הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
בכל זאת עבר קצת זמן ולא עשיתי ריענון לפני שחזרתי אבל למרבה צערי לא כלכך הבנתי מה הקשר בין הכסא והמקלדת לבין הבונוס והרמקולים המשורר מוכן להסביר את כוונתו? (ובבקשה, כמה פעמים אני עוד יצטרך לומר שאני לא מבינה עניין איתכם? )
(גם אתה חדש פה? לא יודע שלהרוס לך את הכיף זה חלק מהמורשת?)
Ann כתב:אבל למרבה צערי לא כלכך הבנתי מה הקשר בין הכסא והמקלדת לבין הבונוס והרמקולים המשורר מוכן להסביר את כוונתו?
אפשר, אבל אם את רוצה לשפר את התדמית שלך עדיף שתעצרי רגע לנסות להבין לבד לפני שמזמינים גלגל הצלה.
נעשה את זה פתרון מודרך: הסתכלי על הכסא שלך. הסתכלי על המקלדת שלך. מה נמצא בין שניהם בדרך כלל? שם הבעיה, במקרה האמור.
האמת שהוא הביא עצה ממש טובה, לפעמים באמת כדאי קצת להתאמץ ולאתגר את המוח.
ואן :
הצג/הסתר תוכן
(humorous) Problem Exists Between Chair And Keyboard. Used by technical support helpdesk staff to indicate that the cause of a problem with a user’s computer is the incompetence of the user himself or herself.
Radioactive Grandpa כתב:נעשה את זה פתרון מודרך: הסתכלי על הכסא שלך. הסתכלי על המקלדת שלך. מה נמצא בין שניהם בדרך כלל?
השולחן? הרגליים? פתרון רמזים לקוני במיוחד!!! ואל תדאג אל התדמית שלי, לא נראה לי שהיא טובה במיוחד, למרבה הצער....
idos055 כתב:האמת שהוא הביא עצה ממש טובה, לפעמים באמת כדאי קצת להתאמץ ולאתגר את המוח.
אם רק המוח לא היה נחלד לי מאז איזשהו אירוע מכונן בחיי, אבל מאחר ואין מוח בקופסא התקשיתי בפתרון החידה של סבא הנחמד
idos055 כתב:ואן :
הצג/הסתר תוכן
(humorous) Problem Exists Between Chair And Keyboard. Used by technical support helpdesk staff to indicate that the cause of a problem with a user’s computer is the incompetence of the user himself or herself.