BluePrint כתב:אני מוכן להמר על 7 כ-The Lion King כי גם Loom לא נשמע "כמו שצריך".
כן, לא "כמו שצריך", אבל זו עדיין אותה מנגינה.
המנגינה הזו אינה קיימת במשחק. גם לא בפסקול הסרט.
C-man כתב:7. Lion King (RG, אם יש לך הצעה אחרת אתה מוזמן לומר אותהl)
מוזר, באמת חשבתי שתסמכו עלי שאם אני אומר שזה לא משם - אז זה לא משם. משתי סיבות די ידועות: אחת היא אובססיית העבר שלי למשחק, והשניה היא הנטיה שלי להקדיש הרבה תשומת לב לפסי קול (שאני מכיר... שזה עושה זאת לא הרבה).
יש לי ביטחון של מאה אחוזים מלאים שזה לא מגרסת ה-PC, ואני יכול לחפור לכם עכשיו כמחצית עמוד בהסבר למה זה כל-כך לא סביר שזה יהיה מגרסה אחרת של המשחק.
ולא, כמובן שאין לי הצעה אחרת. אני אשמח לשמוע אבל מאיזה חלק של המשחק אתם חושבים שזה לקוח (אני עצמי מהמר שהאפקטים של התופים האפריקאים ומהלכים הרמוניים מסויימים של השלב הראשון, החמישי או השביעי, הם שבלבלו אתכם, או הרמוניית כלי המיתר בסוף היא שמאד מזכירה חלק מפסקול הסרט המקורי ["This Land"]).
Og כתב:לא יודע בקשר לאחד המדובר, אבל אני לא שיחקתי מעולם (אף לא באחד מן המשחקים בסדרה).
כמו שציינתי - גם אני לא. אבל הנעימה מאד מפורסמת.
C-man כתב:התכוונתי לחידה מרובת הנעימות שחדת, וחשבתי שאחד המשחקים שם הוא S&M.
נדמה לי שהיה זה Cool Spot. לא סיימתי אותו, אבל אני מאמין שזה לא משם (גם ראיתי כמה סרטונים של שאר השלבים).
C-man כתב:אני סבור שאתה טועה. לא שיחקתי במשחק הראשון (עדיין), כך שאם אתה צודק המנגינות צריכות ליהיות ממש ממש דומות..
אז אתה יכול להפסיק להסתבר... אני לא טועה. יש דמיון כמו בכל כותר בסדרה של נעימת הנושא, אבל לא "כזה" דומה.
C-man כתב:23. The Curse of Monkey Island (עד אשר יוכח אחרתl)
יו! חוצפן.
הנה ההוכחה שלך:
נושא המשחק הראשון
נושא המשחק השלישי