חבילת דוסבוקס עם חלונות 95
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: חבילת דוסבוקס עם חלונות 95
הנה לינק עם כמה אלטרנטיבות אחרות
http://flashmirrors.com/files/1y6rtcqlo ... W95.7z.rar" target="_blank
http://flashmirrors.com/files/1y6rtcqlo ... W95.7z.rar" target="_blank
סחטיין, יופי של דבר!Radioactive Grandpa כתב:בבקשה
Og כתב:<מושך באף> באמא'שלי אדוני השוטר, זה לא קוקאין, זה קמח...![]()

אוקיי, אני חושב שסיימתי את שלב א' של המדריך. Og, תרצה להעיף מבט? משהו עדיין חסר לך?
ממבט (ממש) מהיר זה נראה מאד מושקע. אני אשתדל להתעמק יותר בהמשך השבוע.
ולמען התיעוד: חבילת דוסבוקס עם חלונות 95 (מסעויקי).
ולמען התיעוד: חבילת דוסבוקס עם חלונות 95 (מסעויקי).
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
Og כתב:ולמען התיעוד: חבילת דוסבוקס עם חלונות 95 (מסעויקי).

אתה צודק, טעות שלי.Radioactive Grandpa כתב:![]()
אמממ, כן, אז DiskExplorer לא תומך בשמות קבצים ארוכים. יש לי כמה תיאוריות ותירוצים ללמה חשבתי שכן אבל לא אשעמם אף אחד איתם.
אני בתהליך של הוספת תכנה חדשה בשם OSFMount למדריך, כמו כן אני אתקן את הטעות שלי ואוסף עוד כמה דברים קטנים. אני כותב את השינויים במסמך טקסט וכשאסיים (אני מקווה שעוד יום-יומיים) אשנה אותם בויקי אז אם מישהו תכנן לערוך את העמוד, קחו את זה בחשבון שלא תהיינה התנגשות עריכות.
אני בתהליך של הוספת תכנה חדשה בשם OSFMount למדריך, כמו כן אני אתקן את הטעות שלי ואוסף עוד כמה דברים קטנים. אני כותב את השינויים במסמך טקסט וכשאסיים (אני מקווה שעוד יום-יומיים) אשנה אותם בויקי אז אם מישהו תכנן לערוך את העמוד, קחו את זה בחשבון שלא תהיינה התנגשות עריכות.
גורדי, הויקי לא נותן לי לעשות שינויים במדריך, אני מקבל:
למעשה, אני לא מצליח לעשות שינויים באף מדריך. לעומת זאת בדף "משחקים פופולריים" אני יכול.
שם המשתמש הוא "עוֹג".
קוד: בחירת הכל
Forbidden
You don't have permission to access /wiki/index.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
שם המשתמש הוא "עוֹג".
בעע...
נסה בבקשה (כפתרון ביניים) לערוך רק חלק מסויים מתוך המדריך (עם קישורי העריכה של כל פרק ופרק). לפחות זה עובד?
נסה בבקשה (כפתרון ביניים) לערוך רק חלק מסויים מתוך המדריך (עם קישורי העריכה של כל פרק ופרק). לפחות זה עובד?
לא.Gordi כתב:לפחות זה עובד?
(יש לציין שבכל המקרים לא באמת ניסיתי לשמור שינויים, אלא רק תצוגה מקדימה)
עשיתי הרבה ניסויים ונראה שזה טקסטים מסויימים שמחרפנים אותו, אם אני מסיר את כל הקישורים וכל ה- HTML אז אני יכול לשנות.
אני לא מצליח להבין - זה רק אצלי ככה? אם אתה נרשם עם שם משתמש חדש ומנסה לערוך אתה מצליח?
אני לא מצליח להבין - זה רק אצלי ככה? אם אתה נרשם עם שם משתמש חדש ומנסה לערוך אתה מצליח?
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
אני הצלחתי להכניס קישור (בתצוגה מקדימה) דרך העריכה החלקית של אחד הסעיפים כמו שאמר גורדי. גם אני קיבלתי את השגיאה כשנסיתי את זה על הדף השלם.
כן, זה לא קורה בגלל כל קישור, זה מס' הקישורים הנוספים בכל עריכה, או אולי קישורים ספציפיים... לא יודע, לא הצלחתי לאתר את ההתנהגות המדוייקת, אבל אני שמח לראות שזה אצל כולם ולא רק אצלי.
כן, זה קרה לי גם בזמנו בעריכה של דף שלם, אבל הצלחתי לערוך את החלקים השונים.
בזמנו חשבתי שמדובר בבאג במנגנון הויקי וניסיתי לעדכן את הגרסה, אבל מסתבר שאנחנו משתמשים בגרסה העדכנית ביותר שעובדת על השרת שלנו. גם הלוגים של האתר לא תרמו רמז כלשהו.
ייתכן שמדובר באיזשהו מנגנון אבטחה של השרת (שאין לנו שליטה עליו) ושנועד למנוע מספאמרים להוסיף ערכים עם הרבה מאוד קישורים.
לא הצלחתי למצוא תיעוד לבעיה מלבד מקרה אחד דומה, וגם שם אין תשובה ברורה.
בכל מקרה, הורדתי את ה-http:// מכל הקישורים ועכשיו אני מצליח לראות תצוגה מקדימה גם על עריכה של דף שלם. כמובן שהמחיר הוא שהקישורים לא לחיצים ולא כל כך קריאים. אבל, מכיוון שממילא היעד הסופי של המדריך הוא האתר ולא הויקי, אני חושב שאפשר לחיות עם זה.
Og, תוכל בבקשה להכניס את השינויים שלך עכשיו?
בזמנו חשבתי שמדובר בבאג במנגנון הויקי וניסיתי לעדכן את הגרסה, אבל מסתבר שאנחנו משתמשים בגרסה העדכנית ביותר שעובדת על השרת שלנו. גם הלוגים של האתר לא תרמו רמז כלשהו.
ייתכן שמדובר באיזשהו מנגנון אבטחה של השרת (שאין לנו שליטה עליו) ושנועד למנוע מספאמרים להוסיף ערכים עם הרבה מאוד קישורים.
לא הצלחתי למצוא תיעוד לבעיה מלבד מקרה אחד דומה, וגם שם אין תשובה ברורה.
בכל מקרה, הורדתי את ה-http:// מכל הקישורים ועכשיו אני מצליח לראות תצוגה מקדימה גם על עריכה של דף שלם. כמובן שהמחיר הוא שהקישורים לא לחיצים ולא כל כך קריאים. אבל, מכיוון שממילא היעד הסופי של המדריך הוא האתר ולא הויקי, אני חושב שאפשר לחיות עם זה.
Og, תוכל בבקשה להכניס את השינויים שלך עכשיו?
העניין הוא, שפעם זה עבד. השאלה היא, אילו שינויים הוכנסו מאז שזה עבד ואם אתה עשית אותם או שמפעילי השרת שינו משהו.
זה לא נוח לי לעבוד ככה אבל אני אשתדל להכניס את רוב השינויים היום.
זה לא נוח לי לעבוד ככה אבל אני אשתדל להכניס את רוב השינויים היום.
הכנסתי את רוב השינויים. הייתי רוצה לסדר את החלקים בצורה יותר טובה אבל זה מאד קשה ללא קישורים.