אורח כתב:שאלה בקשר לאסטרטגיה במשחק
אני לא מצליח לעבור שום משימה בלי להרוג לעצמי את כל הצוות ולהשאיר אחד בחיים
האם יש דרך שתוכלו לעזור לי להשתלת על המשחק כי על דרגת הקושי הראשונה מחסלים אותי
ראשית כל, שלא תהיה לך שום טעות, זה משחק קשה, אפילו קשה מאוד. אבל בוא ואתן לך כמה טיפים:
1. אל תמות:
כמה שזה נשמע מצחיק, אני רציני, אל תיתן אפילו לחייל אחד למות. החיילים שלך משתפרים עם הנסיון - כלומר חייל שיורה ופוגע בהצלחה באוייבים, ה- Firing Accuracy שלו יעלה בתום המשימה. חייל שהולך הרבה, הסיבולת (Stamina) וה- Time Units שלו יעלו.
אם תישאר עם אותם חיילים לאורך כל המשחק, זה ישפר את הביצועים שלך משמעותית.
לעומת זאת, יש דברים שלא משתפרים, ה"גבורה" לדוגמה. קח עצה מעוג - מוקדם במשחק תעיף את כל מי שיש לו גבורה פחות מ-50. חיילים בעלי גבורה נמוכה יתפקדו נהדר בתחילת המשחק אבל לקראת הסוף
הם יעשו לך את המוות! ואז כבר יהיה מאוחר מדי לאמן חיילים חדשים.
2. צא לכל משימה, כולל אתרי טרור:
אין דבר יותר מדכא מאתרי טרור, אלו משימות קשות בצורה מדהימה שנמשכות ימים שלמים, אבל אל תוותר על אף משימה, סמוך עלי, ויתור על משימה היא הדרך למפלתך.
3. !Duck
תתכופף בסוף כל תור. זה נותן בערך 10% סיכוי שלא יפעו בך אבל זה "עולה" רק 4 Time Units. שווה.
במיוחד אם אתה מתכופף מאחורי משהו (גדר, עץ, פח וכו'), אז הסיכויים שלא להיפגע עולים משמעותית. מה שמביא אותנו לטיפ מספר 4.
4. הייה זהיר:
כל עוד אתה יכול, דאג שהחייזרים לא יוכלו לפגוי בך בכלל - התחבא מאחורי חפצים וגדרות וצא מהמחבוא רק כדי לירות. אם יש לך חייל רחוק מאוד עם Firing Accuracy גבוה ומצאת את עצמך עם חייל שקרוב מול חייזר ובלי מספיק יחידות זמן (TU) כדי לברוח/להתחבא, נסה לירות עם החייל הרחוק.
אם אתה קרוב אבל אין לך קו ירי, השתמש ברימון. השתמש ברימון גם כאשר יש יותר מחייזר אחד בשטח קטן (אבל השתדל להימנע משימוש ברימונים בתוך חללית אויב - אתה יכול להרוס ציוד יקר וחשוב למחקר, אם יש כזה בנמצא).
כפי שאמרתי, זה משחק קשה ולמרות כל הזהירות, לא ניתן להימנע מ:
5. Save/Load:
שמור את המשחק בכל תחילת תור ואם מת לך מישהו, טען את המשחק השמור ושחק את התור מחדש.