LOL. איזו קופת שרצים. גם עלינו יש דברים כאלה?Og כתב:וחוץ מזה, עד עכשיו התאפקתי:
viewtopic.php?p=106836#p106836" target="_blank
viewtopic.php?p=109765#p109765" target="_blank
viewtopic.php?p=110595#p110595" target="_blank

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

LOL. איזו קופת שרצים. גם עלינו יש דברים כאלה?Og כתב:וחוץ מזה, עד עכשיו התאפקתי:
viewtopic.php?p=106836#p106836" target="_blank
viewtopic.php?p=109765#p109765" target="_blank
viewtopic.php?p=110595#p110595" target="_blank

טוב, לראות את Og "בוכה או ממש עצוב" זה כבר יותר מדי בשבילי.Og כתב:זה בדיוק מה שאני אמרתי בתגובה לתיקון שלך בזמנו. כל כך חבל שהמידע הזה אבד, הרבה פעמים אני מוצא את עצמי זוכר משהו מהודעה ישנה, רק כדי לא למצוא אותה ולא לדעת אם זה אני שזוכר לא נכון או שהיא נמחקה![]()

כן, הא? כשבחנתי את כמות העבודה שצריך בשביל להרים את השחזור הזה, לא לקחתי בחשבון שעל כל שעת עבודה אני גם אקדיש שעה לשיטוט אקראי וקריאת הודעות. ככה מסיימים דברים ב-3 בלילה.Radioactive Grandpa כתב:גורדי, השתדל שלא לפרסם לינקים כאלו כשאני עסוק... תודה.
אני מניח שכדאי, אבל בינתיים מתעצל קצתעידן כתב:עריכה: אפשר לפרסם את זה באיזה נושא נפרד או משהו?
הוספתי אפשרות חיפוש, אבל צריך לחכות שגוגל יאנדקס את הכל.גורדי2 כתב:אז אי אפשר לחפש בינתיים

אני לא רואה משהו מיוחד בהודעה הזו, אז אני אהיה יהיר ואניח שאתה מדבר על ההודעה הראשונה שלי בפורום, ובמקרה הזה, ההודעה הזו קדמה לה:גורדי2 כתב: והנה בונוס, אם זה באמת מה שאני חושב שזה.
אתה מדבר על הממשק, כן? לא על האפשרות למצוא את ההודעות החסרות, נכון? אם כן, אז הממשק בסדר גמור כמות שהוא.Gordi כתב:בנוסף, רק לידיעה - אני לא מתכוון לפתח את הארכיון הזה מעבר למצב היום (אלא אם כן תגיע בקשה מפורשת מהחבר'ה כאן על משהו שמאוד חסר שם).
הוא לא עובד גם לי. היה לי קל למצוא הודעות ישנות שלי, כי הייתי בין ראשוני המצטרפים לפורום ה"חדש".C-man כתב:נוסטלגיה של ממש
רק לי החיפוש לא עובד?
אני גם רוצה למצוא הודעות ישנות שלי.
C-man כתב:רק לי החיפוש לא עובד?
(גם אני חשבתי שהקרולרים של גוגל יותר מהירים)Gordi כתב:צריך לחכות שגוגל יאנדקס את הכל
יש סיכוי לא רע שאתה צודק, אבל לצערי זה כנראה הכי קרוב שנתקרב. כל הגיבויים שהצלחתי למצוא הועלו לארכיון הזה.Og כתב:ובכל זאת, אני לא רוצה להישמע כפוי טובה או משהו, אבל נראה שלא הכל נמצא שם ממבט מהיר.
אתה צודק. טוב, נו, אז זאת ההודעה הרשומה השנייהOg כתב:אני לא רואה משהו מיוחד בהודעה הזו, אז אני אהיה יהיר ואניח שאתה מדבר על ההודעה הראשונה שלי בפורום
לא הצלחתי למצוא אותה, אולי כשהחיפוש של גוגל יתייצב.Og כתב:ההודעה הראשונה שלי הייתה שאלה לאופיר בנוגע לMK2 שנמצא ב"שרת" שלו.
כן, הממשק. אולם, כפי שציינתי, אין תקווה (נכון להיום) למצוא את ההודעות החסרות, זה מה יש.Og כתב:אתה מדבר על הממשק, כן? לא על האפשרות למצוא את ההודעות החסרות, נכון? אם כן, אז הממשק בסדר גמור כמות שהוא.
כל התוכן הזה חדש, וגוגל עדיין לא הספיק לאנדקס אותו. במהלך השבועות הקרובים גוגל יאנדקסו את התוכן, ובסופו של דבר החיפוש יניב תוצאות יחסית מלאות.C-man כתב:רק לי החיפוש לא עובד?
אחד מהמשחקים המבוקשים של HOTU ז"ל, משום מה אני כבר לא רואה אותו פה:עידן כתב:בתכל'ס, מה זה המשחק הזה בכלל?
עידן כתב:לפי דעתי אפשר למחוק אפילו 2000 נוספות...יש המון שכבר לא מתאימות.
בכל מקרה-מזל טוב.