[הורדה] Gobliiins - הגובלינים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
Re: [הורדה] Gobliiins - הגובלינים
חי חי... זו לא היתה נזיפה בגין עצלות, אתה חייב להודות שהיה משהו לוקה בניסוח. "למי יש גרסת תקליטונים לא מצונזרת" כשיש גרסת תקליטונים באתר; סביר יותר להניח שאתה מתכוון שהגרסה באתר גם מצונזרת מאשר שאתה שואל אם מישהו יודע אם היא מצונזרת או לא.
האח הידד, עכשיו אנחנו יודעים שהגרסה באתר בסדר גמור, וגם חסכנו קניה.
דווקא הסרטונים בנושא שלי מצונזרים לדעתי, לא? היה יכול להיות הרבה יותר גרוע...Radioactive Grandpa כתב:חי חי... זו לא היתה נזיפה בגין עצלות, אתה חייב להודות שהיה משהו לוקה בניסוח. "למי יש גרסת תקליטונים לא מצונזרת" כשיש גרסת תקליטונים באתר; סביר יותר להניח שאתה מתכוון שהגרסה באתר גם מצונזרת מאשר שאתה שואל אם מישהו יודע אם היא מצונזרת או לא.
אם מישהו תהה, אני לא נמשך לבחורות מפוקסלות (חוץ מלארה קרופט של Core).
באיזו ואריציה שלה(אנחנו מה זה גולשים מהנושא)?Octarine כתב:אם מישהו תהה, אני לא נמשך לבחורות מפוקסלות (חוץ מלארה קרופט של Core).
הכי אהבתי אותה בשני המשחקים הראשונים; אח'כ היא כבר מתחילה להפוך לפסיכופתית.
ואני חשבתי יותר בכיוון של מראה חיצוני...אבל סבבה, תשובה טובה אני מניחOctarine כתב:הכי אהבתי אותה בשני המשחקים הראשונים; אח'כ היא כבר מתחילה להפוך לפסיכופתית.
מראה חיצוני? במשחק הראשון היה לה חזה משולש ושיער קצר. שלא לדבר על החזה שלה ב-cutscenes שנגד באומץ את כוח המשיכה.
התחילו לעשות לה מודל נורמלי רק מTR3-, לדעתי.
נו, בוא נראה כמה זמן אפשר להמשיך עד שהאלים יעבירו אותנו לפורום OT
התחילו לעשות לה מודל נורמלי רק מTR3-, לדעתי.
נו, בוא נראה כמה זמן אפשר להמשיך עד שהאלים יעבירו אותנו לפורום OT
- Radioactive Grandpa
- מנהל
- איש קשר:
התכוונתי לעשות זאת עוד קודם, רק שאני מתקשה בהחלטה באיזה סנטימטר בדיוק לחתוך, ואיך לקרוא לרך הנולד... (ובנוסף, כשדברים עוברים ל-OT איכשהו במקום להתפתח הדיון בהם קמל. מים גנובים ימתקו, כנראה.)
אתה יכול לחתוך מכאן, ולקרוא לשרשור החדש:
"נשים במשחקי מחשב שאהבנו ואיפה הן היום, או: למה אני שונא את CD שהרסו את אחת מסדרות המשחקים האהובות עלי"
מים גנובים ימתקו? מים גנובים עם טאקו! נייקו!
"נשים במשחקי מחשב שאהבנו ואיפה הן היום, או: למה אני שונא את CD שהרסו את אחת מסדרות המשחקים האהובות עלי"
מים גנובים ימתקו? מים גנובים עם טאקו! נייקו!