אני מסכים עם כל העקרונות ש-Yoyole אמר. כך גם לדעתי-צריך לקבוע טווח מוסכם(10 שנים נשמע לי טווח מצוין), ובנוסף צריכה להיות ההגבלה של האם משחק נמכר או לא. רק אם שני העקרונות האלו מתקיימים(המשחק בן 10 שנים ומעלה+לא ניתן לרכוש אותו בדרך "מקובלת")-ניתן לפרסם הורדה של המשחק פה באתר/בפורום.Yoyole כתב: בקשר לנושא, עליכם לזכור שהמשחקים הישנים (כלומר - הנוסלגיים) שלכם תמיד ישארו מאותם שנים. גם אם משחק מסוים יצא לפני 15 שנים, יכול להיות שעבור חלק מכם הוא כבר לא נוסטלגי, כיוון שהוא לא היה חיווה חדשה ומרגשת כמו המשחקים שהכירו בינכם לבין עולם משחקי הוידאו. לדעתי, ככל שהזמן חולף, ההגדרה "משחקים נוסטלגיים" עוברת שינוי ועבור חלק מהאנשים יכולה גם להיות משחקים שיצאו בראשית שנות ה-2000. בתור אתר שמארח משחקים ישנים למען ערכי הנוסלגיה, לדעתי עליו להמשיך להגדיל את טווח השנים ככל שהזמן חולף, כדי לשרת אנשים נוספים שהתקופה הנוסטלגית שלהם מאוחרת יותר מהתקופה הנוסטלגית שלנו.
יחד עם זאת, בשלב מסוים תתחיל להיווצר בעיה. אם מחלטים על כך שמשחקים ישנים פירושם, לדוגמה, משחקים בני 10 ומעלה, אז האתר יאפשר להוריד דרכו את GTA 3 שיצא ב-2001? כמובן שלא, הוא עדיין נמכר בצינורות המקובלים (חנויות דיגיטליות וכנראה בלא מעט חנויות רגילות).
אולי ניתן לאכסן באתר משחקים בני X ומעלה, רק בתנאי שכבר לא ניתן בשום אופן להשיג אותם דרך הצינורות המקובלים.
תחום שנות יציאת המשחקים ומדיניות האתר בנושא, ישיבה #28
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: תחום שנות יציאת המשחקים ומדיניות האתר בנושא, ישיבה #28
מכיוון שדעותי בנושא ידועות, וכבר כמעט גרמו לאחד האלים להכות אותי בברק בעבר, אני רק אפנה לכאן ובזה תסתיים התרומה שלי לדיון.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
יויו, זה מחזיר אותנו לשאלה על מה האתר הזה בכלל. שכמו בהרבה קהילות, לכל אחד מהחברים יש את התשובה האינדיבידואלית שלו שנראית לו הדבר הכי ברור מאליו ומחייב את כולם.
אם אתה מדבר עלי, אז אני (שוב?) מתנצל ו(שוב?)מבקש ממך לשחרר את חרצובות לשונך ככל העולה על דעתך השקולה. נהגתי בצורה שגויה ופסולה במקרה ההוא אם הטראומה העמיקה בך עד כדי כך (למרות שאני עדיין סבור שדיברתי אליך בגובה העיניים, כחבר, ולא היו שום ברקים ושום רעמים, ולכן על כל העניין אני תמה).Octarine כתב:מכיוון שדעותי בנושא ידועות, וכבר כמעט גרמו לאחד האלים להכות אותי בברק בעבר, אני רק אפנה לכאן ובזה תסתיים התרומה שלי לדיון.
שום טראומה ולא צריך להתנצל. אני חושב שהעלית טיעון נכון למה אני צריך להשאיר את לשוני בחרצובות ולכן אשמור על זכות השתיקה.
הקדשתי לעניין לא מעט מחשבה, גם הפעם וגם במהלך 27 הישיבות הקודמות, ואני איכשהו עדיין מגיע למסקנה שאני, אישית, לא מעוניין להעלות משחקים משנת 2001+ לאתר.
עם זאת, אני מבין את הצורך לקדם, ולו במעט, את גבולות הגזרה שבה אנו עוסקים.
למען האמת, אני לא בטוח ששני הדברים הללו לא יכולים לחיות יחדיו בשלום. במובן מסויים, אין דינו של משחק שמועלה לאתר כדינו של משחק שדנים בו בפורום או שמקשרים אליו, כפי שציינו לפני. אולי הפתרון המתבקש הוא אכן לקדם את גבולות הגזרה של הפורום, ולהפריד אותם מטווח השנים של המשחקים שמועלים לאתר.
מה דעתכם, למשל, על טווח שנים של עשור (+הגבלת מכירה?) עבור דיונים בפורום (כולל זיהוי משחקים, קישור לאתרים חיצוניים וכו') במקביל לגבול קבוע של שנת 2000 עבור אחסון משחקים מקומית?
זה נשמע הגיוני או שזה נסיון לרקוד על שתי חתונות שיסתיים עם קרחת מכאן ומכאן?
עם זאת, אני מבין את הצורך לקדם, ולו במעט, את גבולות הגזרה שבה אנו עוסקים.
למען האמת, אני לא בטוח ששני הדברים הללו לא יכולים לחיות יחדיו בשלום. במובן מסויים, אין דינו של משחק שמועלה לאתר כדינו של משחק שדנים בו בפורום או שמקשרים אליו, כפי שציינו לפני. אולי הפתרון המתבקש הוא אכן לקדם את גבולות הגזרה של הפורום, ולהפריד אותם מטווח השנים של המשחקים שמועלים לאתר.
מה דעתכם, למשל, על טווח שנים של עשור (+הגבלת מכירה?) עבור דיונים בפורום (כולל זיהוי משחקים, קישור לאתרים חיצוניים וכו') במקביל לגבול קבוע של שנת 2000 עבור אחסון משחקים מקומית?
זה נשמע הגיוני או שזה נסיון לרקוד על שתי חתונות שיסתיים עם קרחת מכאן ומכאן?
מבחינתי כל מה שאתה תקבע הוא מקובל מן הסתם, גורדי. אתר שלך, מדיניות שלך.
נשמע לי בסדר גמור, ואולי שווה לשקול מחדש שינוי מדיניות כל שנתיים-שלוש.
נשמע לי בסדר גמור, ואולי שווה לשקול מחדש שינוי מדיניות כל שנתיים-שלוש.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אני לא רואה כאן בעיה הגיונית.