שרשור חבילות משחקי ה-Indie הארעיות

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: Be Mine 2

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

היה חסר לי כאן המון מידע, והאתר שלהם לא אינפורמטיבי בצורה מדהימה ממש, אז אני משלים אותו בעצמי (ע"פ הבנתי, אז מי שמוצא שגיאות או נקודות להבהרה, מוזמן מאוד לתקן).

קודם כל, הנה הדיווח אצלנו על החבילה הקודמת, ונחמד שהעמוד שלה באתר שלהם עדיין קיים (חבל שחבילות אחרות לא עושות כך).
את עיקר המידע אני מביא מהטריילר הזה. אני באמת לא רואה איפה הדברים מצוינים באתר שלהם.
כל עניין התשלום נועד, כך הם מציגים זאת, כדי לתרום ארוחות לרעבים, באמצעות הארגון Feed Them With Music (שגם הוא כנראה בסך הכל התארגנות של מוקד עניין תרבותי שתורם באמצעות גופים אחרים. לא קל להשיג מידע ענייני על איך זה פועל והיכן, ומה זו בכלל "ארוחה". נראה שהגופים שתורמים מזון פועלים בניו-יורק ובהאיטי).
אם הבנתי נכון, התשלום הוא ב"ארוחות" כאשר כל ארוחה שוות ערך לשני דולר (שזה מוזר, כי ב-FTWM דולר אחד הוא שלוש ארוחות), ותשלום המינימום לרכישת החבילה הוא שתי ארוחות, כלומר: 4$ הוא מחיר המינימום לחבילה. שזה קצת גבוה מדי מכדי לקרוא לכל העניין "שלם כמה שאתה רוצה", כפי שהם מציגים זאת.

כל המשחקים, להוציא Beat Hazard, זמינים רק דרך סטים. עד כמה שאני מצליח להבין מההצגה הלא ברורה שלהם, כל התכנים הרבים שהם מדברים עליהם (באופן מפורש או סתום לחלוטין) שאינם חמשת המשחקים: Beat Hazard, The Baconing, Sol Survivor, Madballs in Babo: Invasion, Plain Sight - הם זמינים רק למי שרוכש 5 ארוחות ומעלה, כלומר: 10$, וככלל זה נדמה לי גם המשחק המסתורי הנוסף שזהותו טרם נחשפה. הם כן מציינים "מוסיקה" ו"תמריצים" שנכללים גם ברכישה שלא עוברת את ה-10$, אבל אלוהים יודע למה בדיוק הם מתכוונים.
ומועקה נוספת על כל ההגבלות הנ"ל: נראה שניתן לרכוש את החבילה רק אם נרשמים לאתר המפעיל, groupees.com.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: שרשור חבילות משחקי ה-Indie הארעיות

שליחה על ידי עידן »

גם לי היה חסר המון מידע, בדיוק כמוך. רמזתי על זה בלבד("שיטה מוזרה"), כדי לא להיות חריף מידי כלפיהם. גם אני חיפשתי קצת טריילר באתר שלהם ולא מצאתי, אחרת הייתי מקשר אליו. כל הכבוד על עבודת האיסוף.

כל העניין עם הארוחות לרעבים היה לי לא ברור, כולל תשלום המינימום וכן הלאה. תודה על ההבהרה. למה הם כל כך מסבכים את העניינים, ועוד לא מספקים הסבר ברור, אני ממש לא יודע. בחבילה הראשונה שלהם זה לא היה קיים.

מצד שני, כשחושבים על זה, החבילה הראשונה שלהם בכלל לא ממש עבדה.

עריכה: וכמובן, כל הכבוד על האיחוד נושאים. כנראה שאין באמת צורך לנושא נפרד לכל חבילה כזו. הן צצות לאחרונה בקצב מטורף. יש גם צפי לפחות לעוד אחת-שתיים בקרוב, וזה בלי לדבר על HIB, IR וכו'.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

חבילות אינדי של Steam

שליחה על ידי עידן »

Steam מציעים שתי חבילות אינדי למכירה עד מחר:

From Holland With Love Pack-כוללת 7 משחקי אינדי, בחלקם שיחקתי והם לא היו משהו מיוחד, אבל אולי זה יעניין מישהו כאן בכל זאת. המחיר-10 דולר:

http://store.steampowered.com/sub/14092?snr=1_4_4__40" target="_blank

החבילה השנייה היא Indie Adventure Pack והיא שווה יותר לדעתי. רק 5 משחקי הרפתקאה, ולמען האמת לא שיחקתי ב-3 מתוכם, אבל החבילה הזו, שעולה 10 דולר, שווה את המחיר רק בשביל Gemini Rue ו-Jolly Rover לבדם שכלולים בחבילה:

http://store.steampowered.com/sub/14087?snr=1_4_4__40_1" target="_blank

זהו להפעם. בשביל מידע מפורט על המשחקים-כנסו לקישורים.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

Re: חבילות אינדי של Steam

שליחה על ידי C-man »

The Baconing נראה חמוד, ו Plain Sight כבר היה בכוונת שלי פעם.
מישהו יודע אם יש ל Plain Sight קהילה פעילה?
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: חבילות אינדי של Steam

שליחה על ידי עידן »

C-man כתב:The Baconing נראה חמוד, ו Plain Sight כבר היה בכוונת שלי פעם.
מישהו יודע אם יש ל Plain Sight קהילה פעילה?
לגבי Plain Sight-הקהילה נראית מתה, על פי הפורומים של סטים:

http://forums.steampowered.com/forums/f ... .php?f=843" target="_blank

מצד שני, גם ל-Earth Defense Force הייתה קהילה די מתה כבר מתי שאני קניתי אותו. הפיתרון שלי היה להוסיף חברים "ייעודיים" רק בשביל לשחק את זה, והגעתי למצב שיש לי 20+ חברים שמוכנים לשחק. מה שכן, Plain Sight כבר לא משחק חדש, לא בטוח שיהיה לך קל לבצע את "הטריק" הזה.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

קניתי את החבילה של Be Mine 2 ונשאר לי מפתח סטים מיותר ל-Killing Floor. מישהו מעוניין?
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Octarine כתב:קניתי את החבילה של Be Mine 2 ונשאר לי מפתח סטים מיותר ל-Killing Floor. מישהו מעוניין?
אם אף אחד לא ירצה, אני יכול לנסות להחליף אותו תמורת משחק אחר בשבילך(בטח הוא לא שווה יותר מ-5 דולר כיום, מה שכן).

יש לי כבר קצת מוניטין בתור Trader מן המניין.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

אם אתה מצליח למצוא משהו שווה תמורתו, בכיף.

[עריכה] ואזהרה למטיילים ולמי שהתחבר לאתר שלהם עם פייסבוק כמוני - הממזרים פרסמו על הקיר שלי אחרי שקניתי את החבילה! :x
נערך לאחרונה על ידי Octarine ב ה' אפריל 12, 2012 3:59 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Octarine כתב:אם אתה מצליח למצוא משהו שווה תמורתו, בכיף.
אל תצפה ליותר מידי(בלשון המעטה-פורטל הראשון למשל, מתאים לך? :P), אבל אני מבטיח לנסות. אחרי שאסיים עם כל הלימודים שיש לי לתקופה הקרובה, מה שכן(בערך עוד שבוע). סחר חליפין זה משהו שדורש זמן ומאמץ.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: שרשור חבילות משחקי ה-Indie הארעיות+חדש-חבילות אינדי של ס

שליחה על ידי עידן »

ולגבי Indie Buskers-הם סיימו, הנה דוגמא למה שיצא(זה משחק שהישראלי שם פיתח):

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rtMnyZcJdo" target="_blank

האתר שלהם נראה לי בינתיים די מושקע, רק שהוא לא ממש זז לי.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

Indie Gala 4

שליחה על ידי עידן »

יצאה Indie Gala 4. לא ידעתי ש-3 כבר הסתיימה...(לא יודע אם הם ארעיים, אבל בגלל הקצב הרצחני שהחבילות יוצאות אין סיבה שלא אעדכן את זה פה...):

http://www.indiegala.com" target="_blank

קשה לומר שהמשחקים מרשימים אותי, ובכלל, קשה לומר שאני אפילו מבין איך החבילה עובדת. נראה שהיא כוללת כרגע רק את A.R.E.S.: Extinction Agenda ואת Alien Shooter למי שמשלם פחות מהממוצע...(?). למי שמשלם מעל הממוצע-זה כבר נראה קצת יותר טוב: הוא מקבל את DISCIPLES II: GALLEAN'S RETURN(אחלה משחק, אם כי ישן, ולא ברור לי למה הוא נחשב אינדי בדיוק) ו-Altitude(ש-C-man מאוד אוהב).

יש עוד כל מיני בונוסים ושטויות שקשה לומר שאני מבין מי מקבל אותם, איך, מתי וכו'. אם מישהו מבין-אשמח אם יסביר. למה ככל שיוצאות יותר חבילות אינדי הן גם יותר מסבכות את העניינים? מה הקטע?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

Octarine כתב:[עריכה] ואזהרה למטיילים ולמי שהתחבר לאתר שלהם עם פייסבוק כמוני - הממזרים פרסמו על הקיר שלי אחרי שקניתי את החבילה! :x
DNT+
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

Radioactive Grandpa כתב: DNT+
תודה, אנסה.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

Indie Allstars Bundle

שליחה על ידי עידן »

חבילות אלבומי מוסיקה גם נכנסות לפה? יצאה אחת חדשה:

http://www.indie-allstars.com" target="_blank

10 אלבומי מוסיקה תמורת איזה מחיר שבא לכם, 5 נוספים אם משלמים מעל הממוצע.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

Bundle In A Box

שליחה על ידי עידן »

Bundle In A Box:

http://www.bundle-box.com" target="_blank

חבילה חדשה שכוללת רק משחקי הרפתקאה, 5 מהם(ו-7 למי שמשלם מעל הממוצע). למעט Gemini Rue, לא שיחקתי באחרים, אבל הם לא נראים לי משהו מיוחד יותר מידי. החבילה עובדת על פי מחיר מינימום(בניגוד להבטחה שלהם של "pay what you want"). המחיר מינימום יורד ככל שרוכשים יותר חבילות, על פי מה שהבנתי, אז העיקרון די שונה מ-IndieRoyale, למשל. מצד שני, זה לא ממש מעודד רכישה למי שרוצה פשוט לשלם כמה שפחות, אם תשאלו אותי...

על כל פנים, החבילה שווה בשביל Gemini Rue למי שלא שיחק עדיין. או אם שאר המשחקים נראים לכם, כמובן.
נערך לאחרונה על ידי עידן ב ד' מאי 23, 2012 7:50 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא