מורטל קומבט 1
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: מורטל קומבט 1
חבל שסתם הקפצת את השרשור הזה. אם היית קורא היטב, היית מבין שמדובר בהמצאה. הדמות הזו לא קיימת באף גרסת מורטל קומבט רשמית.
- גיימר אש מגיל שש
- משתמש רשום

זה לא המצאה זה באג(כמו הבאג של ארמק במורטל קומבט 1)ואני יכול להסביר איך זה קרה(אבל אני לא זוכר איך שיחקתי נגדה או איתה את זה)
נ.ב
היא בגרסת הארקייד
נ.ב
היא בגרסת הארקייד
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
צר לי לאכזב אותך, אבל מבאג לא נוצרים כלי נשק חדשים (שוט), שמות חדשים ("סרלט"), ורמות חדשות של אינטליגנציה מלאכותית (קשה יותר מג'ייד).
אני לא יודע אם היית כאן בשעת השרשור הזה ואם יש לך קשר מפוקפק עם יוזמיו (מאד מקווה שאני לא שוב מוציא אויר וירטואלי לריק), אבל באותם ימים נפתחו שרשורים נוספים על-ידי טרולים, ובמידה והיה כאן איזשהו קשר למציאות, אז הוא הגיע מגרסת חובבים (כנראה מבוססת M.U.G.E.N), ושפותח השרשור לא הבין את ההבדל המהותי בין "גרסה רשמית" לבין "גרסה מקרית" וחשב שזה מאד מעניין את השאילתא.
אני לא יודע אם היית כאן בשעת השרשור הזה ואם יש לך קשר מפוקפק עם יוזמיו (מאד מקווה שאני לא שוב מוציא אויר וירטואלי לריק), אבל באותם ימים נפתחו שרשורים נוספים על-ידי טרולים, ובמידה והיה כאן איזשהו קשר למציאות, אז הוא הגיע מגרסת חובבים (כנראה מבוססת M.U.G.E.N), ושפותח השרשור לא הבין את ההבדל המהותי בין "גרסה רשמית" לבין "גרסה מקרית" וחשב שזה מאד מעניין את השאילתא.
הוא ה-OP.Radioactive Grandpa כתב:ואם יש לך קשר מפוקפק עם יוזמיו
- גיימר אש מגיל שש
- משתמש רשום

דבר ראשון שהתכוונתי שוט הכוונה היה לספרייטים משובשים(וגם זה לא היה בטוח רק זיכרון מעורפל)שהתכוונתי סרלט(ליתר דיוק סקרלט שכחתי את הק')הכוונה היא שיבוש הקול של הקריין שגורם לשמוע את המילה סקרלט.
וגם תחפשו בגוגל את mortal kombat skarlet ותגלו שזו לא המצאה שלי(אני יודע שגוגל מציעים לתקן לmortal kombat scarlet תתעלמו)
וגם תחפשו בגוגל את mortal kombat skarlet ותגלו שזו לא המצאה שלי(אני יודע שגוגל מציעים לתקן לmortal kombat scarlet תתעלמו)
-
הנסתולוגי
מי שכתב את זה יכול להיות שיש לי הסבר:
זה פשוט מין חקוי של משחק כמו מלך האריות 2- http://oldies.org.il/emu/game1.asp?code=142" target="_blank
אפילו כתוב שם "כל מי שהיה לו אי פעם מגאסון מכיר את המשחקים המוזרים האלו שנראים כמו חיקוי של משחקים מפורסמים, החל "ממורטל קומבט בגרסת 18 האנשים" וכלה בסופר מריו בעירק. רוב המשחקים הללו מלאים בבאגים , תקלות, דמויות נעלמות, שליטה משונה ובקיצור, ברור שמדובר בחיקוי זול או פשוט האק של משחק אחר (כאשר לקחו את המשחק המקורי ושינו את הגרפיקה ו / או את הצליל שלו לחלוטין) ."
אז אתה מבין זה מין חקויים של משחקים ואני לא יודע אם אפשר בכלל למצא אותם אבל כתבתי את זה כי כולם חושבים שעושים מין בדיחה כזות אבל זה אמיתי כמו שאני מחפש "הנסיך הפרסי 2 עם רובה" ואני בטוח שראיתי את זה!
זה פשוט מין חקוי של משחק כמו מלך האריות 2- http://oldies.org.il/emu/game1.asp?code=142" target="_blank
אפילו כתוב שם "כל מי שהיה לו אי פעם מגאסון מכיר את המשחקים המוזרים האלו שנראים כמו חיקוי של משחקים מפורסמים, החל "ממורטל קומבט בגרסת 18 האנשים" וכלה בסופר מריו בעירק. רוב המשחקים הללו מלאים בבאגים , תקלות, דמויות נעלמות, שליטה משונה ובקיצור, ברור שמדובר בחיקוי זול או פשוט האק של משחק אחר (כאשר לקחו את המשחק המקורי ושינו את הגרפיקה ו / או את הצליל שלו לחלוטין) ."
אז אתה מבין זה מין חקויים של משחקים ואני לא יודע אם אפשר בכלל למצא אותם אבל כתבתי את זה כי כולם חושבים שעושים מין בדיחה כזות אבל זה אמיתי כמו שאני מחפש "הנסיך הפרסי 2 עם רובה" ואני בטוח שראיתי את זה!
- גיימר אש מגיל שש
- משתמש רשום

זה לא חיקוי זה היה בגרסת הארקייד(אמולטור של מיים)קיבלתי אותו בדיסק ישן של 1000 מישחקי אמולטורים וזה היה בטעות אני לא זוכר איך זה היה אבל זה היה משחק רשמי של מורטל קומבט וגם תחפשו מידע בגוגל על SKARLET אני לא ממציא אותה
נו דיי כבר, פשוט נמאס כבר מכל השמועות האלה דמות סודית שם, רובה בנסיך הפרסי, גם אם יש דמות כזאת אני לא מבין מה הקטע לשחק איתה, היא סתם דמות שגם ככה אף אחד לא מכיר (מענין למה?), יש כל כך הרבה דמויות מצוינות במורטל קומבט, אני ממש לא מבין את הקטע הזה. 
- גיימר אש מגיל שש
- משתמש רשום

במחשבה שני באמת השמועות האלה נמאסות.
זה שאחרים התחילו לספר לי סיפורים זה לא אשמתי.אני רק סיפרתי מה ראיתי וגם ככה זה לא אכפת לי(בשביל זה יש את מורטל קומבט פרוג'קט)היא בסך הכל עוד נינג'ה כמו שאר הנינג'ות שנראים אותו הדבר
זה שאחרים התחילו לספר לי סיפורים זה לא אשמתי.אני רק סיפרתי מה ראיתי וגם ככה זה לא אכפת לי(בשביל זה יש את מורטל קומבט פרוג'קט)היא בסך הכל עוד נינג'ה כמו שאר הנינג'ות שנראים אותו הדבר
ברוך שפטרנו...גיימר אש מגיל שש כתב:במחשבה שני באמת השמועות האלה נמאסות.
*ננעל*