בטעות העיף את היד חזק מידי ופספס את הזאב אבל שרט את מרטין שישב על בוב והכה אותו.
Androsyn ניסה להפחיד את הזאב בכך ששלף את הפיגיון שלו באיום כדי להראות לזאב מי הבוס. לא נראה שהזאב פחד כל כך מבני אדם. הזאב זינק עליו בתגובה Androsyn זז אחורה וניסה לפגוע בזאב עם הפגיון אבל בטעות העיף את היד חזק מידי ופספס את הזאב אבל שרט את מרטין שישב על בוב והכה אותו.
נראה שאף אחד לא בא לעזרתו של קחואבאדו. הוא ניסה לקום שוב. ניסה לאט לאט ולא בסוף עמד קפוף ומתנשף. הוא הרגיש מוזנח שאף אחד מהחבורה למה בא לעזרתו אבל זה לא היה זמן לזה. הוא הלך כמו צולע אל הזאב בכדי לקחת את השרביט בחזרה. הוא הלך באיטיות רבה אל לבסוף הרגיע לשרביט. הוא החזיק בה, וניסה להוציא אותה מהזאב הגוסס. הוא משך בה בכל כוחו הנותר, ולא הצליח. הוא ניסה שוב והפעם היא כבר קצת השתחררה בפעם השלישית (פעם שלישית גלידה) הוא כבר הוציא את השרביט ונפל איתו על הקרקע שוב. הזאב גסס מאוד והיה על סף מוות, וכאב לו יותר כשאר קוחאבאדו הוציא את שרביטו מרגלו. קוחאבאדו הניף את השרביט שהתנדנד לו בידיו וניסה לשמור על שיווי משקל, ובמקום לסשף את השרביט שוב בזאב, הוא פשוט עשה פעולה דומה למשחק גולף. הזאב התהפך ולאחר שניות ספורות מת. שרביטו של קוחאבאדו חזר למצבו הרגיל. קוחאבאדו רצה לעזור לשאר החבורה אך לא יכל כי אם היה תוקף עוד זאב, היה אולי מת. הוע העדיף להשען על עץ בישיבה.
- Azurerider
- משתמש רשום

בוב נופף בחרבו מול הזאב שהתקרב אליו, תוך כדי ניסיון לנער מעליו את מרטין, ללא הצלחה. ואז מרטין עשה דבר טיפשי מאוד. הוא הפסיק להכות את בוב. במקום זה, הוא כיסה את עיניו. למרבה הצער, בדיוק באותו רגע, הזאב זינק ונעץ את שיניו ברגלו של בוב, שזעק בכאב.
השינוי שחל הפעם בבוב לא היה בולט לעין כמו השינוי הקודם. לפחות לא מיד. צורת גופו הבסיסית נשמרה, פחות או יותר, עם שינויים קטנים בלבד. השוני האמיתי היה בגודל ופנים.
בוב הפך לדוב מערות.
אבל הפעם, בוב הרגיש שונה. במקום המודעות החייתית שתמיד השתלטה עליו בכל פעם ששינה צורה, הוא הרגיש שקול יותר, כאילו השוני חל רק על גופו, ומוחו נשאר בעינו.
הוא הדף מעליו בקלות את מרטין, ובכעס גדול חבט בזאב שמתחתיו, והחל להכות אותו נמרצות.
השינוי שחל הפעם בבוב לא היה בולט לעין כמו השינוי הקודם. לפחות לא מיד. צורת גופו הבסיסית נשמרה, פחות או יותר, עם שינויים קטנים בלבד. השוני האמיתי היה בגודל ופנים.
בוב הפך לדוב מערות.
אבל הפעם, בוב הרגיש שונה. במקום המודעות החייתית שתמיד השתלטה עליו בכל פעם ששינה צורה, הוא הרגיש שקול יותר, כאילו השוני חל רק על גופו, ומוחו נשאר בעינו.
הוא הדף מעליו בקלות את מרטין, ובכעס גדול חבט בזאב שמתחתיו, והחל להכות אותו נמרצות.