עד כאן הביקור התקופתי ונטול התועלת שלי.
חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Dol Amroth knight
- משתמש רשום

- איש קשר:
Re: חידון מסע אל העבר - זיהוי משחקים ישנים לפי רמזים!
אוף טופיק לחלוטין, אבל אני מקבל את התחושה שבילית תקופת מה מחייך בתור שה"מ (וכנראה שאפילו די מוצלח)... (הכוונה ל- BluePrint כמובן)
...off to pick
נכון ששיהמתי בעברי אבל לתקופה קצרה, ואם המדד למוצלחות בתחום הוא הנאה גרידא אז יכול להיות שגם זה. (אם כי קשה להשוות את תקופת הילדות לעכשיו)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
שירות ההדרכה ומקצוע במשרד החקלאות?...
אתם מתכוונים למנחה במשחק DND או משהו כזה? זה הכיוון?
אתם מתכוונים למנחה במשחק DND או משהו כזה? זה הכיוון?
Acronymonimous
יש דבר כזה במשרד החקלאות?
כוונתינו היא לשליט המבוך במשחקי מבוכים ודרקונים.
כוונתינו היא לשליט המבוך במשחקי מבוכים ודרקונים.
טוב, למרות שהאורך הוא חצי שנייה, זה אמור להיות ממש, אבל ממש קל. אני אופתע לחלוטין אם יעברו יותר מחמש דקות עד שזה יפתר:
http://masa0000.googlepages.com/Whoopee.mp3" target="_blank
(אני אפילו אהמר שיש כאן אחד(שבמקרה מחובר ממש עכשיו) שיכול לזהות רק לפי שם הקובץ).
http://masa0000.googlepages.com/Whoopee.mp3" target="_blank
(אני אפילו אהמר שיש כאן אחד(שבמקרה מחובר ממש עכשיו) שיכול לזהות רק לפי שם הקובץ).
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
המממ... מעניין מי זה המישהו הזה...
MK2
אני עכשיו אחפש מה הוא באמת אומר שם, כי זה לא באמת "Whoopie"...
[עריכה]
כן, זה "Toasty", או לפחות כך על פי רבבות מקורות שונים באינטרנט המיוחסים לאיש המבצבץ מאחת נפינות התחתונות של המסך, המזוהה עם דן פורדן, מעצב הסאונד של המשחק.
אגב, זה הימור, אבל המקום שבו הקלטת את זה הוא Wasteland? הסגול הזה?
MK2
אני עכשיו אחפש מה הוא באמת אומר שם, כי זה לא באמת "Whoopie"...
[עריכה]
כן, זה "Toasty", או לפחות כך על פי רבבות מקורות שונים באינטרנט המיוחסים לאיש המבצבץ מאחת נפינות התחתונות של המסך, המזוהה עם דן פורדן, מעצב הסאונד של המשחק.
נערך לאחרונה על ידי Radioactive Grandpa ב ב' פברואר 25, 2008 7:43 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם אני הבנתי מיד שזה MK2 
האינטרנט שלי מקרטע, ובקושי מסכים לפתוח את האתר, אז אני צריך קצת זמן כדי לבדוק את כל ההודעות פה
האינטרנט שלי מקרטע, ובקושי מסכים לפתוח את האתר, אז אני צריך קצת זמן כדי לבדוק את כל ההודעות פה
אמתRadioactive Grandpa כתב:MK2
ואללה?ז"א שאלו ממש מילים באנגלית? איזו פאדיחה, אני ממש מובחRadioactive Grandpa כתב:אני עכשיו אחפש מה הוא באמת אומר שם, כי זה לא באמת "Whoopie"...
באמת מעניין מה הוא אומר...
למען האמת, ראיתי גם אותך מחובר אבל הייתה לי הרגשה שR.G ישיג אותך, הוא מהיר הזקן...איתן כתב:גם אני הבנתי מיד שזה MK2
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
LOL!Og כתב:למען האמת, ראיתי גם אותך מחובר אבל הייתה לי הרגשה שR.G ישיג אותך, הוא מהיר הזקן...
טוב, זה נשמע ממש גרוע הפעם, אז נראה לי שאפסיק עם זה.
מנין המנגינה הזו?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
שתי המנגינות נשמעות די מוכרות (אולי הן רק נשמעות כך, יש למוח נטייה ליצור זיכרונות לפעמים).
בכל מקרה אני לא יכול לזהות את המשחק.
בכל מקרה אני לא יכול לזהות את המשחק.
להזיק זה לא יכול...BluePrint כתב:שאפרסם את שני הקטעים הנוספים שהכנתי כדי להסביר טוב יותר?
זה ממש לא נשמע כמו Toasty... אולי זה רק בגרסת הPC ככה.Radioactive Grandpa כתב:כן, זה "Toasty", או לפחות כך על פי רבבות מקורות שונים באינטרנט המיוחסים לאיש המבצבץ מאחת נפינות התחתונות של המסך, המזוהה עם דן פורדן, מעצב הסאונד של המשחק.
Wasteland ? לא נראה לי... זה מהשלב הראשון, נדמה לי שקוראים לו משהו עם Pool (זו עם החומצה).
כן, גם לי המנגינה הראשונה נשמעה קצת מוכרת. השנייה בכלל לא.C-man כתב:שתי המנגינות נשמעות די מוכרות (אולי הן רק נשמעות כך, יש למוח נטייה ליצור זיכרונות לפעמים)
(ואני חייב לציין שאני ממש אוהב את הציטוט מתוך ההודעות בדף התגובה)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ראשית, זה נשמע אותו הדבר בדיוק (הגרסאות). שנית, אני מסכים איתך לחלוטין... בזמנו הטרידה אותי מאד הסוגייה, ואף שנתקלתי בכמה מקורות שטענו אחרת מ"Toasty", זה היה הנפוץ ביותר, ובהקשרים הכי מבוססים.Og כתב:זה ממש לא נשמע כמו Toasty... אולי זה רק בגרסת הPC ככה.
[לא נערך כי שוב נבדק לפני...]
רגע, למה לשבור את הראש? תכתוב "Toasty!" בויקיפדיה.
עוד מקור (שמדבר על זה אבל לא מנמק את זה): Dan Forden - at MobyGames
הטריד אותי מה שאמרת, אז בדקתי שוב והפעם אני משוכנע ממש. זה או Wasteland או The Portal. ל-Dead Pool יש מנגינה אחרת (אותה אחת שיש ב-The Tower).Og כתב:Wasteland ? לא נראה לי... זה מהשלב הראשון, נדמה לי שקוראים לו משהו עם Pool (זו עם החומצה).
המממ, עוד לא הקלטתי אחרות. חשבתי שהשנייה תסגיר (גם ממש התבאסתי על האיכות של זה... מתחיל להתבייש). בכל אופן זה הולך ונהיה קל יותר. מחר אקליט עוד שתיים, ואם השלישית לא תסגיר - האחרונה אמורה לסיים את החידה ללא ספק.Og כתב:כן, גם לי המנגינה הראשונה נשמעה קצת מוכרת. השנייה בכלל לא.C-man כתב:שתי המנגינות נשמעות די מוכרות (אולי הן רק נשמעות כך, יש למוח נטייה ליצור זיכרונות לפעמים)
אי לכך, נראה לי שאתה מתבלבל עם משהו אחר, עוג, אם השניה היא שלא מוכרת לך כלל (למרות ששחקת במשחק, אני די בטוח). יכול להיות שזה מזכיר לך את "צער לך וצער לי" של איינשטיין ורביץ?..