אתר מומלץ ביותר למשחקי מחשב!

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

רחלירחלירחלי

Re: אתר מומלץ ביותר למשחקי מחשב!

שליחה על ידי רחלירחלירחלי »

אני מנחשת שבקהילה הזו מבקרים הרבה חבר'ה שמבקשים לפרסם את האתרים שלהם ולכן אני מבינה. למרות זאת אין צורך לדאוג :)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

רחלירחלירחלי כתב:היי היי היי... למה ככה? אני נטולת פניות ואנטי אינטרסנטית לחלוטין. גם לאתר הזה הגעתי בעקבות שיטוטים של שנתיים בערך אחרי אתר משחקים נורמלי.
אני לא מבין את תגובתך. מה פירוש "למה ככה?" ? אמרתי משהו לא בסדר? ומי אמר או אפילו רמז שאת אינטרסנטית?

יש לי הרגשה שלא הבנת נכון משהו שאמרתי, רק שאני לא בטוח מה זה.
רחלירחלי
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי רחלירחלי »

Og כתב:
רחלירחלירחלי כתב:היי היי היי... למה ככה? אני נטולת פניות ואנטי אינטרסנטית לחלוטין. גם לאתר הזה הגעתי בעקבות שיטוטים של שנתיים בערך אחרי אתר משחקים נורמלי.
אני לא מבין את תגובתך. מה פירוש "למה ככה?" ? אמרתי משהו לא בסדר? ומי אמר או אפילו רמז שאת אינטרסנטית?

יש לי הרגשה שלא הבנת נכון משהו שאמרתי, רק שאני לא בטוח מה זה.
אה, פשוט כי הנחת מלכתחילה שאני "סוכנת" של אותו האתר, בגלל שאמרת שבמידה ואיעלם יש למחוק את הקישור. אבל בכל מקרה שהוא, לא קרה שום דבר, הכל בסדר! רק הבהרתי הבהרה :)
[ייתכן מאוד שלא הבנתי אותך, ואם אכן כך המקרה - אני מתנצלת!]
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אכן לא הבנת אותי נכון, לא רמזתי שאת "סוכנת" של שום אתר. גם לא אמרתי ש"יש למחוק", אלא רק המלצתי.
הסיבה שהמלצתי לשנות היא בגלל שמיקום במנועי חיפוש נקבע, בין השאר, גם ממספר ההפניות מאתרים אחרים. וכיוון שהאתר הנ"ל גונב מאיתנו תכן, לא ראוי שנעזור לו כך.

הסיבה שהמלצתי לא לעשות זאת בזמן שאת פה, היא בגלל שעריכת הודעה של משתמש ע"י מנהל היא, לדעתי האישית, אקט מעליב ויש להימנע ממנה כל עוד אפשר לעשות זאת (שוב, זאת דעתי האישית כמנהל).
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אם יורשה לי להתערב ולהביע את דעתי הלא מחייבת, אני חושב שמקור ה"טעות" הוא באופן שבו דיברת עליה-בנוכחותה. לדעתי, להגיד בנוכחותו של פלוני שישַנוּ לו את ההודעות בהיעדרו, ואפילו להתעלם ממנו ולדבר עליו כאילו הוא לא שומע, הוא לא אקט פחות מעליב מלשנות לו אותה "בַּפּנים". להפך.
בהנחה שהיא לא "סוכנת", אז אפשר לפנות אליה מראש ישירות בנימוק הנעים שהצגת לה כעת, וסביר להניח שהיא מיוזמתה תסיר אותו, או לא תתנגד לכך שתעשה את זה עכשיו ותקבל זאת בהבנה מלאה (ולא צריך לחכות לתסריט, השלילי, שהיא כבר לא תהיה פה). ובהנחה שהיא כן סוכנת, אני רואה רק יתרונות בלנקוט באותה גישה.
רחלירחלי
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי רחלירחלי »

איך בין ניט אַן אַגענט!

[כן כן, הערתם את הפולנייה שבי]
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

אני יודע. למניעת אי הבנות, אני מאמין לך עוד לפני שאמרת את זה בפעם הראשונה. אין לי ממש ספק בזה. רק פרשתי כאן את האפשרויות.
רחלירחלי
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי רחלירחלי »

:)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

טוב, קוויתי שעוג ייקח את המושכות בחזרה לידיו. אבל אם לא... אני אעשה את זה בדרכי.

רחלי, תודה רבה על הידיעה, היא בהחלט רלוונטית אלינו ואני שמח שפרסמת, ואת מוזמנת מאוד לפרסם כאן תכנים נוספים.
אני מקווה שהבנת את מה שעוג הסביר לנו. אני משאיר בהודעה שלך את שם האתר כי מבחינתי זה חלק מחופש המידע, ובעיני זה לא שלילי שאנשים אצלנו ידעו שגם אתר כזה קיים (וגם שמפעיליו שר$*%טות שגונבים מאיתנו תוכן). אבל זה הרי לא סביר שנמשיך לפרנס בקידום אתרים מי שגונב מאיתנו ללא בושה, ולכן אני מסיר את הקישור עצמו.
שוב תודה שסיפרת לנו. :)

[בעצם, עדיין יש את הקישורים של גורדי. לטיפול כל המעוניין. גם אין לי התנגדות ש"הטיפול" שעשיתי יבוצע אחרת ע"י מנהל אחר.]
רחלירחלי
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי רחלירחלי »

Radioactive Grandpa כתב:טוב, קוויתי שעוג ייקח את המושכות בחזרה לידיו. אבל אם לא... אני אעשה את זה בדרכי.

רחלי, תודה רבה על הידיעה, היא בהחלט רלוונטית אלינו ואני שמח שפרסמת, ואת מוזמנת מאוד לפרסם כאן תכנים נוספים.
אני מקווה שהבנת את מה שעוג הסביר לנו. אני משאיר בהודעה שלך את שם האתר כי מבחינתי זה חלק מחופש המידע, ובעיני זה לא שלילי שאנשים אצלנו ידעו שגם אתר כזה קיים (וגם שמפעיליו שר$*%טות שגונבים מאיתנו תוכן). אבל זה הרי לא סביר שנמשיך לפרנס בקידום אתרים מי שגונב מאיתנו ללא בושה, ולכן אני מסיר את הקישור עצמו.
שוב תודה שסיפרת לנו. :)

[בעצם, עדיין יש את הקישורים של גורדי. לטיפול כל המעוניין. גם אין לי התנגדות ש"הטיפול" שעשיתי יבוצע אחרת ע"י מנהל אחר.]
אתם צודקים, לא ידעתי שהם גונבים תוכן. אילו ידעתי לא הייתי מפרסמת אותם, קל וחומר שלא אצלכם. בקריאת "זבלים!!" לאומנית אני מבטיחה ללמוד מהמקרה הזה להבא.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

:lol:
עלא כיפאק :thumbright:
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

Radioactive Grandpa כתב:[בעצם, עדיין יש את הקישורים של גורדי. לטיפול כל המעוניין. גם אין לי התנגדות ש"הטיפול" שעשיתי יבוצע אחרת ע"י מנהל אחר.]
אם כבר הזכרת את זה והכל...
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא