תיאור מעורפל מאוד של משחק מחשב
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: תיאור מעורפל מאוד של משחק מחשב
קוזמו הזה?
אופס.mhnuemhnue כתב:התקנתי כמו שצריך את המשחק, ע"פ המדריך, והוא עובד מהר מדי! אבל סוף סוף לראות את הנוסטלגיה הילדותית שלי זה פשוט גדול...
מה שכן, אני אשמח אם מישהו בבקשה יכול להעלות את המשחקים של רובי הרובוט, זה מאוד מאוד מאוד ישמח אותי ואת בת דודה שלי, גדלנו על זה ועל קוזמו.
תודה!
ישנו צעד נוסף שצריך לבצע כדי שהמשחק יעבוד במהירות נורמלית. אם יש לך כרטיס של NVIDIA, פתח את ה-NVIDIA Control Panel, גש ל-Manage 3D settings, לחץ על הלשונית Program Settings, לחץ על Add, נווט לתיקייה של המשחק ולחץ פעמיים על הקובץ PODX3Dfx.exe. לאחר מכן, באותה לשונית, שנה את האפשרות Vertical sync ל-Force on.
במקרה ויש לך כרטיס של ATI, הצעדים אמורים להיות פחות או יותר זהים.
מישהו יודע אם ישנה דרך לעשות זאת באופן אוטומטי? (דרך קובץ אצווה למשל)
נערך לאחרונה על ידי raztk ב ה' יולי 22, 2010 9:19 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
מספיק עם זה, אמרת פעם אחת, אמרת פעמיים וזה שאתה חוזר על זה בפעם השלישית זה כבר מגעיל, זה רק יגרום לי לא לרצות לעזור לך.mhnuemhnue כתב:מה שכן, אני אשמח אם מישהו בבקשה יכול להעלות את המשחקים של רובי הרובוט
-
mhnuemhnue
- משתמש רשום

להגיד לך את האמת, לא התכוונתי בכלל לכתוב "להעלות", פשוט נזכרתי בהודעה שלך. אני בטוח שיש עוד מקומות שבהם ניתן למצוא אפילו את המשחק באנגלית.Og כתב:מספיק עם זה, אמרת פעם אחת, אמרת פעמיים וזה שאתה חוזר על זה בפעם השלישית זה כבר מגעיל, זה רק יגרום לי לא לרצות לעזור לך.mhnuemhnue כתב:מה שכן, אני אשמח אם מישהו בבקשה יכול להעלות את המשחקים של רובי הרובוט
בכל מקרה, מצטער אם זה הציק, לא התכוונתי לחפור על זה, בד"כ אני לא עושה את זה.
למיטב ידיעתי, המשחק לא תורגם מעולם לאנגלית.mhnuemhnue כתב:אני בטוח שיש עוד מקומות שבהם ניתן למצוא אפילו את המשחק באנגלית.
אוקי, חפרתי בדיסקים הממויינים שלי והחזרתי איתי 4 תקליטורים:

לאחר שהגעתי הבייתה ובדקתי, הסתבר שכולם מלבד "רובוקיד" הם בעצם אותו משחק: "המסע להצלת הכוכב".
לא נראה לי שזה המשחק שאתה מחפש. אני דווקא חושב שכן יש לי את מה שאתה מחפש רק שזה בדיסקים הלא ממויינים (או בדיסקים ללא העטיפה, גם שם לא בדקתי) אבל זה לא משנה כי אין לי אפשרות יותר לבדוק בעתיד הקרוב.
מצטער.
בלי קשר, אני אעלה את שני המשחקים בקרוב.

לאחר שהגעתי הבייתה ובדקתי, הסתבר שכולם מלבד "רובוקיד" הם בעצם אותו משחק: "המסע להצלת הכוכב".
לא נראה לי שזה המשחק שאתה מחפש. אני דווקא חושב שכן יש לי את מה שאתה מחפש רק שזה בדיסקים הלא ממויינים (או בדיסקים ללא העטיפה, גם שם לא בדקתי) אבל זה לא משנה כי אין לי אפשרות יותר לבדוק בעתיד הקרוב.
מצטער.
-
mhnuemhnue
- משתמש רשום

תודה בכל מקרה עוג!
בת דודה שלי מצאה את המשחק בתקליטור אצלה בבית. (אני כמובן אעלה אותו כאשר אשיג אותו אצלי)
אני מקווה שהוא עדיין תקין.
באמת תודה רבה.
בת דודה שלי מצאה את המשחק בתקליטור אצלה בבית. (אני כמובן אעלה אותו כאשר אשיג אותו אצלי)
באמת תודה רבה.
אני לא מכיר את המשחקים, אבל שמתי לב שעל הדיסק התחתון השמאלי כתוב: "המסע להצלת הכוכב: גירסה מחודשת", אז אולי יש איזשהו הבדל.Og כתב:אוקי, חפרתי בדיסקים הממויינים שלי והחזרתי איתי 4 תקליטורים:
מצטער.
תודה, אבל מה השם? "חבר מכוכב אחר" כפי שחשדתי?mhnuemhnue כתב:תודה בכל מקרה עוג!
באמת תודה רבה.
כן, אבל לא משהו רציני, כמה דברים טכניים קטנים פה ושם.Bobbin כתב:אז אולי יש איזשהו הבדל.
-
mhnuemhnue
- משתמש רשום

Og כתב:תודה, אבל מה השם? "חבר מכוכב אחר" כפי שחשדתי?mhnuemhnue כתב:תודה בכל מקרה עוג!
באמת תודה רבה.
כן, אבל לא משהו רציני, כמה דברים טכניים קטנים פה ושם.Bobbin כתב:אז אולי יש איזשהו הבדל.
אני עוד לא יודע למען האמת... בת דודה שלי עוד לא הגיעה לבית שלה.
אדווח כשאדע.
רגע, אבל אני זוכר את הכוכב הזה! (הרפתקאות בחלל) אני בטוח בטוח שזה המשחק שאני דיברתי עליו (למרות ששיחקתי בעוד משחק שלו במצרים ואני מנחש שלבת דודה שלי יש אותו)
הנוסטלגיה האמיתית שאני מחפש זה ללא ספק "הרפתקאות בחלל".{
כשתעלה את זה, אשמח אם תודיע בדיון. (כשאקבל את הדיסק של מצרים העתיקה אני אעלה גם.)