[חידה] התשובה בצלילים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: [חידה] התשובה בצלילים
הגיע הזמן לרמז נוסף.
טוב, רק כדי להסיר ספק, האם זה אחד מאלו:
- הצג/הסתר תוכן
לא. אף אחד מהם הוא לא המשחק שבצלילים.C-man כתב:טוב, רק כדי להסיר ספק, האם זה אחד מאלו:?
- הצג/הסתר תוכן
ציפיתי שכבר תעלו על התשובה עד עכשיו. אני מציע לכם לנתח את כל הנתונים שיש לכם עד עכשיו (חידה מקורית + רמזים + חצאי רמזים + התגובות שלי).
בכל מקרה, רמז נוסף יגיע מחר, והאחרון מחרתיים.Yoyole כתב:וכמובן, תחשבו מחוץ לקופסה!![]()
- הצג/הסתר תוכן

אם הבנתי אותך נכון, אז אהבתי את הכיוון שאליו הלכת. אך זאת עדיין לא התשובה הנכונה.Og כתב:
- הצג/הסתר תוכן
מוזר, הייתי די משוכנע שזה הכיוון הנכון... ז"א הייתי קצת סקפטי בהתחלה אבל אז התחלתי לשכנע את עצמי שזה מסתדר יותר ויותר (מכיר שזה קורה?Yoyole כתב:אם הבנתי אותך נכון, אז אהבתי את הכיוון שאליו הלכת.

- הצג/הסתר תוכן
Og כתב:מוזר, הייתי די משוכנע שזה הכיוון הנכון... ז"א הייתי קצת סקפטי בהתחלה אבל אז התחלתי לשכנע את עצמי שזה מסתדר יותר ויותר (מכיר שזה קורה?Yoyole כתב:אם הבנתי אותך נכון, אז אהבתי את הכיוון שאליו הלכת.).
- הצג/הסתר תוכן
- הצג/הסתר תוכן
זה כבר לא ממש מצלצל לי מוכר...Yoyole כתב:רמז מס' 3.
עריכה:
לא הגיוני לי. אחרי בדיקה-אני די בטוח שזה לקוח מהניחוש הראשון שלי. אז אני מפספס פה את הנקודה.
עידן כתב:לא הגיוני לי. אחרי בדיקה-אני די בטוח שזה לקוח מהניחוש הראשון שלי. אז אני מפספס פה את הנקודה.
- הצג/הסתר תוכן
נערך לאחרונה על ידי Yoyole ב ש' ספטמבר 11, 2010 3:32 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
כן, אני חושב שאני מבין. אבל הצלילים האלו, למרות שהם מוכרים-אותי לפחות הם לא מכוונים למשחק מסויםYoyole כתב:אני לא זוכר שביקשתי את שם המשחק ממנו נלקחו הצלילים. ביקשתי את שם המשחק שבתוך הצלילים.עידן כתב:לא הגיוני לי. אחרי בדיקה-אני די בטוח שזה לקוח מהניחוש הראשון שלי. אז אני מפספס פה את הנקודה.
אז תאזין היטב, ואם צריך תערוך מחקר קצר. אם אתה נחוש לפתור את החידה, כמובן.עידן כתב:כן, אני חושב שאני מבין. אבל הצלילים האלו, למרות שהם מוכרים-אותי לפחות הם לא מכוונים למשחק מסוים

?Not obvious, eh
למרות שהרמז השני לא לגמרי מסתדר לי, אני חושב על...
- הצג/הסתר תוכן
Re: ?Not obvious, eh
לא. האזינו לרמזים היטב, ותוכלו לדעת גם מבלי להכיר את המשחק.BluePrint כתב:
- הצג/הסתר תוכן